FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
ribery jos 3 sedmice out,,znaci da ce biti spreman potpuno za borusiju i inter

VOLIM BAYERN
vargas
yebena uprava me unistila transferima ala gomez, brafo, sosa i sl. samo fali da dovedu ovog direka vargasa pa da me time dokrajce jer moji tanani zivci ne mogu podnjeti toliko naprezanja.
gledam vargasa i vidim onog naseg pandzu. ok, ovaj vargas je malo bolji tehnicar.
nema sanse da taj dizelas koji se okreco sporo k´o fap bude adekvatna zamjena za riberija, tj. da preuzme nj. mjesto da bi ribi presao na mjesto ´desetke´.
osim toga, znamo da se riberi ´hvatao za vrat´ sa trenerom jer je vrli haala pozelio da ga gurne u sredinu.
znaci, ribi zeli da igra na poziciji lijevog krilnog napadaca i tocka.
vargas
´ta ce vargas...
misljenja sam da bi prije trebali traziti zamjenu za robena jer je ovaj dosta opasniji po gol protivnika od riberija i kao takvog ga treba ´cuvati´ odmornog jer ce bljesnuti kad-tad i zabiti gol. ako ne u prvom poluvremenu, onda barem u 80 i nekoj minuti.
zbog toga ga treba cuvati, tj. da se ne trosi silnim sprintevima.
jedini igrac koji bi bio dostojna zamjena jeste onaj garonja farfan. ono je top klasa i stvarno mi je cudo zasto ga gaal ili neko iz uprave nije zapazio i pokusao dovesti. ono je mali div.
brz k´o svjetlica, odlican tehnicar strasnog suta, jak k´o konj...
najvaznije je to sto vise voli asistirati saigracima nego sam da zabije gol.
znaci, dragi gaale, ako ovo citas, a znam da citas, onda reaguj

yebena uprava me unistila transferima ala gomez, brafo, sosa i sl. samo fali da dovedu ovog direka vargasa pa da me time dokrajce jer moji tanani zivci ne mogu podnjeti toliko naprezanja.
gledam vargasa i vidim onog naseg pandzu. ok, ovaj vargas je malo bolji tehnicar.
nema sanse da taj dizelas koji se okreco sporo k´o fap bude adekvatna zamjena za riberija, tj. da preuzme nj. mjesto da bi ribi presao na mjesto ´desetke´.
osim toga, znamo da se riberi ´hvatao za vrat´ sa trenerom jer je vrli haala pozelio da ga gurne u sredinu.
znaci, ribi zeli da igra na poziciji lijevog krilnog napadaca i tocka.
vargas
misljenja sam da bi prije trebali traziti zamjenu za robena jer je ovaj dosta opasniji po gol protivnika od riberija i kao takvog ga treba ´cuvati´ odmornog jer ce bljesnuti kad-tad i zabiti gol. ako ne u prvom poluvremenu, onda barem u 80 i nekoj minuti.
zbog toga ga treba cuvati, tj. da se ne trosi silnim sprintevima.
jedini igrac koji bi bio dostojna zamjena jeste onaj garonja farfan. ono je top klasa i stvarno mi je cudo zasto ga gaal ili neko iz uprave nije zapazio i pokusao dovesti. ono je mali div.
brz k´o svjetlica, odlican tehnicar strasnog suta, jak k´o konj...
najvaznije je to sto vise voli asistirati saigracima nego sam da zabije gol.
znaci, dragi gaale, ako ovo citas, a znam da citas, onda reaguj
el ima ko zivi???
aman ljudi jel ce se neko javiti??? hello!!!
Gde ste drugari??? jel ima snega.???
http://en.wikipedia.org/wiki/Ekrem_Jevric
- bayern4ever
- Kontakt:
Rekao sam ja za Riberya da bi mogla njegova ozljeda da se udvostruci a eto sad se i utrostrucila ccc , raduje me jedino sto igramo bolje bez njega.
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Menadzer Vargasa demantovao moguci prelazak Peruanca u nase redove.
A vrijednost transfera Braafheida u Hoffe je jos nepoznata, ali mislim da to nece izaci vise od jednog miliona.
A vrijednost transfera Braafheida u Hoffe je jos nepoznata, ali mislim da to nece izaci vise od jednog miliona.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
fuuuuuuuuuuu, pao mi je kamen sa hercikeOmerbavarac je napisao/la:Menadzer Vargasa demantovao moguci prelazak Peruanca u nase redove.![]()
el ima ko zivi???
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ali, opet cemo cekati da demantuju iz kluba, jer je ovaj navodno zatrazio transfer.torrenteS je napisao/la:fuuuuuuuuuuu, pao mi je kamen sa hercikeOmerbavarac je napisao/la:Menadzer Vargasa demantovao moguci prelazak Peruanca u nase redove.![]()
![]()
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Dobro jutro Kolumbo.geronimo je napisao/la:Kraft maestralan. Uveliko me podsjeca na Kahna, ali bas po svemu. Pa i po onim (pomalo riskantnim) prebacivanjem preko precke, po paradama, po trku, po pijuckanju iz one flasice....ma po svemu.
A tek ona intervencija na liniji, kada je odbranio udarac sa 6-7 metara nevjerovatnim refleksom.![]()
Tomi, drzimo ti palceve.
Samo mi nikako ne može biti jasno, zašto i pored maestralnog učinka, ovolike kritike prema Gomezu.
Vargas bi danas trebao potpisati za Bayern za cjenu od 13 mil,napokon da dovedu bas provjerenog igraca i dobrog,vise sam nego prezadovoljan,strasan igrac..popunit ce mjesto beka tako da Gustavo moze igrati na sredini gde se i bolje snalazi sto se vidjelo... 
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
- Omerbavarac
- Kontakt:
Samo polako, jos je sve na spekulaciji, ali vrlo ozbiljnoj.van gall je napisao/la:Vargas bi danas trebao potpisati za Bayern za cjenu od 13 mil,napokon da dovedu bas provjerenog igraca i dobrog,vise sam nego prezadovoljan,strasan igrac..popunit ce mjesto beka tako da Gustavo moze igrati na sredini gde se i bolje snalazi sto se vidjelo...
Vargas und Bayern vor Deal?
Obwohl heute Nachmittag Fiorentinas Sportchef Pantaleo Corvino einen Verkauf von Vargas dementiert hat, soll laut "itasportpress" der Nationalspieler aus Peru heute an die Bayern verkauft werden. Der Preis von 13 Millionen Euro steht schon seit längerem fest. Der linke Aussenbahnspieler ist aber weiterhin auch bei Zenit im Gespräch.
To je skoro pa gotova prica,do sutra ce on biti Bayernov igrac 100% i super mi je drago ako ga doveduOmerbavarac je napisao/la:Samo polako, jos je sve na spekulaciji, ali vrlo ozbiljnoj.van gall je napisao/la:Vargas bi danas trebao potpisati za Bayern za cjenu od 13 mil,napokon da dovedu bas provjerenog igraca i dobrog,vise sam nego prezadovoljan,strasan igrac..popunit ce mjesto beka tako da Gustavo moze igrati na sredini gde se i bolje snalazi sto se vidjelo...![]()
Vargas und Bayern vor Deal?
Obwohl heute Nachmittag Fiorentinas Sportchef Pantaleo Corvino einen Verkauf von Vargas dementiert hat, soll laut "itasportpress" der Nationalspieler aus Peru heute an die Bayern verkauft werden. Der Preis von 13 Millionen Euro steht schon seit längerem fest. Der linke Aussenbahnspieler ist aber weiterhin auch bei Zenit im Gespräch.
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
BAYERN MUNCHEN
druze, vjerujem da je to obicna novinarska patka.Omerbavarac je napisao/la:Ali, opet cemo cekati da demantuju iz kluba, jer je ovaj navodno zatrazio transfer.
ja sam upratio dvojicu koji bi mogli zamjeniti riberija a to su sitijev tevez i arda iz g. saraja, dok su ostali ili talasike ili ih je nemoguce kupiti.
zipa gero, klare je yeben igrac koji redovno zabija klanfe vama modovima.
klare vs. monolog
ps
haj u zenit vargase, haj u zenit
el ima ko zivi???
-
federer-debil
- Kontakt:
a sta je sa kahnom ne brani nesto u zadnje vrijeme?
zbog povrede, zbog povredefederer-debil je napisao/la:a sta je sa kahnom ne brani nesto u zadnje vrijeme?
el ima ko zivi???
-
federer-debil
- Kontakt:
ok vidim nije braniotorrenteS je napisao/la:zbog povrede, zbog povredefederer-debil je napisao/la:a sta je sa kahnom ne brani nesto u zadnje vrijeme?
nikako ove godine kad se vraca
nece se vracati ove sezone, teza povreda je u pitanju...
el ima ko zivi???
-
federer-debil
- Kontakt:
ok slabo pratim fudbal ovaj evropski pa ne znam,sta je u pitanju?torrenteS je napisao/la:nece se vracati ove sezone, teza povreda je u pitanju...
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Radi se o povredi meniskusa, tako da ce oporavak trajati nesto duze.federer-debil je napisao/la:ok vidim nije braniotorrenteS je napisao/la:zbog povrede, zbog povredefederer-debil je napisao/la:a sta je sa kahnom ne brani nesto u zadnje vrijeme?
nikako ove godine kad se vraca
Prema procjenama Bayernovog doktora Juana Hamze Lopeza, na gol nece stati jos nekih 7-8 mjeseci.
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
-
federer-debil
- Kontakt:
7-8 mjeseci ajoj

- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
a mateus, nema ga od prošle sezone kad će se on oporaviti, nema ko klinsmanu asistirati u zadnje vrijeme
inače ex kapiten vam je odigrao vrlo dobro prvu utakmicu u dresu milana, čisto ako nekog interesuje
inače ex kapiten vam je odigrao vrlo dobro prvu utakmicu u dresu milana, čisto ako nekog interesuje
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
povreda ´boli ga qrac´ za ove koji ne prate fudbal i nemaju pojma da je kahn davno zavrsio karijeru.federer-debil je napisao/la:ok slabo pratim fudbal ovaj evropski pa ne znam,sta je u pitanju?torrenteS je napisao/la:nece se vracati ove sezone, teza povreda je u pitanju...
nemaju pojma il´ zayebavaju nas fine
ps
gero ili da kazem serloce holmse
el ima ko zivi???
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.