Vidim s Arvidom imamo identicne prognoze danasnjih meceva, tako da tefterim prvu pobijedu na zavrsnom mastersu

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Ne može dobit jer mu treba 1 brejk Cicija u trećem setu a to su 3 boda a sad je razlika baš toliko za mene jer je sa 5 bodova na Novaku smanjio zaostatak sa 8 na 3, tako da je maksimalno neriješeno što može izvuć, prvi i drugi set nam je isti tu neće bit razlike.
Zamijenuo sam, mislio sam da on ima 2 brejka. Uglavnom dobar mecbodi123 je napisao/la: ↑15 nov 2021, 18:45Ne može dobit jer mu treba 1 brejk Cicija u trećem setu a to su 3 boda a sad je razlika baš toliko za mene jer je sa 5 bodova na Novaku smanjio zaostatak sa 8 na 3, tako da je maksimalno neriješeno što može izvuć, prvi i drugi set nam je isti tu neće bit razlike.
Ali šta ja radim jbt... od gotovog meča veresiju napravio, sad valja navijat da ne završi ovako kako njemu odgovara
Mig pokazao šampionski mentalitet i vratio se iz mrtvih, svaka čast![]()
Mnogi bi odustali nakon loseg uvoda,ipak na kraju imamo ludu zavrsnicu. Idemoo jako do kraja.bodi123 je napisao/la: ↑15 nov 2021, 18:45Ne može dobit jer mu treba 1 brejk Cicija u trećem setu a to su 3 boda a sad je razlika baš toliko za mene jer je sa 5 bodova na Novaku smanjio zaostatak sa 8 na 3, tako da je maksimalno neriješeno što može izvuć, prvi i drugi set nam je isti tu neće bit razlike.
Ali šta ja radim jbt... od gotovog meča veresiju napravio, sad valja navijat da ne završi ovako kako njemu odgovara
Mig pokazao šampionski mentalitet i vratio se iz mrtvih, svaka čast![]()
Hvala drug, sretno u ostalim mečevima.
Ipak me spasi Rublo, brat ruski.
Evo sad tek vidim da si imao više bodova od svih drugih... nesreća jbg
De vidi mec sto si tipovao Novak vs Rublev,nesto ti ne stima,stavio si 2-0,a onda da Rublev dobija prvi set u TB,igrqmo jedan protiv drugoga red je da bude sve korektno
Evo odmah prvi mec ce jednom dati veliku prednost
Ma nema Aci pomoći, ne zna se ko je veći luzer on il ja što igram na njega
Kakvo je ovo samaranje Bodia?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.