NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Re: NK Čelik Zenica
Dobro treba pročitati propise i sta pise u slučaju prekida, fizičkog kontakta na terenu nije bilo. Bila je tek 59 minuta i vodstvo Čelika.
Vidjao sam masu utakmica po zapadui to prve lige poput Austrije, Holandije, Francuske gdje navijači utrče u teren sa bakljama prekinu utakmicu, policija rastjera i utakmica se nastavi.
Zbog čega jucer utakmica nije nastavljena?
Vidjao sam masu utakmica po zapadui to prve lige poput Austrije, Holandije, Francuske gdje navijači utrče u teren sa bakljama prekinu utakmicu, policija rastjera i utakmica se nastavi.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- prisonbreak
- Kontakt:
Isprazne tribine pa nastavi utakmica. Ovo se jucer samo cekalo. Al gotovo je sad.avenija je napisao/la: ↑15 nov 2021, 11:33Dobro treba pročitati propise i sta pise u slučaju prekida, fizičkog kontakta na terenu nije bilo. Bila je tek 59 minuta i vodstvo Čelika.
Mislim da sad ne bi trebala biti ogromna kazna jer ipak je ovo 3 liga, i na ovim utakmicama manje obezbjedjenje i sve ostalo, oprt mozda se varam. Pred nama je.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
@ Cod
Da li stvarno mislis da ljudima padaju pare s neba i da ce neko davati lovu da bi se neko zajebavo s tim? Hoce al' u qrcu.
Nije bilo pa proslo ako ce se opet ponoviti, jer ovo je amaterska liga gdje ih boli qrac za tvoje probleme. Ako te mogu ostetiti, ostetice te i za dobro jutro. Ne moze se olako preci preko nekih stvari, a kad vidim takva pisanja kao hajde dace ljudi opet onda je jasno da ne dopire dovoljno. Ljudi ovdje i pisu ne da trljaju na nos nekom nesto nego da se skrene paznja da se ovo vise ne ponovi. Inace ako se budu ponavljale gluposti i dignu ruke od kluba razni sponzori i ljudi koji daju pare onda komotno klub moze kljuc u bravu. Zapitaj se kako se sad osjeca onaj anonimni donator koji je dao 5 milja iz dzepa ili kako na sve to gledaju primjera radi iz jednog BH Telecoma, Mozzarta ili ti momci i djevojke u klubu koji se izjebu da bi doveli nekog ko ce dati nesto u klub. Njima takve stvari ne trebaju. Ne bih nista spomenuo da je klub u drugacijoj situaciji, pa se onda treba racunati da ce biti troskova i za kazne, jer neminovno je da ce biti neka bakljada i slicno. Medjutim sad svi kao navijaci i simpatizeri moramo biti itekako odgovorni prema klubu. Klub je srz navijackog postojanja i treba se podrediti tome.
Meni nije drago sto se ovako sad pise, lako je gurati pod tepih, ali se mora pisati da se ljudi dovoljno osvijeste. Ne smije biti ni pod razno prostora za pravdanje u ovim teskim trenucima za klub neceg sto mu ide na stetu. Ovo se vise ne smije desavati, treba prihvatiti kad se greska napravi i nauciti nesto iz tog. Sa nepravdom se treba boriti na drugaciji nacin. Najbitnije je da se sad radi u interesu klub, jer ako se ne radi onda se dzabe gurala borba kroz godine. To valjda svi mogu shvatiti odnosno moraju shvatiti ako zelimo da klub opstane i napreduje. Neophodno je uozbiljiti se i cuvati neke stvari kao malo vode na dlanu!
Da li stvarno mislis da ljudima padaju pare s neba i da ce neko davati lovu da bi se neko zajebavo s tim? Hoce al' u qrcu.
Nije bilo pa proslo ako ce se opet ponoviti, jer ovo je amaterska liga gdje ih boli qrac za tvoje probleme. Ako te mogu ostetiti, ostetice te i za dobro jutro. Ne moze se olako preci preko nekih stvari, a kad vidim takva pisanja kao hajde dace ljudi opet onda je jasno da ne dopire dovoljno. Ljudi ovdje i pisu ne da trljaju na nos nekom nesto nego da se skrene paznja da se ovo vise ne ponovi. Inace ako se budu ponavljale gluposti i dignu ruke od kluba razni sponzori i ljudi koji daju pare onda komotno klub moze kljuc u bravu. Zapitaj se kako se sad osjeca onaj anonimni donator koji je dao 5 milja iz dzepa ili kako na sve to gledaju primjera radi iz jednog BH Telecoma, Mozzarta ili ti momci i djevojke u klubu koji se izjebu da bi doveli nekog ko ce dati nesto u klub. Njima takve stvari ne trebaju. Ne bih nista spomenuo da je klub u drugacijoj situaciji, pa se onda treba racunati da ce biti troskova i za kazne, jer neminovno je da ce biti neka bakljada i slicno. Medjutim sad svi kao navijaci i simpatizeri moramo biti itekako odgovorni prema klubu. Klub je srz navijackog postojanja i treba se podrediti tome.
Meni nije drago sto se ovako sad pise, lako je gurati pod tepih, ali se mora pisati da se ljudi dovoljno osvijeste. Ne smije biti ni pod razno prostora za pravdanje u ovim teskim trenucima za klub neceg sto mu ide na stetu. Ovo se vise ne smije desavati, treba prihvatiti kad se greska napravi i nauciti nesto iz tog. Sa nepravdom se treba boriti na drugaciji nacin. Najbitnije je da se sad radi u interesu klub, jer ako se ne radi onda se dzabe gurala borba kroz godine. To valjda svi mogu shvatiti odnosno moraju shvatiti ako zelimo da klub opstane i napreduje. Neophodno je uozbiljiti se i cuvati neke stvari kao malo vode na dlanu!
Zadnja izmjena: Steelman, dana/u 15 nov 2021, 12:08, ukupno mijenjano 1 put.
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
-
dinodino2019
- Kontakt:
Sve to stoji, ali u slucaju fizickog kontakta odnosno udaranja sudije, meč se prekidaavenija je napisao/la: ↑15 nov 2021, 11:33Dobro treba pročitati propise i sta pise u slučaju prekida, fizičkog kontakta na terenu nije bilo. Bila je tek 59 minuta i vodstvo Čelika.
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Niko sudiju nije udario,niti protivnickog igracadinodino2019 je napisao/la: ↑15 nov 2021, 11:50Sve to stoji, ali u slucaju fizickog kontakta odnosno udaranja sudije, meč se prekidaavenija je napisao/la: ↑15 nov 2021, 11:33Dobro treba pročitati propise i sta pise u slučaju prekida, fizičkog kontakta na terenu nije bilo. Bila je tek 59 minuta i vodstvo Čelika.
Upravo tako. Rece neko lako je hladne glave pisati. Ja ne razumijem kako iko moze vruce glave reagovati kad je ovakva situacija u klubu. Sad mi trebamo molit Boga da kojem navijacu ne pukne zivac na utakmici pa pogodi nekog u glavu, uleti u teren i posere se na glavu par stotina ljudi. To se ne smije vise desavat i tacka. **** vas mangupluk. Robijasi treba da budu autoritet na tribini, da sprjecavaju druge da se ne usude takve gluposti radit i pravit steti klubu. Dodjes na utakmicu nakon one samosabotaze od strane reprezentacije, nakon samosabotaze koje rade godinama ovi nasi "probosanski" politicari i svjedocis samosabotazi Robijasa. Pa zar ti "Robijasi" nisu clanovi skupsitne, zar ne daju svoje pare za Celik, zar ne odvajaju svoje vrijeme od svoje djece, zar ne razmisljaju svaki dan kolko se vratilo duga, hocel bit koja jos marka od sponzora da sto prije otplatimo. Neko ko tako razmislja i ko voli klub, nemoze jednostavno usetat u teren a da mu na umu nisu te stvari. Ili ako razmislja onda znaci da je svjesno reko boli me **** za klub, momke i cure u klubu koji se ubise boreci se, clanove skupstine, donatore, itd. , skupice neko pare za kaznu. Marka je danas puno teza nego ikad, nece niko pare davat u rupu bez dna. Sad ce neko rec hajde sta vise davite, bilo pa proslo. Ne, ovo je ozbiljan problem. Uprava odmah sad mora razgovor obavit sa Robijasima, ako ce se ovo desavat, sta onda radimo, ko koga **** ovdje. Vjerujte jos jedan ovakav incident ce dovesti do toga da se min. popolovi broj clanova kluba, sponzora a i ne sumnjam da ce momci u upravi dobro raznislit za sta daju svoje vrijeme i zivce.Steelman je napisao/la: ↑15 nov 2021, 11:42@ Cod
Nije bilo pa proslo ako ce se opet ponoviti, jer ovo je amaterska liga gdje ih boli qrac za tvoje probleme. Ako te mogu ostetitit, ostetice te i za dobro jutro. Ne moze se olako preci preko nekih stvari, a kad vidim takva pisanja kao hajde dace ljudi opet onda mi jasno je da ne dopire dovoljno. Ljudi ovdje i pisu ne da trljaju na nos nekom nesto nego da se skrene paznja da se ovo vise ne ponovi. Inace ako se budu ponavljale gluposti i dignu ruke od kluba razni sponzori i ljudi koji daju pare onda komotno klub moze kljuc u bravu. Zapitaj se kako se sad osjeca onaj anonimni donator koji je dao 5 milja iz dzepa ili kako na sve to gledaju primjera radi iz jednog BH Telecoma, Mozzarta ili ti momci i djevojke u klubu koji se izjebu da bi doveli nekog ko ce dati nesto u klub. Njima takve stvari ne trebaju. Ne bih nista spomenuo da je klub u drugacijoj situaciji, pa se onda treba racunati da ce biti troskova i za kazne, jer neminovno je da ce biti neka bakljada i slicno. Medjutim sad svi kao navijaci i simpatizeri moramo biti itekako odgovorni prema klubu. Klub je srz navijackog postojanja i treba se podrediti tome.
Re: NK Čelik Zenica
Nisam ni ja za ovakve stvari,bilo je,desilo se sta ćeš sad. Meni je isto krivo pogotovu kad te seljaci naguze. Mi smo sad svi odlučili da se bavimo posljedicama, a niko uzorkom koji se vuče od 1.kola. Da li su ljudi iz uprave pogriješili što prije ovoga nisu reagovali nekim saopstenjem,možda do ovoga ne bi ni došlo.....sad mi možemo pričati ovo i ono. Desilo se ,nije dobro idemo dalje ili se još trebamo sageti da nas naguze? Hoćemo li jos izvlačiti,da li su ljudi koji su u NSZDK,NSFBiH ispred Zenice,Celika ista uradili kako bi zaštitili klub očitih mesetarskih radnji od strane sudija? Hvalili smo se kako smo uspjeli ubaciti naše ljude... Ljudi koji su trenutno u upravi su ispred navijača birani,to znači da nema sinergije između njih i ostalih navijača, jer smo sad u situaciji da ne dolaze na stadion Derbi navijači. Prema svemu ovome nije se smjelo ni trebalo ovo desiti,ali se desilo. Opet kažem ne opravdavam ovo što se desilo.
Ja necu placati kazne da se neko igra huligana. Kad su imali muda utrcati, nek skupe pare i plate kaznu.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Kad je u PL bilo svega i svaceg onda je ocekivano da ce biti mocvara i u nizim ligama. Ne znaci da se treba naguziti, klub treba naci nacin kako da se bori s tim, ali ne ide da ga mi jos kao publika je.bemo svojim ispadima kad to najmanje treba. Moramo biti iznad toga i trenutno raditi iskljucivo ono sto je u interesu kluba! Za ono sto pravi stetu klubu u ovakvim okolnostima nema opravdanja! Izvuci pouku i svjesnije gurati naprijed! Iz ovog treba nauciti lekciju, uciniti da se klub nastavi dizati, jer tako to pobjednici rade! Tako to moraju Čelikovci i Robijaši raditi!
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
Zato kažem desilo se i idemo dalje sa poukom. Nama je sve ovo novo,organizacija kluba,organizacija utakmica Kantonalne lige,2 lige,stvaranje ekipe za ove lige,spremanje igrača,pa i navijača za ove lige(psihički).... Da me neko pogrešno ne shvati ,ne mislim da je lahko izdvajati novce za gluposti,ali desilo se ,bit će još prepreka,možda i većih...
- BatistutA19
- Kontakt:
Ovdje vecinom mladji momci kao podrzavaju ulijetanje u teren ,pa nije ovo turnir neki na selu ovo je liga pa kakva god da je ,ne mozes ti ulijetat u teren i trcat po terenu i glumit silu neku,normalno nece niko sponzor bit a ti to preusmjeravat na placanje kazni .
Trebas igracki jak bit dat 3 gola svakoj ekipi i tad ti sudija ne moze nista a mi smo dalleko od toga jos .
Vodis 1-0 imas pola sata a ti prekidas utakmicu,Celik ja nas dom to je isto da iz kuce i svoje naljutis se uzmes parei bacis u kontejner i posle nemas sta jest ostanes gladan.Robijasi moraju vise razmisljat puno sta ce uradit i koje su posljedice toga i nema potrebe se psovat ako neko nesto kaze sto je istina .
Najgore je ovo sto neprijatelji kluba jedva cekaju ovo a sad mogu reci sta god hoce i za klub i za navijace jer sve ima crno na bijelo,od ovoliko dugova sto imamo mi pravi sami sebi dugove.
Trebas igracki jak bit dat 3 gola svakoj ekipi i tad ti sudija ne moze nista a mi smo dalleko od toga jos .
Vodis 1-0 imas pola sata a ti prekidas utakmicu,Celik ja nas dom to je isto da iz kuce i svoje naljutis se uzmes parei bacis u kontejner i posle nemas sta jest ostanes gladan.Robijasi moraju vise razmisljat puno sta ce uradit i koje su posljedice toga i nema potrebe se psovat ako neko nesto kaze sto je istina .
Najgore je ovo sto neprijatelji kluba jedva cekaju ovo a sad mogu reci sta god hoce i za klub i za navijace jer sve ima crno na bijelo,od ovoliko dugova sto imamo mi pravi sami sebi dugove.
-
bukvaljista
- Kontakt:
Bojim se da ce ovih uleta "po necijoj naredbi" i kazni biti jos. 3 kazne i dzaba se krečilo 
Razlika izmedju insana i hajvana i lezi u tome sto insan ima moc razlucivanja i bolji osjecaj samokontrole. Mi mislimo da se samo klub ponovo gradi od temelja ali u sustini mi gradimo i jedan novi nacin razmisljanja. Ne mogu se ovakve stvari raditi niti se za njih moze naci opravdanje. Hoces nekog lekciju da naucis, hoces da im preneses “poruku”, hoces da osiguras da znaju da se s klubom ne mogu zahebavati. Sve to stoji i za sve ima nacina i van terena.
- samoposteno
- Kontakt:
Drug kod nas je uvjek neko drugi kriv po naredbi uletanje po naredbi sudija sudi po naredbi igraci igraju zar nije smijesno.....greska je sto se uletilo u teren i treba je priznati i da se vise ne ponavlja jer niko nije lud da placa necije zajebancije evo je.be nas i fudo pa jel mu se uljece u kancelariju ili se ganjaju pare na kulturan i civilizovan nacin jer je to jedino rjesenje koje nece ostetit klubbukvaljista je napisao/la: ↑15 nov 2021, 13:12Bojim se da ce ovih uleta "po necijoj naredbi" i kazni biti jos. 3 kazne i dzaba se krečilo![]()
- samoposteno
- Kontakt:
Ma nema sta drug mi na forumu jedva cekamo da uplatimo najbolje odma danas
Zamorano nakon ovog komentara od predsjednika bosne krivk mi je sto nismo prebili i sudiju i igrace a i tebe nebem ti svu familiju
[/quote]
Ne znam šta ti psuješ uopšte? Vi koji ste uletili u teren skupite pare i platite kaznu koja bude,pametnije vam je to! I javno se izvinite klubu, igračima i upravi!!!
[/quote]
Ne znam šta ti psuješ uopšte? Vi koji ste uletili u teren skupite pare i platite kaznu koja bude,pametnije vam je to! I javno se izvinite klubu, igračima i upravi!!!
::::SAMO ČELIK::::
Ja nisam ni u jednom postu podrzao ulazak u teren,samo sam rekao desilo se i idemo dalje. Naravno da sam svjestan da će biti kazne,
Nisam se oglašao na forumu dok se nije slegla situacija koliko toliko.
Ko zna za šta je ovo dobro
Možemo svi reći da je ova sezona gotova što se tiče prvog mjesta. Stupčanica je na plus 10 bodova, što je nerealno za očekivati da se stigne u ovoj ligi.

Ako ništa, siguran sam da ćemo sljedeće sezone napraviti BUM i rezultatski i sponzorski
Samo da izađemo otvoreno, hrabro i transparentno sa rečenicom IDEMO U RANG VIŠE!
Ovo nek nam bude lekcija da se sa rogatim ne može bosti i da za njih imaju posebna mjesta, posebne prilike gdje ih treba k@rat&.
Ko zna za šta je ovo dobro

Ako ništa, siguran sam da ćemo sljedeće sezone napraviti BUM i rezultatski i sponzorski
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Iskreno ako zelimo posteno sudzenje mora se mudrije radit npr.imat ekipu za za te prljave poslove nesto sto je uradio presjednik Veleza i bas mu napravit posljednje sudzenje da mu bude.Vec iduci sudija nece imat srca zakinit Celika u nasoj drzavi ne mozes drugacije nas mentalitet koji je trenutno u Bosni znaju samo zakon sile sve ostalo je prosipanje iz supljeg u prazno
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], legendarnadruga i 13 gostiju.