Ne znam šta čekaju. Nije valjda da nece to uraditi. Jos dva kruga...

Edit. Evo ga

Moderator/ica: rio_Ferdy88
Ne znam šta čekaju. Nije valjda da nece to uraditi. Jos dva kruga...
allaha mi isto mi proslo kroz glavu oplaka
Pa prije ce vama popucati ako Hamilton ne uzme. Mi smo tu svaku utrku, ti i jos neki ste 'propustili' pola utrka ove sezone.Evander je napisao/la: ↑14 nov 2021, 19:32Navijaci Ferarija, odnosno navijaci bilo koga ko se bori protiv Hamiltona, ljubiteli lika i djela najnekorektnijeg vozaca u istoriji F1, su ubijedljivo najneobjektivniji i najna svijetu.
Uzme li Luis titulu ove godine, od kolicine nabijenih kompleksa od strane Hamiltona, po deseti put ce im čirevi popucati![]()
Koliko god da je Verstappen nekorektan nekad,ne mos za Hamiltona navijat.Covjek je cringe afEvander je napisao/la: ↑14 nov 2021, 19:32Navijaci Ferarija, odnosno navijaci bilo koga ko se bori protiv Hamiltona, ljubiteli lika i djela najnekorektnijeg vozaca u istoriji F1, su ubijedljivo najneobjektivniji i najna svijetu.
Uzme li Luis titulu ove godine, od kolicine nabijenih kompleksa od strane Hamiltona, po deseti put ce im čirevi popucati![]()
Jel me zezas prijatelju ? Pa Perez je branio poziciju, to je samo performans u jednoj krivini bio, sljedeca krivina vec je mrtav bio. Ovaj ispreskakao sve ostale, i onda jos prvog hladno ostavi iza sebe 7-8 sec.Evander je napisao/la: ↑14 nov 2021, 19:28Proletio je isto tako Perez pored Hamiltona, kad je imao DRS i kad je vracao poziciju.tiffoso je napisao/la: ↑14 nov 2021, 19:25Prijatelju, Mercedesov novi motor je na cheat modu ovdje. Nerealno je da preskacu oavko lahko druge bolide, ja jos nisam dozivio na pravcu da je bolid onako ultimativno brz, da bukvalno kao da zaobilas. Svaka cast Hamiltonu, ali kazem ti u proper vozilu ovo izgleda kao da covjek proleti kraj tebe.
Fazon je sto tu nisam vidio ni tebe ni Kavaja, ja sam bio sam na stazi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.