Najbolje je imati direktan odnos sa poslodavcem.
Ako ti je direktor dostupan, sa njim treba obavljati razgovore u vezi promocije, promjene uloge ili povisica.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Najbolje je imati direktan odnos sa poslodavcem.
Strasno, ja znam jednog momka iz srednje kad smo bili, stvarno fin momak uvijek bio, ali nikad nije visio sa nekim drustvom, nego je uvijek sam na pauzi.Under je napisao/la: ↑14 nov 2021, 22:18Odmah ga raskomadati i država je kriva što bolesnici nisu gdje im je mjesto.
https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /211114102
Ma nista to ne znaci i ja sam u srednjoj bio sam na odmorima i slusao sam heavy metal ali je to bila stvar izbora jer nisam htio da se druzim sa klosarima koji puse marihuanuSMR187 je napisao/la: ↑15 nov 2021, 11:05Strasno, ja znam jednog momka iz srednje kad smo bili, stvarno fin momak uvijek bio, ali nikad nije visio sa nekim drustvom, nego je uvijek sam na pauzi.Under je napisao/la: ↑14 nov 2021, 22:18Odmah ga raskomadati i država je kriva što bolesnici nisu gdje im je mjesto.
Danas vec nije uredan nikako, ne znam sta je u pitanju, ali kada smo prije par godina imali priliku da popricamo, ja sam se sjebo koje lik nebuloze prica. Kasnije je isplivao snimak kako hoda kroz park koji je inace neosvijetljen i ispusta neke zvukove, krike il sta vec.. Sablasno. Znam da je u srednjoj sluso heavy metal pa mozda je to, al nejse![]()
Neki dan ga vidim sa slusalicama u usima, u po grada koji je u tom trenutku bio krcat, zagrlio Titin kip u parku i pjeva mu na uhoZnalo se desavat da spopada neke curice iz srednje skole, pa ove bjeze od njega.
I takav se lik slobodno krece, bez ikakve kontrole, i kada se nesto desi onda ce biti "ajoj pa kako". Zalosno mi ga vidit u tom stanju, jer znam da je fin momak koji nikome nije losu rijec rekao.. a sta se poslije desilo s njim, Bog zna
Pa nekako je logicno da prvo provjeris pravilnik o radu unutar kompanije, da vidis procedure vezano za to ... nekako je logicno da prvo po sistematizaciji mora biti slobodno mjesto te da sa sefom tog mjesta provjeris interno da li se moze konkurisati i slicno ili molbom ako ima mjesto da se obratis navedes razloge zasto itd ... al prepostavljam usustini se svede na to da imas vezu ili dobro kotiras pa neko iznad tebe da urgiraEC3 je napisao/la: ↑15 nov 2021, 11:31Ako imas vezu koji bi ti mozda i pomogla, ne kazem da imam ali eto. Je li moram cekati interni konkurs ili mogu se direktno putem molbe obratiti poslodavcu? Znam za slucaj gdje se jedna zena nakon sto je opljackana njena poslovnica obratila poslodavcu sa molbom da je prebace u direkciju i to joj je odobreno.
Imam ja momka sa vezom u Telecomu, meni sredio 4mb/sEC3 je napisao/la: ↑15 nov 2021, 11:31Ako imas vezu koji bi ti mozda i pomogla, ne kazem da imam ali eto. Je li moram cekati interni konkurs ili mogu se direktno putem molbe obratiti poslodavcu? Znam za slucaj gdje se jedna zena nakon sto je opljackana njena poslovnica obratila poslodavcu sa molbom da je prebace u direkciju i to joj je odobreno.
https://www.klix.ba/magazin/showbiz/dra ... /211115046
Drama između Draška i Tanjinog uskoro bivšeg muža: "On sada jede moje ostatke"
Jovančević je naglasio da je Tanja još uvijek njegova žena i da Draško sada "jede njegove ostatke".
Nikada nije bio tako zaljubljen. Ne smeta mu što ona ima djecu, ni što njen odnos s Dušanom još uvijek nije regulisan.
Ma naravno, ne mislim na to vec na ovaj video gdje vristi po parku. Znam da je slusao heavy metal i stalno hoda sa slusalicama u usima, pa pretpostavljam da je galamio uz muzikuEC3 je napisao/la: ↑15 nov 2021, 11:17Ma nista to ne znaci i ja sam u srednjoj bio sam na odmorima i slusao sam heavy metal ali je to bila stvar izbora jer nisam htio da se druzim sa klosarima koji puse marihuanuSMR187 je napisao/la: ↑15 nov 2021, 11:05Strasno, ja znam jednog momka iz srednje kad smo bili, stvarno fin momak uvijek bio, ali nikad nije visio sa nekim drustvom, nego je uvijek sam na pauzi.Under je napisao/la: ↑14 nov 2021, 22:18Odmah ga raskomadati i država je kriva što bolesnici nisu gdje im je mjesto.
Danas vec nije uredan nikako, ne znam sta je u pitanju, ali kada smo prije par godina imali priliku da popricamo, ja sam se sjebo koje lik nebuloze prica. Kasnije je isplivao snimak kako hoda kroz park koji je inace neosvijetljen i ispusta neke zvukove, krike il sta vec.. Sablasno. Znam da je u srednjoj sluso heavy metal pa mozda je to, al nejse![]()
Neki dan ga vidim sa slusalicama u usima, u po grada koji je u tom trenutku bio krcat, zagrlio Titin kip u parku i pjeva mu na uhoZnalo se desavat da spopada neke curice iz srednje skole, pa ove bjeze od njega.
I takav se lik slobodno krece, bez ikakve kontrole, i kada se nesto desi onda ce biti "ajoj pa kako". Zalosno mi ga vidit u tom stanju, jer znam da je fin momak koji nikome nije losu rijec rekao.. a sta se poslije desilo s njim, Bog znasvakom se to moze desiti pogotovo ako ide u losu skolu
Svi su metalci malo udareni u glavuSMR187 je napisao/la: ↑15 nov 2021, 13:42Ma naravno, ne mislim na to vec na ovaj video gdje vristi po parku. Znam da je slusao heavy metal i stalno hoda sa slusalicama u usima, pa pretpostavljam da je galamio uz muzikuEC3 je napisao/la: ↑15 nov 2021, 11:17Ma nista to ne znaci i ja sam u srednjoj bio sam na odmorima i slusao sam heavy metal ali je to bila stvar izbora jer nisam htio da se druzim sa klosarima koji puse marihuanuSMR187 je napisao/la: ↑15 nov 2021, 11:05
Strasno, ja znam jednog momka iz srednje kad smo bili, stvarno fin momak uvijek bio, ali nikad nije visio sa nekim drustvom, nego je uvijek sam na pauzi.
I takav se lik slobodno krece, bez ikakve kontrole, i kada se nesto desi onda ce biti "ajoj pa kako". Zalosno mi ga vidit u tom stanju, jer znam da je fin momak koji nikome nije losu rijec rekao.. a sta se poslije desilo s njim, Bog znasvakom se to moze desiti pogotovo ako ide u losu skolu
Nakon onog videa je bilo jasno da ima ozbiljnih problema.TheChief je napisao/la: ↑15 nov 2021, 13:33https://www.klix.ba/magazin/showbiz/dra ... /211115046
Drama između Draška i Tanjinog uskoro bivšeg muža: "On sada jede moje ostatke"
Jovančević je naglasio da je Tanja još uvijek njegova žena i da Draško sada "jede njegove ostatke".
Nikada nije bio tako zaljubljen. Ne smeta mu što ona ima djecu, ni što njen odnos s Dušanom još uvijek nije regulisan.![]()
![]()
Tragedija, a kad zivimo u neuredjenoj drzavi i nikog nije briga nazalost.enobarca je napisao/la: ↑15 nov 2021, 15:27Onaj levat u foci ubio dijete sa kojim nikakve veze nema, slucajno naisli on i otac pretpostavljam u autu i naisli na ovu budaletinu. Zamisli ostanes bez djeteta jer je drzava nesposobna da ludjaka smjesti u predvidjeno mjesto za takve, yebem li vam majku nesposobnu.Ovdje ce ljudi jos malo poceti nosati pistolje jer ocigledno da drzava ne moze gradjanima pruziti sigurnost.
I sami smo krivi jednim djelom za to, seru po nama kako hoce a mi svi trpimo, prvi ja pa svi ostali. Evo sad opet najavljuju nova poskupljenja a mi sjedimo i hladimo muda.EC3 je napisao/la: ↑15 nov 2021, 15:30Tragedija, a kad zivimo u neuredjenoj drzavi i nikog nije briga nazalost.enobarca je napisao/la: ↑15 nov 2021, 15:27Onaj levat u foci ubio dijete sa kojim nikakve veze nema, slucajno naisli on i otac pretpostavljam u autu i naisli na ovu budaletinu. Zamisli ostanes bez djeteta jer je drzava nesposobna da ludjaka smjesti u predvidjeno mjesto za takve, yebem li vam majku nesposobnu.Ovdje ce ljudi jos malo poceti nosati pistolje jer ocigledno da drzava ne moze gradjanima pruziti sigurnost.
Ako ovo ne podrzavas onda si zatucan i zaostao.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Google [Bot], RobertHrkac555 i 8 gostiju.