I Tuki usput nabiem zenu na rinaka
BiH - Finska/BiH - Ukrajina (13.11/16.11)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- Meraak1921
- Kontakt:
Re: BiH - Finska/BiH - Ukrajina (13.11/16.11)
zar nisi već naviko? koliko imaš godina?ArtVandelay je napisao/la: ↑14 nov 2021, 22:44U pich.ku materinu, plasira se srbadija direktno. Valja sada trpiti njihovo krunisanje vencima svetskih šampiona (bre!) i prije nego što je počelo. O "vrhunskim i "izvanrednim" "susjedima" da i ne govorim.
Kakav jadan osjećaj kad znaš da jedino u čemu si bolji od komšija jesu "Zvezde granda"
dok oni u sportu razvaljuju

Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Preko štele Adilovic. Mastermind.Maestro je napisao/la: ↑14 nov 2021, 22:45Kada ti forumasi govore da nemas krila i da trebas igrati 3-5-2 onda tek shvatis koje budale sve repku vode.h1a2s3o4 je napisao/la: ↑14 nov 2021, 22:31Mozda zato jer je trener neznalica?!kontrasviju je napisao/la: ↑14 nov 2021, 22:24Nije mi jasno, zašto ste nezadovoljni?
Zar nismo rekli da će ove kvalifikacije služiti za uigravanje ekipe i pronalazak novih talenata i igrača, a da je sav fokus na sljedećim kvalifikacijama za EURO?
Promasi postavku i taktiku u mozda najbitnijoj utakmicu i pomnozi sa nulom sve sto je do tada uradio. A uradio je bukvalno ono sto mu je i forum govorio da uradi, a to je da pređe na igru sa 3 pozadi. Ustvari to je i bilo logicno da se uradi.
I za utakmicu protiv Finske trebao je koristiti logiku, a ne gledati u grah. Jer on nije malo ofulio...
Kad pitaju sta je to Dzeko dao reprezentaciji?

-
- Kontakt:
Ma realno moze pricati ko sta hoce,ali pogledajte kako i srbi i hrvati zovu dres svoje reprezentacije,sveti dres.
Mislite li da to misli saničanin,krunić, Stevanović i ostali da je sveti?? Kult reprezentacije je izgubljen,kada će se vratiti,proće jos dugo vremena sigurno.Jedna stvar je problem,ok otiće i dzeko i Pjanić i ostali,ali ko će doći,pratite li vi nasu U21, vidite li nekog potencijala???
Mislite li da to misli saničanin,krunić, Stevanović i ostali da je sveti?? Kult reprezentacije je izgubljen,kada će se vratiti,proće jos dugo vremena sigurno.Jedna stvar je problem,ok otiće i dzeko i Pjanić i ostali,ali ko će doći,pratite li vi nasu U21, vidite li nekog potencijala???
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
gledao sam danas hrvatsku i veceras srbiju...pristup i zelja koju pokazuju je dijametralno suprotna od nasih balerina. kod njih su ugraci redovno bolji u dresu reprezentacije nego u klubu.
mada je kod nas problem i kvalitet. morali smo igrati jos par takmicenja dok smo imali 6-7 igraca u Bundesligi, itd. sahranili su nas bazdarevici, susici, prosinecki...
mada je kod nas problem i kvalitet. morali smo igrati jos par takmicenja dok smo imali 6-7 igraca u Bundesligi, itd. sahranili su nas bazdarevici, susici, prosinecki...
covjek hladno sinoc rece idemo u katar i stvarno odose.
Zastave i salove prekosutra braco, pa trk u zenicu pjevati bosna je sampion.
Pisam vam se na ulaznice glupsoni =)
Zastave i salove prekosutra braco, pa trk u zenicu pjevati bosna je sampion.
Pisam vam se na ulaznice glupsoni =)
NEMA NAZAD
Srbi su imali isti problem godinama(nedisciplina,nezalaganje,problemi,derneci),Espiritosanto je napisao/la: ↑14 nov 2021, 22:52Ma realno moze pricati ko sta hoce,ali pogledajte kako i srbi i hrvati zovu dres svoje reprezentacije,sveti dres.
medjutim dosao trener sa autoritetom koji je Tata u svakom smislu za sve fudbalere i sve se okrenulo .
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Pensioner26
- Kontakt:
Mi nemamo ni tog trenera ni igrače.miky_hz je napisao/la: ↑14 nov 2021, 22:56Srbi su imali isti problem godinama(nedisciplina,nezalaganje,problemi,derneci),Espiritosanto je napisao/la: ↑14 nov 2021, 22:52Ma realno moze pricati ko sta hoce,ali pogledajte kako i srbi i hrvati zovu dres svoje reprezentacije,sveti dres.
medjutim dosao trener sa autoritetom koji je Tata u svakom smislu za sve fudbalere i sve se okrenulo .
-
- Moderator
- Kontakt:
Pa nasa najbolja utakmica ikad je protiv Grcke 3:1. Samo se sjetite koga nije bilo na toj utakmici. Velikog Miralema Pjanica, naravno. Debeli Miske komandovao veznim redom i objasnio neke stvari
Luksemburg je zavrsio kvalifikacije sa vise bodova od nas
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Imali smo i mi Safeta, koji je bio veci igrac od svih onih curica koje nose dres selekcije, pa jedva odosmo na SP - gdje se obrukasmo btw.
Dakle, nije samo autoritet bitan, vec i trenersko znanje koje treba prenijeti na igrace.
Mi to nemamo još od ludog Ćire.
Mislim da nemamo kvalitetne igrace to se slazem,ali isto se slazem da se moze naci trener koji je dobar motivator i koji ce od njih izvuci barem tu želju za igrom.Neko ko ce se izgalamiti lupam na tog Pjanica sutra i poslat ga u pm ako vidi da nesto nije kako treba.Medjutim kod nas treneri kad dodju prvo im je da udju u guzicu Dzeki i ekipi i da imaju taj neki "mir".Pensioner26 je napisao/la: ↑14 nov 2021, 22:57Mi nemamo ni tog trenera ni igrače.miky_hz je napisao/la: ↑14 nov 2021, 22:56Srbi su imali isti problem godinama(nedisciplina,nezalaganje,problemi,derneci),Espiritosanto je napisao/la: ↑14 nov 2021, 22:52Ma realno moze pricati ko sta hoce,ali pogledajte kako i srbi i hrvati zovu dres svoje reprezentacije,sveti dres.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- marlostanf1eld
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Realno kakva drzava takav sport. Nema ulaganja nema organizacije. Na to sve urušavaju nas iznutra ovi iz hb i rs . Al nemamo druge volim te Bosno i Hercegovino 

-
- Kontakt:
Slazem se u potpunosti,nismo ga nikada ni imali osim ludog ćire,ali tada realno dzeko i Pjanić nisu bili neke zvijezdemiky_hz je napisao/la: ↑14 nov 2021, 23:02Mislim da nemamo kvalitetne igrace to se slazem,ali isto se slazem da se moze naci trener koji je dobar motivator i koji ce od njih izvuci barem tu želju za igrom.Neko ko ce se izgalamiti lupam na tog Pjanica sutra i poslat ga u pm ako vidi da nesto nije kako treba.Medjutim kod nas treneri kad dodju prvo im je da udju u guzicu Dzeki i ekipi i da imaju taj neki "mir".
I Mostarske kiše kao da su stale
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ovo je najgore. Cijele kvalifikacije smo trčali, bori li se, znalo se ko šta igra. A sinoć ništa od toga nije bilo, odjednom smo se vratili na neke stare utakmice gdje se nije znalo ni ko pije ni ko plaća. Strašno. Neki naš igrač primi loptu a ostali stoje i ibrete se tome što taj ima loptu. Umjesto da potrče i otvaraju prostor. Petev i igrači sve ono što su uradili i zaradili u cijelim kvalifikacijama su sinoć prosuli.h1a2s3o4 je napisao/la: ↑14 nov 2021, 22:31Mozda zato jer je trener neznalica?!kontrasviju je napisao/la: ↑14 nov 2021, 22:24Nije mi jasno, zašto ste nezadovoljni?
Zar nismo rekli da će ove kvalifikacije služiti za uigravanje ekipe i pronalazak novih talenata i igrača, a da je sav fokus na sljedećim kvalifikacijama za EURO?
Promasi postavku i taktiku u mozda najbitnijoj utakmicu i pomnozi sa nulom sve sto je do tada uradio. A uradio je bukvalno ono sto mu je i forum govorio da uradi, a to je da pređe na igru sa 3 pozadi. Ustvari to je i bilo logicno da se uradi.
I za utakmicu protiv Finske trebao je koristiti logiku, a ne gledati u grah. Jer on nije malo ofulio...
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Oni su dva puta imali predstavnika u grupnoj fazi nekog evropskog takmičenja, Gibraltar 1, a BiH 0. Sasvim je normalno očekivati da će nas kad-tad prestići.
Ljudima još uvijek nije jasno da je PLBiH daleko najveće fudbalsko smeće u Evropi i da jednostavnom logikom tako ne možeš imati jaku reprezentaciju.
Pa sad "jedva" za ekipu koja nikad nije otisla nigdje ni prije ni poslije,nebih se slozio.Da smo neka sila pa da stalno idemo pa da kazes nesto da je jedva pa ok,ovako neide ta konstatacija.
A i kad smo kod Safeta to je jedini trenar koji ih je javno popljuvao (poslije Izraela cini mi se) i koji im je ipak rekao da su niko i ništa.
Ciro nema nikakvo znanje pogotovo ne u ovim senilnim godinama kad je nas vodio,Ciro ima samo taj motivirajuci faktor koji sam spomenuo i koji je iz ugla reprezentacija cesto vrlo bitni nego samo znanje ,jel to sa repkom cesto nemas vise od 2/3 treninga,tako da je taj faktor glave i to da ih ubijedis da ginu po meni puno bitnija stvar,zato je Ciro i imao dobre rezultate sa nama,imao je pricu,znao je odrzati govor,znao ih je ohrabriti i nafurati,kljucna stvar.