Sport i TV
Re: Sport i TV
Sramota za Arenu da u srijedu nama u BiH nisu uživo prikazali utakmicu KLS između KK Zdravlje Leskovac i KK Sloboda Užice

Zamisli porediti KLS (Kosarkaska liga SRBIJE) i najjacu REGIONALNU kosarkasku ligu... 
ABA ide na Premium

Kad su nešto domaće u HDu i prenosili, nisu oni ni proizvodili nego avc.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
Hahahaha. Bas to. A oca mi vise sam razocaran u Vladu Majera vec u politicare u BiH. Lik se kao zadnja p.icka pouvkao i linijom manjeg otopora uzeo platicu od 1200KM a realno mogao zariti i paliti na areni. Vlado zna uci na forum, molim te Vlado, nikad nije kasno da se maximalno aktiviras.
Max Allegri
Gdje mi nesrecnici sa Totala da pogledamo Aba ligu veceras? Rokkr me odavno ne sluzi, iptv liste nikako. Ako ima ko kakvu listu sa Arenama da radi nek je slobodno posalje u pp, ima od mene glas za forumasa godine. 
Moja webTV za 10KM mjesečno ili 26 za 3 mjeseca.
Kradu signal

Na SK 4K slika košarke a ton F1

Amateri.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Kod mene ba mtel sat ne rade Arene Premium. Nisam u toku, sta se desava? Jel mozda ide naknadna pretplata ili... Sve bilo ok i nestale.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Pa gdje prenose Zvezda Partizan?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.