Miralem Pjanić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- Juventinissimo
- Kontakt:
Re: Miralem Pjanić
ALEN SAHAYA ÜÇLÜ ÇEKTİR KARTALA

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Ubio nam sanse za odlazak na prvenstvo i sad lagana setnjica, kafica, nargilica. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
A sta trebamo poslije onakve partije,da hvalimo Pjanica?Nadam se da mu je u subotu bila zadnja tekma za reprezentacijuobagol je napisao/la: ↑15 nov 2021, 15:55Standardno naše viđenje fudbala. Tu i u politici smo experti. Mi igrača kao što je Pjanić nećemo imati sljedećih 15 godina. I ne zaslužujemo. Nama je vrhunac Cimirot, Čivić, Lončar, Krunić, Saničanin, Vranješ, Jajalo... Nama je i Salihamidžić uvijek bio kriv. Nikad nisu bili krivi Jakirović, Milenković, Grujić, Grlić, Akrapović, Mikelini, Šabić, Damjanović... Najlakše je bilo osuti drvlje i kamnje na Salihamidžića jer nije bio još bolji a ovi što su konstantno bili loši, njima se uvijek praštalo. Bilo je dovoljno da s vremena na vrijeme ukližu na izgubljenu loptu i to je bio pokazatelj njihove požrtvovanosti. Salihamidžić je morao igrati i za njih i za sebe i biti svaki put sve bolji i bolji inače se "objektivna" publika naklati na kosti. Isto se uradilo sa Papetom. Mediokritti se takmičili ko će imati originalniju uvredu za instituciju u svijetu fudbala. Jedno vrijeme je i Džeko bio na tapetu, al Džeko je.e mater kritičarima pa se onda povuku. Evo sad je popularno Pjanića nazivati neznalicom i vrijeđati na najgnusnije načine. Nije neznalica Krunić koji u prvih 10 minuta 2 puta izgubi čistu loptu i gura Fince u kontru. Nije neznalica Hadžiahmetović za kojeg smo tek u 20-oj minuti skontali da igra. Nije neznalica Cimirot koji ne može odigrati preciznu loptu po zemlji, bez ikakvog pritiska igraču udaljenom 10 metara od njega. Nije neznalica Čivić od kojeg se u pjetlićima djeca bolje zagrade. Zbog Pjanića i Džeke ostale eprezentacije imaju kakav takav respekt prema nama. Bez njih, mi smo teški anonimusi. I najpametnije bi Pjaniću bilo da se oprosti, takvih mi imamo na bacanje.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- baboedindzeko09
- Kontakt:
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
I njega i Dzeku treba raspustiti iz reprezentacije, hebo ih otac mahalski.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- baboedindzeko09
- Kontakt:
-
- Kontakt:
govedo tursko
- Juventinissimo
- Kontakt:
Crni zuti Kumane sta nam uradi od momka koji je Real izbacivao.

Kakva seljačina, hebo mu Koeman majku.
Da ne bi nestalo s Fejsbuka:
Da ne bi nestalo s Fejsbuka:
Bezobrazni ste. Šta vi nikad niste prije odlučujućih utakmica kvalifikacija otišli u kafanu da se napijete i na šišu da se naduvati? Mora momak da se opusti. Znate li vi koliko je ono para zaradio? Vi toliko nećete za deset života, niti ćete ikad toliko izreklamirati Bosnu kao što je to uradio Pjanić?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
- Kontakt:
A sto nepostavi isti dan sliku?
-
- Kontakt:
Petev ako ima imalo muda mora mu spucati suspenziju za ovo, ali bojim se da nema ni hrabrosti ni ovlasti za tako sto.
🔹
-
- Kontakt:
Evo uredno poslano sve na adresu Besiktasa i krvopija od sportskih turskih portala poput Fanatika i slicnih....
Mire pazi se sada u Stanbolu, karat ce te !!!
Mire pazi se sada u Stanbolu, karat ce te !!!
- napoleon72
- Kontakt:
Skup alkohol u Turskoj, vidi se da niste nikad bili dalje od BiH
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Juventinissimo
- Kontakt:
- Bazinga12345
- Kontakt:
Husika gringo rajkane oprosti mi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.