FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ma kakve analize daj odmah covjeka u klub, dosla voda do grla.
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
Nije tako, ovo je “maslo” pojedinaca iz skupstine i momaka koji se stvarno trude. Nazif i Nurko veze nemaju, Nazifa da je pitati on bi opet rekao kako ima par sluzbenih interesa poserem mu se u usta.
Ovo je jos daleko od bilo cega, ali je navodno na dobrom putu.
-
- Kontakt:
I to nisu samo kamioni,ima tu svega...
Upravo sam dobio tu info i malo sam postao optimisticniji,mislio sam da ovi trenutni nesto vode pa ..MrkiMedo je napisao/la: ↑14 nov 2021, 21:35Nije tako, ovo je “maslo” pojedinaca iz skupstine i momaka koji se stvarno trude. Nazif i Nurko veze nemaju, Nazifa da je pitati on bi opet rekao kako ima par sluzbenih interesa poserem mu se u usta.
Ovo je jos daleko od bilo cega, ali je navodno na dobrom putu.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Amin da iznjedri na hair..
Zaslužili smo svi malo rahatluka i mirne luke uz Želju
Zaslužili smo svi malo rahatluka i mirne luke uz Želju

Nedjelja 15:00, to je trenutno najbitnije
Svi NA GRBAVICU!
Joj daj bozeee
da I nas nesto krene

Zadnja izmjena: KANA, dana/u 14 nov 2021, 21:57, ukupno mijenjano 1 put.
Ma neka se pojavljuje ko god hoce kad on ili bilo ko sarne da nas preuzima. Problem sto ce se ti javiti sad dok nije gotovo.

Ako se do sada krilo moglo je i do kraja. Skroz pogresan nacin je izabran da se podigne neka euforija i malo podigne raja zbog naseg odvratnog mentaliteta.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Nemoj da se pojavljuju da im klub bude bankomat !LjoZee je napisao/la: ↑14 nov 2021, 21:57Ma neka se pojavljuje ko god hoce kad on ili bilo ko sarne da nas preuzima. Problem sto ce se ti javiti sad dok nije gotovo.
Ako se do sada krilo moglo je i do kraja. Skroz pogresan nacin je izabran da se podigne neka euforija i malo podigne raja zbog naseg odvratnog mentaliteta.
Mjau !
Mene ovdjr najvise raduje sto su bas dobro krili
I sto su svjesno sad izasli u javnost ,znaci da bi trebala ovo biti jako ozbiljna prica 

Daj Bože
Rukovodstvo Skupštine FK Željezničar obavještava javnost! - ovo je bitno!
Ali jedna stvar mi je impozantna odmah se pojavljuje informacija kako je već spremna funkcija za Baždarevića (SD ili ŠSŠ), sve ovo vrijeme bi on volio biti trener Želje, Željo mu je puno dao u karijeri itd, u moru problema nema ga nigdje i odjednom se pojavljuje informacija o investitoru i on se famozno pojavljuje? Za trenere koji se vrte u krug u našoj zabokrečini od lige je Ferguson što po pristupu što po autoritetu. Vjerujem da mu nije cilj da se okoristi od Želje, već da ima obezbijeđene sve uslove da napravi nešto više (smatram da on to može uraditi). U onom periodu kad mu je Misimović nudio funkciju ŠSŠ i kompletan njegov stručni štab, uz onakvu ekipu (Graovac, Blagojević, Vranješ, Zakarić, Ubiparip, Lendrić, Ramović, Mehremić) on je od uprave tražio da mu se obezbijedi još 500.000€ za neka pojačanja. Ako dođe do suradnje vjerujem da neće biti SD već će biti trener. Helem otišli smo predaleko, samo da ovo uspije aBd i da bude na hajr.
PS: Pregovori se vode već dva mjeseca sa ovim čovjekom, bravo za SKUPŠTINU i RADNE GRUPE koji su ovo vješto sakrili, izgleda ozbiljno od samog pristupa, skrivanja informacija do obavještenja a ne kao kod do sada, noć prije medijski partneri imaju sve informacije, ko ulazi, ko odlazi, ko koga mijenja i ostalo.
Ali jedna stvar mi je impozantna odmah se pojavljuje informacija kako je već spremna funkcija za Baždarevića (SD ili ŠSŠ), sve ovo vrijeme bi on volio biti trener Želje, Željo mu je puno dao u karijeri itd, u moru problema nema ga nigdje i odjednom se pojavljuje informacija o investitoru i on se famozno pojavljuje? Za trenere koji se vrte u krug u našoj zabokrečini od lige je Ferguson što po pristupu što po autoritetu. Vjerujem da mu nije cilj da se okoristi od Želje, već da ima obezbijeđene sve uslove da napravi nešto više (smatram da on to može uraditi). U onom periodu kad mu je Misimović nudio funkciju ŠSŠ i kompletan njegov stručni štab, uz onakvu ekipu (Graovac, Blagojević, Vranješ, Zakarić, Ubiparip, Lendrić, Ramović, Mehremić) on je od uprave tražio da mu se obezbijedi još 500.000€ za neka pojačanja. Ako dođe do suradnje vjerujem da neće biti SD već će biti trener. Helem otišli smo predaleko, samo da ovo uspije aBd i da bude na hajr.
PS: Pregovori se vode već dva mjeseca sa ovim čovjekom, bravo za SKUPŠTINU i RADNE GRUPE koji su ovo vješto sakrili, izgleda ozbiljno od samog pristupa, skrivanja informacija do obavještenja a ne kao kod do sada, noć prije medijski partneri imaju sve informacije, ko ulazi, ko odlazi, ko koga mijenja i ostalo.
mosa lošmi stićko tit-ula!
Prvi kontakt je ostvaren prije sigurno 3 mjeseca,a pismo namjere je stiglo sinoć,i nije ni mogao iz skupštine niko ni znati izuzev predsjednika skupštine,zamjenika,Nazifa i još jednog člana.
A lik je zaista preozbiljan.
Nisam vam bezze pisao da održavamo atmosferu,da punimo tribine i da lijepo prezentujemo klub.
Vezano za Mešu,moje info govore da se itekako znaju.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Pa proslu je tekmu koliko znam Mesa bioUBIPITAR je napisao/la: ↑14 nov 2021, 22:32Prvi kontakt je ostvaren prije sigurno 3 mjeseca,a pismo namjere je stiglo sinoć,i nije ni mogao iz skupštine niko ni znati izuzev predsjednika skupštine,zamjenika,Nazifa i još jednog člana.
Nisam vam bezze pisao da održavamo atmosferu,da punimo tribine i da lijepo prezentujemo klub.

- jointunija
- Kontakt:
Kao što rekoh

Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
Idemo dalje! Moramo svi skupa izvući klub!!!UBIPITAR je napisao/la: ↑14 nov 2021, 22:32Prvi kontakt je ostvaren prije sigurno 3 mjeseca,a pismo namjere je stiglo sinoć,i nije ni mogao iz skupštine niko ni znati izuzev predsjednika skupštine,zamjenika,Nazifa i još jednog člana.
Svi na GRBAVICU!
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 34 gosta.