Sine, to ti je isto. Nuklearna, atomska.bombaysaphire je napisao/la: ↑14 nov 2021, 23:35Odustajem od atomske , ide nuklearna bomba sravni sve , neka bude radioktivno sve narednih milion godina![]()
Ne blamiraj se.
Poyy
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Sine, to ti je isto. Nuklearna, atomska.bombaysaphire je napisao/la: ↑14 nov 2021, 23:35Odustajem od atomske , ide nuklearna bomba sravni sve , neka bude radioktivno sve narednih milion godina![]()
Sad sam se sjetio, ima i hidrogen bomba koja može biti jača hiljadu puta od atomske , e ta je mjerario_Ferdy88 je napisao/la: ↑14 nov 2021, 23:38bombaysaphire je napisao/la: ↑14 nov 2021, 23:35
Odustajem od atomske , ide nuklearna bomba sravni sve , neka bude radioktivno sve narednih milion godina![]()
![]()
Ja radim?rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑14 nov 2021, 23:03Koliko vidim čestitala je većina ljudi, i čak navijali za vas, ne vidim potrebu za tim što ti radiš, ako imaš neki problem sa nekim rješavaj ga van foruma.EpateguiHuleteti je napisao/la: ↑14 nov 2021, 23:01@ emir18
Gde "ovde"?![]()
'ajde bre, jaca smo reprezetacija od Portugalaca (koji ce takodje na mundijal preko baraza), zasluzeno ih savladali, nadigrali, pokazali vecu igracku klasu, i onda balavrurdija ovde pise idiotluke, pa jos da se ne posprdas sa takvima?!![]()
![]()
Hvala tata . Kako se tata kaže na hrvatskom , ovom novom ? E hvala i na tome novohrvatskom jeziku , hvaljen susi +PatriceKwedi je napisao/la: ↑14 nov 2021, 23:43Sine, to ti je isto. Nuklearna, atomska.bombaysaphire je napisao/la: ↑14 nov 2021, 23:35Odustajem od atomske , ide nuklearna bomba sravni sve , neka bude radioktivno sve narednih milion godina![]()
Ne blamiraj se.
Poyy
Ma bolje da nas kakav meteor pogodi, ovako kad bi bacao Bombe neki Mujo bi fulio kordinate ili ne bi ni eskplodirala.bombaysaphire je napisao/la: ↑14 nov 2021, 23:43Sad sam se sjetio, ima i hidrogen bomba koja može biti jača hiljadu puta od atomske , e ta je mjerario_Ferdy88 je napisao/la: ↑14 nov 2021, 23:38bombaysaphire je napisao/la: ↑14 nov 2021, 23:35
Odustajem od atomske , ide nuklearna bomba sravni sve , neka bude radioktivno sve narednih milion godina![]()
![]()
![]()
Samo bi tada uništili i susede i komšije![]()
Ma ko ih yebe , sutra će i oni pljuvati i Piksija i Dalića pa da im ne damo tu priliku![]()
Jel bio?EpateguiHuleteti je napisao/la: ↑14 nov 2021, 23:46Ja radim?rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑14 nov 2021, 23:03Koliko vidim čestitala je većina ljudi, i čak navijali za vas, ne vidim potrebu za tim što ti radiš, ako imaš neki problem sa nekim rješavaj ga van foruma.EpateguiHuleteti je napisao/la: ↑14 nov 2021, 23:01@ emir18
Gde "ovde"?![]()
'ajde bre, jaca smo reprezetacija od Portugalaca (koji ce takodje na mundijal preko baraza), zasluzeno ih savladali, nadigrali, pokazali vecu igracku klasu, i onda balavrurdija ovde pise idiotluke, pa jos da se ne posprdas sa takvima?!![]()
![]()
![]()
Sta "radim"? Sprdam se sa nacosem PatriceKwedijem. Da mu nisi drveni advokat?![]()
Nadam se da se nije obesio, dobro da mu je izdrzalo srce u 90. minutu![]()
emir18 je napisao/la: ↑14 nov 2021, 23:49Ma bolje da nas kakav meteor pogodi, ovako kad bi bacao Bombe neki Mujo bi fulio kordinate ili ne bi ni eskplodirala.bombaysaphire je napisao/la: ↑14 nov 2021, 23:43Sad sam se sjetio, ima i hidrogen bomba koja može biti jača hiljadu puta od atomske , e ta je mjera![]()
Ma ko ih yebe , sutra će i oni pljuvati i Piksija i Dalića pa da im ne damo tu priliku![]()
Ili u Visoko da ogoli te piramide više, negativne i pozitivne jonebombaysaphire je napisao/la: ↑14 nov 2021, 23:57emir18 je napisao/la: ↑14 nov 2021, 23:49Ma bolje da nas kakav meteor pogodi, ovako kad bi bacao Bombe neki Mujo bi fulio kordinate ili ne bi ni eskplodirala.bombaysaphire je napisao/la: ↑14 nov 2021, 23:43
Sad sam se sjetio, ima i hidrogen bomba koja može biti jača hiljadu puta od atomske , e ta je mjera![]()
![]()
![]()
![]()
To bi dobro bilo , npr. u Međugorje da udari da im se konačno ukaže![]()
![]()
![]()
Ja sam mod, ako imas neki problem sa njim onda ga rijesi van foruma.EpateguiHuleteti je napisao/la: ↑14 nov 2021, 23:46Ja radim?rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑14 nov 2021, 23:03Koliko vidim čestitala je većina ljudi, i čak navijali za vas, ne vidim potrebu za tim što ti radiš, ako imaš neki problem sa nekim rješavaj ga van foruma.EpateguiHuleteti je napisao/la: ↑14 nov 2021, 23:01@ emir18
Gde "ovde"?![]()
![]()
![]()
Sta "radim"? Sprdam se sa nacosem PatriceKwedijem. Da mu nisi drveni advokat?![]()
Nadam se da se nije obesio, dobro da mu je izdrzalo srce u 90. minutu![]()
Poceo sa jednim spicem Vlahovicem, na poluvremenu dodao i Mitra gore, na kraju i Jovica. Istovremeno na terenu 3 klasicna napadaca, plus Tadic i Sergej AMF-ovi i superofanzivni Radonjic na strani.
PatriceKwedi je napisao/la: ↑12 nov 2021, 18:36Ala su se ovi srbi zapalili. Pa otrest ce ih Portugal tri razlike. Ne znam sta su si ti luzeri umislili. Dobili Azerbejdzan, Irsku i Luksemburg i sad su sila. U barazu ce ispast kao i uvijek
Bice tesko u barazu sigurno, mozda i ispadnemo, ko znaPatriceKwedi je napisao/la: ↑12 nov 2021, 18:36Ala su se ovi srbi zapalili. Pa otrest ce ih Portugal tri razlike. Ne znam sta su si ti luzeri umislili. Dobili Azerbejdzan, Irsku i Luksemburg i sad su sila. U barazu ce ispast kao i uvijek
A ovo iz istog filma?jolicnikola je napisao/la: ↑15 nov 2021, 00:57i da parafraziram jednog legendarnog glumca iz zaista popularnog filma: "a u Lisabonu, muk"
Tristan je napisao/la: ↑15 nov 2021, 01:00A ovo iz istog filma?jolicnikola je napisao/la: ↑15 nov 2021, 00:57i da parafraziram jednog legendarnog glumca iz zaista popularnog filma: "a u Lisabonu, muk"![]()
Pa nije to neko aman zaman znanje, on je morao ići na sve ili ništa. Potpuno je nevažno da je bilo 2:1 za Portugal ili 1:1.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.