nadam se da Camila ili ne dao bog Viki ne padaju na ovakve
Miralem Pjanić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- Juventinissimo
- Kontakt:
Re: Miralem Pjanić
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Nema Dilette na videu pa nije zanimljivo.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ne, rade vec godinama. Onog trenutka kad je Dzeko poceo kolo voditi sve je otislo u PM. Kod Peteva je sve eskaliralo samo zato jer je on ocajno trazio podrsku od fudbalera zbog javnosti. Petev je znao da ce se i javnost omeksati ako ga "glavne zvijezde" podrze, zato im je sve dozvolio. On za mjesec dana nerada uzme sto jedan obican radnik ne moze da zaradi za 3 godine u Bosni, plus sto dobija procente od parmaka. Sad cete tek vidjeti kakav sve olos ce biti pozivan u reprezentaciju po Vicinom nalogu. Kvalifikacije su zavrsene do 2023., zato su i dali ugovor da odradi zadatak do tada.Evander je napisao/la: ↑15 nov 2021, 18:47A ovo rade od kad je Petev tu? Ali malo sutra. Ovo sve isto su radili uvijek, samo se tek sad potencira na ovome. Prije, kad se ovakvo sto pomene, bilo je drvlje i kamenje.retromoos je napisao/la: ↑15 nov 2021, 18:42Onog trenutka kad je Petev dosao na klupu napisao sam kakvim kriminalom je dosao na to mjesto. Da bi ga fudbaleri podrzali jednostavno se dogovorio sa njima da ih pusti da rade sta hoce, a zauzvrat ce oni njemu javno preko medija davati podrsku sto su oni i radili. Glavni vodja cijele operacije je Dzeko sto sam pisao i ranije, jer ovo sto radi Pjanic je nista sta radi onaj glavonja.
Sad ce bugarski krimos ostati jos do marta 2023. na klupi, a zadatak mu je da se za to vrijeme u "prijateljskim" utakmicama proturi desetine menadzerskih parmaka ko fol potencijalnih reprezentativaca. Iako apsolutno nista ne radi bugarski stakor ce svaki mjesec naplatiti 33.000 BAM, a od toga ide i odredjen procenat zna se kome. Sad ih nastavite podrzavati, a ja cu aBd uskoro napustiti ovaj forum zauvijek.
- Juventinissimo
- Kontakt:
Fali Srba u ovoj prici, pa nije interesantno redakciji.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Nadam se da ce ti to paperje opet s glave otpasti, mucki đubrivoje!!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- BoixosNois1899
- Kontakt:
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Šta je bitnije za bh. sportu javnost? Dodik i Vučić u Beogradu : https://sportsport.ba/fudbal/milorad-do ... aca/412403
ili reprezentativac Bosne i Hercegovine puši šišu pred fudbalski meč i provodi pripreme u kafani?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
On i Džeko su dan-2 prije ločili u Taverni a ova nargila je poslije utakmice sa Finskom.
Da se barem hoće olešiti kada ostvare neki rezultat kao i svi normalni sportisti.
Da se barem hoće olešiti kada ostvare neki rezultat kao i svi normalni sportisti.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- Juventinissimo
- Kontakt:
Kapitenska traka ne pada sa neba, mora se zaraditi.
-
- Kontakt:
Vise bi bili u dilemi da nisi ti ovo istakao. Sad nema dileme. Asmir vam ga ucerao.
Je li ovo razlog poraza?Juventinissimo je napisao/la: ↑15 nov 2021, 18:54Fali Srba u ovoj prici, pa nije interesantno redakciji.
Pjanić u društvu ZANOSNIH LJEPOTICA pleše uz pjesmu SRBIJANSKE pjevačice bosanskih korijena prije utakmice s Finskom. (FOTO, VIDEO, BALENCIAGA)
Ja moram njihov poso radit
Walk on
Ispisao ih Asmir posteno. Kad je rekao sto rade Vico, Petrov i ekipa napadali su ga.samoposmatram je napisao/la: ↑15 nov 2021, 18:59Vise bi bili u dilemi da nisi ti ovo istakao. Sad nema dileme. Asmir vam ga ucerao.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- anonymousHD
- Kontakt:
Novinari su plaćeni, sve ih drži Pjanke i Džeko, teško će se okrenuti protiv njih, ali bi bilo fino.
Hajde SS.
P1čko odlazi iz repke, smeće jedno!
Hajde SS.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Džaba tri, četiri Luxemburga, Australije, Indonezije, ti ćeš uvijek bit seljačić iz Kalesije ko i svaki čim je malo novca ugledao odma glava u nebesima, smećaru jedan, ni stida ni srama, još u trenerci reprezentacije hoda po čaršiji sav ponosan ko da je obezbjedio svjetsko... ali neka tako nam i treba kad šutimo i dopuštamo da nas ovako yebu, gdje su ti mediji, klix, sportsport i ostali?
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Zašto nije 2014. rekao?Maestro je napisao/la: ↑15 nov 2021, 19:01Ispisao ih Asmir posteno. Kad je rekao sto rade Vico, Petrov i ekipa napadali su ga.samoposmatram je napisao/la: ↑15 nov 2021, 18:59Vise bi bili u dilemi da nisi ti ovo istakao. Sad nema dileme. Asmir vam ga ucerao.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Igrački, prevarantski lobi predvođeni Džekom i Pjanićem lažu i varaju napaćeni narod.
1. Lažu i obmanjuju narod, ne bil održali kakav takav javni interes za reprezentacijom
2. Drže savez, selektore u šaci, rade uzajamno na štetu reprezentacije, vode se politikom nemoj ti mene, neću ni ja tebe.
1. Lažu i obmanjuju narod, ne bil održali kakav takav javni interes za reprezentacijom
2. Drže savez, selektore u šaci, rade uzajamno na štetu reprezentacije, vode se politikom nemoj ti mene, neću ni ja tebe.
⚜️~⚜️~⚜️
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Evo sad ce ih slavica k.arati…anonymousHD je napisao/la: ↑15 nov 2021, 19:03Novinari su plaćeni, sve ih drži Pjanke i Džeko, teško će se okrenuti protiv njih, ali bi bilo fino.
Hajde SS.

Tuta Petrov
Tuta Petrov
- Juventinissimo
- Kontakt:
https://www.klix.ba/magazin/pjanic-uziv ... /140515017
Zmajevski nocni zivot je tada bio transparentniji i rezultati su bili takvi da klipovi nisu izlazili u javnost.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.