NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
O sudiji vise ne treba trositi rijeci. Vec u prvom poluvremenu se vidjelo sta radi. Igrači Bosne tri, četiri puta svjesno igraju rukom kao da su na odbojci, on ne reaguje. Poslije penala lik čak kreće prema navijacima koji su uletjeli, kao on je nesto, on ce pokatati navijacima... Ovaj današnji penal je samo bio erupcija svih dosadasnjih gresaka i nepravde. Ko je bio u Ustikolini prosle sedmice zna sta se i tamo sve desavalo. A igrači Bosne kao picke one, cijelo poluvrijeme nisu prisli golu, ne bi ga dali da smo do sutra igrali. Ko prati redovno drugu ligu zna koliko im je do sada penala svirano i kako im se stima. Sa ovakvom pickastom igrom Bosne i podrskom koju uzivaju od sudija zelim im da vjecno budu iza Stupčanice. VOLIM TE ČELIK

Re: Re: NK Čelik Zenica
Bilo je samo pitanje kad ce se ovo desiti, iz kola u kolo nas zavaljuju pa dokle vise? Sutra press organizovat i iznjet sve cinjenice, penali, crveni. Ne moze vise ovako.
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
Bosna je zaštićena i gura se da bude prva. Ligom trenutno upravlja NSZDK, a sudijama udruženje iz Goražda. Inače, smjenjuju se za upravljanje ligom savezi ZDK, KS i Goražde.
Mislim da, s obzirom da je prekid bio u 59', trebala ponovo odigrati ili eventualno registrovati službenim rezultatom, vjerovatno 0:3.
Poslati dopis da se ovaj sudija nikad više ne delegira na Čelikove utakmice.
Nažalost, vjerujem da ćemo dobiti kaznu, i to kao upozorenje kao ostalima
Mislim da, s obzirom da je prekid bio u 59', trebala ponovo odigrati ili eventualno registrovati službenim rezultatom, vjerovatno 0:3.
Poslati dopis da se ovaj sudija nikad više ne delegira na Čelikove utakmice.
Nažalost, vjerujem da ćemo dobiti kaznu, i to kao upozorenje kao ostalima
-
PonosniSmogovci
- Kontakt:
Nije ovo samo jedna utakmica traje ovo čitavu polusezonu.
Oprostite na upadu.
Ništa nećete postići saopštenjima.
Utakmica protiv Ukrajine u Zenici je idealna prilika za sve protivnike Saveza da se krene u rušenje Saveza.
Suvišno je pisati šta treba uraditi.
Ništa nećete postići saopštenjima.
Utakmica protiv Ukrajine u Zenici je idealna prilika za sve protivnike Saveza da se krene u rušenje Saveza.
Suvišno je pisati šta treba uraditi.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Čelik puno bio bolji,pobjedio bi 100% al da se odigralo do kraja! Sudija slab,al ulijetanje u teren ni pod razno ne smije se dešavat! 3-0 za Bosnu ovo če se registrovat,jedva su i čekali razlog da odu u svlačionicu! Šteta što se ovo desilo,sad če teže i sponzori se nalaziti,12ti igrači i vjerni navijači! Robijaši koji su ušli u teren imaju koeficijent inteligencije puno manji od ljudi koji prate koride!!! Sad odmoriti do marta,pojačat se sa 3,4 igrača iz kantona...Otjerat 4,5 igrača hamelja i laganini uci u drugi dio sezone!
::::SAMO ČELIK::::
-
IndependenT
- Kontakt:
ZAMORANO
Pusis nam **** eo ovako otvoreno.. ovo je opomena za sve sudije , znaci niko ga nije dirno.. mi koji pratimo Celika i na gostovanjima i kuci nama je preko glave gledat ovo a ti samo pametuj
Pusis nam **** eo ovako otvoreno.. ovo je opomena za sve sudije , znaci niko ga nije dirno.. mi koji pratimo Celika i na gostovanjima i kuci nama je preko glave gledat ovo a ti samo pametuj
Pa upravu je za ovo ulijetanje. Moras biti panglu da sam sebi stetu cinis. Ove stvari kad se dese ti ulaskom u teren ili udaranjem igraca/sudija ne dobijas nista. Gubis utakmicu, gubis navijace, gubis prihode jer ce te gotovo sigurno kazniti, itd.. sve sto dobijes ulaskom je negativno. Nikako da naucimo da kulturno dodjemo do poente. Onog momenta kada je svirao penal stvar je vec oko toga bila gotova. Ja nikada u zivotu nisam vidio (do pojave VAR-a) da sudija koji svira prekrsaj isti ponisti jer igraci/navijaci vrse pritisak na njega. Trebalo se to pustiti i nek zavrse utakmicu kako go.
Eh, sad da bi se poruka poslala, nesto se moglo nakon utakmice odraditi. Nacina ima milion koji nebi ni klub ni pojedince doveli u nezgodan polozaj a jaka poruka bi se poslala da se takve stvari Celiku ne smiju raditi.
Eh, sad da bi se poruka poslala, nesto se moglo nakon utakmice odraditi. Nacina ima milion koji nebi ni klub ni pojedince doveli u nezgodan polozaj a jaka poruka bi se poslala da se takve stvari Celiku ne smiju raditi.
Ljudi nemojte se zamarati bezveze,ovdje sam na pocetku sezone napisao da Bosna ulazi u 1 ligu Fbih,samo im te planove kvari Stupcanica ali rijesit ce oni i nju i znao s danas da ce biti nekog sranja ali iskreno nisam ni ja za ovaj upad navijaca u teren jer smo se svi spradali ovdje na forumu navijacima Veleza kad su prekinuli tekmu,treba poslat poruku da nema zezanja sa Celikom ali na pametniji nacin i ne praviti stetu klubu dodatnu sa kaznama.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
E jeste poslali poruku i opomenu sudijama nema šta! Izbili ste Čeliku 3 boda, nabitIndependenT je napisao/la: ↑14 nov 2021, 18:43ZAMORANO
češ mu kaznu tim upadom u teren,i rastjeruje i ovo malo publike što dolazi na stadion! Ko če bolan šta donirat klubu ako čete ti i takvi upadima u teren novac za pomoč klubu trositi na kazne koje nabijate Čeliku! Kome treba da pušim
ljigavci ,nisu nam ni do clanaka
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
-
IndependenT
- Kontakt:
To debilu nam i ne trebas nikad na stadionu, kolko si kupio karata, donatorski kolko si pomogo klubu .. nista samo pametujes ovdjezamorano je napisao/la: ↑14 nov 2021, 20:38E jeste poslali poruku i opomenu sudijama nema šta! Izbili ste Čeliku 3 boda, nabitIndependenT je napisao/la: ↑14 nov 2021, 18:43ZAMORANO
češ mu kaznu tim upadom u teren,i rastjeruje i ovo malo publike što dolazi na stadion! Ko če bolan šta donirat klubu ako čete ti i takvi upadima u teren novac za pomoč klubu trositi na kazne koje nabijate Čeliku! Kome treba da pušim![]()
-
IndependenT
- Kontakt:
Trebate blokirat sa ovog foruma smradu
-
dinodino2019
- Kontakt:
Ublehasu samo pametujeszamorano je napisao/la: ↑14 nov 2021, 17:52Čelik puno bio bolji,pobjedio bi 100% al da se odigralo do kraja! Sudija slab,al ulijetanje u teren ni pod razno ne smije se dešavat! 3-0 za Bosnu ovo če se registrovat,jedva su i čekali razlog da odu u svlačionicu! Šteta što se ovo desilo,sad če teže i sponzori se nalaziti,12ti igrači i vjerni navijači! Robijaši koji su ušli u teren imaju koeficijent inteligencije puno manji od ljudi koji prate koride!!! Sad odmoriti do marta,pojačat se sa 3,4 igrača iz kantona...Otjerat 4,5 igrača hamelja i laganini uci u drugi dio sezone!
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Činjenica je da nije trebalo da se ulazi u teren. Nisu problem 3 boda. Već je problem kazna. Ali evo haj da organizujemo i da navijači plate kaznu. Koliko ko može.
Za Čelik i Zenicu, za crno i crveno...
Nije pametovanje,da je samo pametovanje sad bi Čelik imo 3 boda više,i nebi bio kažnjen! Nisam ni jedne karte kupio,uvijek gledam stream il s pruge ČelikIndependenT je napisao/la: ↑14 nov 2021, 21:26To debilu nam i ne trebas nikad na stadionu, kolko si kupio karata, donatorski kolko si pomogo klubu .. nista samo pametujes ovdjezamorano je napisao/la: ↑14 nov 2021, 20:38E jeste poslali poruku i opomenu sudijama nema šta! Izbili ste Čeliku 3 boda, nabitIndependenT je napisao/la: ↑14 nov 2021, 18:43ZAMORANO
češ mu kaznu tim upadom u teren,i rastjeruje i ovo malo publike što dolazi na stadion! Ko če bolan šta donirat klubu ako čete ti i takvi upadima u teren novac za pomoč klubu trositi na kazne koje nabijate Čeliku! Kome treba da pušim![]()
-
dinodino2019
- Kontakt:
De nesto pametno nekad napisi kontrašzamorano je napisao/la: ↑14 nov 2021, 22:19Nije pametovanje,da je samo pametovanje sad bi Čelik imo 3 boda više,i nebi bio kažnjen! Nisam ni jedne karte kupio,uvijek gledam stream il s pruge ČelikIndependenT je napisao/la: ↑14 nov 2021, 21:26To debilu nam i ne trebas nikad na stadionu, kolko si kupio karata, donatorski kolko si pomogo klubu .. nista samo pametujes ovdjezamorano je napisao/la: ↑14 nov 2021, 20:38
E jeste poslali poruku i opomenu sudijama nema šta! Izbili ste Čeliku 3 boda, nabit
Šta da ja kupujem donatorske il ulaznice a vi čete prekidat utakmice i nabijat kazne klubu od donatorskih karti!!! Jesi bistar
pa 99% foruma i 99% uprave u klubu razmišlja ovako kao što ti ja napišem,samo što to niko drugi neče napisat! I jedna ispravka nisam smrdo ,sad se ev istuširo
Dino sine stranka te prati ima velike planove s tobom
![]()
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Znaci ti si stava da mi trebamo skinut gace i pustit da nas **** svaki seljak,svaka selendra,svaka kockasta glava?Nemoj nista kupovat,drzi se pruge matereti!!!!dinodino2019 je napisao/la: ↑14 nov 2021, 22:38De nesto pametno nekad napisi kontrašzamorano je napisao/la: ↑14 nov 2021, 22:19Nije pametovanje,da je samo pametovanje sad bi Čelik imo 3 boda više,i nebi bio kažnjen! Nisam ni jedne karte kupio,uvijek gledam stream il s pruge ČelikIndependenT je napisao/la: ↑14 nov 2021, 21:26
To debilu nam i ne trebas nikad na stadionu, kolko si kupio karata, donatorski kolko si pomogo klubu .. nista samo pametujes ovdjeŠta da ja kupujem donatorske il ulaznice a vi čete prekidat utakmice i nabijat kazne klubu od donatorskih karti!!! Jesi bistar
pa 99% foruma i 99% uprave u klubu razmišlja ovako kao što ti ja napišem,samo što to niko drugi neče napisat! I jedna ispravka nisam smrdo ,sad se ev istuširo
![]()
Cega se pametan stidi, budala se ponosi. Bez obzira zasto i zbog cega pises to sto pises, sam sebe diskreditujes kao sagovornika ovim nabulozama. Oni koji ne pomazu klub nebi sebi trebali ni da daju pravo da ga kritikuju. To je papnski i malogradjanski. Sam sebi nabijati ego pausalnim tvrdnjama je opet prica za sebe.zamorano je napisao/la: ↑14 nov 2021, 22:19
Nije pametovanje,da je samo pametovanje sad bi Čelik imo 3 boda više,i nebi bio kažnjen! Nisam ni jedne karte kupio,uvijek gledam stream il s pruge ČelikŠta da ja kupujem donatorske il ulaznice a vi čete prekidat utakmice i nabijat kazne klubu od donatorskih karti!!! Jesi bistar
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.