Ne kontam šta ti nije jasno. Hoću da kažem da pozicija ne pomaže Subašiću da bude pozvan prije Višće, jer je momak fudbaler koliko sam i ja(igram s rajom jednom godišnje).padobranac1978 je napisao/la: pa o cemu onda pricamo?Odluci se vise,prvo opises sve poteze koje povlaci (ne povlaci) nas selektor,pa onda pricas o necemu sto nema veze sa onim o cemu se pricalo (ti talent ili nisi), ja te ne kontam ?
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Nakon ovog @Zeljovac budi siguran da te vise niko nece smatrati za ozbiljno.Iako sumnjam da je takvih bilo i prije.Željovac je napisao/la:Ne kontam šta ti nije jasno. Hoću da kažem da pozicija ne pomaže Subašiću da bude pozvan prije Višće, jer je momak fudbaler koliko sam i ja(igram s rajom jednom godišnje).padobranac1978 je napisao/la: pa o cemu onda pricamo?Odluci se vise,prvo opises sve poteze koje povlaci (ne povlaci) nas selektor,pa onda pricas o necemu sto nema veze sa onim o cemu se pricalo (ti talent ili nisi), ja te ne kontam ?
Nevjerovatno
P.S ''natakario'' se na momka i sve ostalo sto nisu Zeljovci ko' da su redaljku na tebi napravili.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Evidentno je da Sušić što prije treba početi potragu za Rahimićevom zamjenom.Na ovom spisku nema igrača koji bi ga mogao zamjeniti da se npr.povrijedi pred Rumuniju,a da ne govorim o tome da nam na duže staze treba siguran zadnji vezni.Ako misli "gurati" Salihovića ili Medunjanina na tu poziciju nakon što Rahimić ode loše nam se piše,jer svaka ekipa mora imati "razbijača" protivničke igre.
Ko tebe takvog shvata ozbiljno(to pokušavaš?), neka mene ne shvata. Može li tako?! A ovo bi trebala biti kao neka uvredaharishp je napisao/la: Nakon ovog @Zeljovac budi siguran da te vise niko nece smatrati za ozbiljno.Iako sumnjam da je takvih bilo i prije.
Nevjerovatno![]()
P.S ''natakario'' se na momka i sve ostalo sto nisu Zeljovci ko' da su redaljku na tebi napravili.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Prihvati ga jarane kako ti najbolje pase.Ionako cjelo to vrijeme radis.Željovac je napisao/la:Ko tebe takvog shvata ozbiljno(to pokušavaš?), neka mene ne shvata. Može li tako?! A ovo bi trebala biti kao neka uvredaharishp je napisao/la: Nakon ovog @Zeljovac budi siguran da te vise niko nece smatrati za ozbiljno.Iako sumnjam da je takvih bilo i prije.
Nevjerovatno![]()
P.S ''natakario'' se na momka i sve ostalo sto nisu Zeljovci ko' da su redaljku na tebi napravili.![]()
![]()
Možeš ti to "bolje". Nije tema o redaljkama, budi siguran.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
ne mogu da vjerujem da nije pozvao jahica
jaha je nas najbolji lijevi bek i kao takav mora igrati, mora !
safete o...stani
...al´ pozovi jahu 
safete o...stani
el ima ko zivi???
aman ljudi jel ce se neko javiti??? hello!!!
Gde ste drugari??? jel ima snega.???
http://en.wikipedia.org/wiki/Ekrem_Jevric
Susic u Atlantu vodi najbolje, a vi pricajte sta hocete 
- Ponos Torina
- Kontakt:
torrenteS je napisao/la:ne mogu da vjerujem da nije pozvao jahicajaha je nas najbolji lijevi bek i kao takav mora igrati, mora !
safete o...stani...al´ pozovi jahu
Jahic je desni bek a ne lijevi
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Mozda nije mjesto ni vrijeme..al sam evo slucajno naletio na jednog hendikepiranog bosanca u dresu BiH,. inace, poucno je, pa da se malo ohladimo..(stavio sam na ovu temu jer je posjecenija nego druge)
http://www.youtube.com/watch?v=XutKGLzD ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=XutKGLzD ... re=related
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Koji li je pravi razlog sto nema Jahe... CIRKUS
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
Ponovo ovaj djubretar vrijedja predstavnike Bosne ponosne, vrijedne i postene momke koji izgaraju u dresu svoje domovine...Dokle, pitam se ja.Željovac je napisao/la:Ne kontam šta ti nije jasno. Hoću da kažem da pozicija ne pomaže Subašiću da bude pozvan prije Višće, jer je momak fudbaler koliko sam i ja(igram s rajom jednom godišnje).padobranac1978 je napisao/la: pa o cemu onda pricamo?Odluci se vise,prvo opises sve poteze koje povlaci (ne povlaci) nas selektor,pa onda pricas o necemu sto nema veze sa onim o cemu se pricalo (ti talent ili nisi), ja te ne kontam ?
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!
Idemo sa Safetom u Afriku hahahahaha, kad se svi budu spremali za EP u Ukraini, mi cemo sa Safetom u Afriku da igramo neku prijateljsku sa Slonovima ili Dr Kemom......
ej, tita tiPonos Torina je napisao/la:torrenteS je napisao/la:ne mogu da vjerujem da nije pozvao jahicajaha je nas najbolji lijevi bek i kao takav mora igrati, mora !
safete o...stani...al´ pozovi jahu
Jahic je desni bek a ne lijevi
rekao sam da je jaha NAS najbolji lijevi bek jer boljeg nemamo za tu poziciju.
ps
sa sajom na ep
el ima ko zivi???
-
južni front
- Kontakt:
sa ovakvom repkom sigurno ep u poljskoj i ukrajini necemo vidjeti.
safet susic forsira jedno te isto, poziva jedne te iste igrace a od njih nista. sjetite se kako je lulic usao u repku, jedna utakmica na tv-u protiv tottenhama,i upao je. a jahica se moze koristiti na svim pozicijama jer se trudi, ali za njega mjesta nema jer igra jedan anonimus lulic. to je moje misljenje.
Treba otjerat ovog Safeta dok nas lik nije prebacio u peti sesir, tek onda nikad necemo vidjeti nekog prvenstva....
Ovo tvoje boldirano je neki pokušaj uvrede, jado, a to što ja mislim da Subašić nije ni i od igrača, to nije nikakva uvreda. Imaš temu o gigantu, pa tamo svršavaj na nepokretni ponos Bosne, a ja ću da pišem šta mislim o njemu kao igraču, gdje god poželim. Imaš sreće pa administracija doslovno nikad ne reaguje na uvrede upućene meni, pa možeš da upražnjavaš svoj primitivizam. Dakle, Subašić nema ama baš nimalo brzine, nije više ni mlad(23), u reprezentaciju je zalutao kad su nam pomrli svi ljevonogi i kad ja Gracić odlučio da uloži u medijski projekat, ima staklene noge u odbrani, užasno se loše postavlja, nema nikakav šut, nema nikakav centrašut, igra u užasnom klupčiću(za reprezentativne kriterije) i NE MOŽE da se proda. A ni k'o čovjek izgleda nije primjer, dok ima obraza svako malo podsticati tekstove izjavama tipa "kaže mi menadžer da me žele: Roma, Dortmund, Schalke, Leverkusen, Villa, Galata, Fener..." Prošle godine je navodno bila na stolu ponuda Lokerena od 600.000 eura. Ostao je. Sada Gracić nakon svih mogućih eksponiranja tvrdi da on i Kresser u paketu idu za 650.000 eura. Ali NEĆE GA NIKO!Saban je napisao/la:Ponovo ovaj djubretar vrijedja predstavnike Bosne ponosne, vrijedne i postene momke koji izgaraju u dresu svoje domovine...Dokle, pitam se ja.Željovac je napisao/la:Ne kontam šta ti nije jasno. Hoću da kažem da pozicija ne pomaže Subašiću da bude pozvan prije Višće, jer je momak fudbaler koliko sam i ja(igram s rajom jednom godišnje).padobranac1978 je napisao/la: pa o cemu onda pricamo?Odluci se vise,prvo opises sve poteze koje povlaci (ne povlaci) nas selektor,pa onda pricas o necemu sto nema veze sa onim o cemu se pricalo (ti talent ili nisi), ja te ne kontam ?
Visca el Višća!
Visca el Višća!
stvarno je subasic bezze , nikakav dole po slozii ispija piveee i sad bi za repku a on ako predje negdjee u jaci klub u ligi 10 evropee ja nikad se vishe necu javit na ovaj forum etoo pozdrav
Pa ko ce ga pasha? Kad je to jedan limitiran igrac do bola.Puzigaca iz Borca/Cracovie ili Lede iz Sarajeve je za njega Maicon...o Visci da ne govorim 
1921-2011
- Principatus
- Kontakt:
Ma da Subasic je najgori igrac koji je krocio ovom zemljom. Ali nekako to brzo zaboravim.
Mozda da neko to jos jedanput ponovi, pamcenje mi nije najbolje.
Ljevi bek Hannover 96 Schulz jos uvjek nije produzio ugovor, a istice mu u ljetu. Wolfsburg ga hoce. Kicker sam kaze, da je Hannover iz ovog razloga pratio vec duze Subasica.
od 13.1:
http://www.fussballtransfers.com/bundes ... ngel_16072
danas: Schulz nije zelio produziti ugovor, njegov menadzer kaze da su veoma daleko stigli sa pregovorima sa Wolfsburgom. Ovi su ga vec sad htjeli ali ce ga dobiti tek u ljetu kako izgleda.
A posto ljevi bekovi rastu na granama...
http://www.spox.com/de/sport/fussball/b ... sburg.html
Kratko receno Hannover ima 6 mjeseci da nadje ljevog beka. Ali bilo bi veoma naivno novog igraca tek tad traziti i integrirati u ekipu, posebno ako budu igrali internacionalno.
Mozda da neko to jos jedanput ponovi, pamcenje mi nije najbolje.
Ljevi bek Hannover 96 Schulz jos uvjek nije produzio ugovor, a istice mu u ljetu. Wolfsburg ga hoce. Kicker sam kaze, da je Hannover iz ovog razloga pratio vec duze Subasica.
od 13.1:
http://www.fussballtransfers.com/bundes ... ngel_16072
danas: Schulz nije zelio produziti ugovor, njegov menadzer kaze da su veoma daleko stigli sa pregovorima sa Wolfsburgom. Ovi su ga vec sad htjeli ali ce ga dobiti tek u ljetu kako izgleda.
A posto ljevi bekovi rastu na granama...
http://www.spox.com/de/sport/fussball/b ... sburg.html
Kratko receno Hannover ima 6 mjeseci da nadje ljevog beka. Ali bilo bi veoma naivno novog igraca tek tad traziti i integrirati u ekipu, posebno ako budu igrali internacionalno.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Nisam odavno: Pape odlazi!
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.