Koji sam ja peh mene ce Sting zaliti dok pjeva Desert rose
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Otto Hightower: You only lost one eye. How could you be so blind?
-
- Kontakt:
Napusio se ti meni hasimabombaysaphire je napisao/la: ↑15 nov 2021, 10:42E čuj poskupoljo krv ti yebemKingsReturn je napisao/la: ↑15 nov 2021, 10:20Jel poskupoljo papir u austriji ili sad pereš golim rukama ?![]()
![]()
![]()
-
- Kontakt:
a di je nestao Armando aka Đuro Krolo?
-
- Kontakt:
- Juventinissimo
- Kontakt:
https://sportsport.ba/fudbal/milorad-do ... aca/412403
btw, postas ovo na temi "Forum" i dobijes ekspresni ban, a isti ide i ovdje za par minuta
Ovim putem upucujem apel administraciji da opus izvjestavanja zadrze na sportu, kurvama i zdravom nacinu zivota.Vučić i Dodik slave pobjedu Srbije: "Problem nastaje ako budemo morali piti po čašicu za svaki gol"

btw, postas ovo na temi "Forum" i dobijes ekspresni ban, a isti ide i ovdje za par minuta
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Juventinissimo je napisao/la: ↑15 nov 2021, 17:16https://sportsport.ba/fudbal/milorad-do ... aca/412403
Ovim putem upucujem apel administraciji da opus izvjestavanja zadrze na sportu, kurvama i zdravom nacinu zivota.Vučić i Dodik slave pobjedu Srbije: "Problem nastaje ako budemo morali piti po čašicu za svaki gol"![]()

Kakva smijurija od portala, novinara i foruma

Nije ni čudo što je Haračić u garaži pitao Vicu hoće li Dodik doći u podcast

Sve samo da se ne priča o najgorem selektoru u povijesti BiH.
Savršena žena
Savršena žena

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
- Kontakt:
jesu li Viki i Anđa slavile prolaz Vatrenih i čestitale Srbima na tome što su uradili isto?
-
- Kontakt:
Jesi ti retardiran?jolicnikola je napisao/la: ↑15 nov 2021, 17:58jesu li Viki i Anđa slavile prolaz Vatrenih i čestitale Srbima na tome što su uradili isto?
🔹
-
- Kontakt:
dudlaj mi qracPatriceKwedi je napisao/la: ↑15 nov 2021, 18:02Jesi ti retardiran?jolicnikola je napisao/la: ↑15 nov 2021, 17:58jesu li Viki i Anđa slavile prolaz Vatrenih i čestitale Srbima na tome što su uradili isto?

edit: doć će ti Soraja da ti zapuši slavinu pa ćeš da vidiš ko je retardiran, debilu jedan
-
- Kontakt:
jolicnikola je napisao/la: ↑15 nov 2021, 18:11dudlaj mi qracPatriceKwedi je napisao/la: ↑15 nov 2021, 18:02Jesi ti retardiran?jolicnikola je napisao/la: ↑15 nov 2021, 17:58jesu li Viki i Anđa slavile prolaz Vatrenih i čestitale Srbima na tome što su uradili isto?
edit: doć će ti Soraja da ti zapuši slavinu pa ćeš da vidiš ko je retardiran, debilu jedan

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
-
- Kontakt:
evo je Soraja, Barbika živa

-
- Kontakt:
PoskupoljoKingsReturn je napisao/la: ↑15 nov 2021, 16:07Napusio se ti meni hasimabombaysaphire je napisao/la: ↑15 nov 2021, 10:42E čuj poskupoljo krv ti yebemKingsReturn je napisao/la: ↑15 nov 2021, 10:20
Jel poskupoljo papir u austriji ili sad pereš golim rukama ?![]()
![]()
![]()

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
-
- Kontakt:
upali svjetlo spoji krevet Jozo yebo ga ti

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
https://www.youtube.com/channel/UCvLa37 ... eX_lwKsmdA
evo ovdje imate epizode Bitangi i princeza, najjače serije ikad
evo ovdje imate epizode Bitangi i princeza, najjače serije ikad
jolicnikola je napisao/la: ↑15 nov 2021, 18:11dudlaj mi qracPatriceKwedi je napisao/la: ↑15 nov 2021, 18:02Jesi ti retardiran?jolicnikola je napisao/la: ↑15 nov 2021, 17:58jesu li Viki i Anđa slavile prolaz Vatrenih i čestitale Srbima na tome što su uradili isto?

I found freedom. Losing all hope was freedom.
zna i nikola biti normalan kad hoce 

Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.