Da igra U ABA ne bi dosao do shuta zbog jake odbrane lako je U Njemackoj,EL...
Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Ovaj dvojac iz Igokee sto ih je pozvo sad Svetislav Pesic jesul igrali kad za nas
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Mislim da je Ilic trebao za nas igrati pa se nesto desilo i onda se odlucio za Srbiju
mali ujko ostao bez poziva, očekujemo da se oglasi da zeli igrat za nas hahahahaha
ps ne smijemo se odreći tako lako njega, ako bude šanse
ps ne smijemo se odreći tako lako njega, ako bude šanse
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Ko su ovi specijalci sa spiska kod Hrvata, pa nasi su za ove USA iz 1992. u Barceloni
moguće je da je Karlo zapravo nas odabrao, jer se momak nigdje nije oglasio, a meni je njegov otac rekao da nema pojma o čemu se radi kad je bio onaj članak da je odabrao Hrvate. Možda naši mute u savezu ko ce ga znati.
Ja koliko znam da dario dreznjak nema pravo da nastupa za hr..
Definitivno smi izgubili Baju Batinica u Colaka
Jel ostao ko da ga mozemo zamjeniti za Matkovica?
Jel ostao ko da ga mozemo zamjeniti za Matkovica?
- legenda reala
- Kontakt:
Malo je falilo, da se Igor onda nije hvalio kako je uzeo Ilića on bi sad igro za nas, cim je se izaslo u javnost s tom informacijom Srbi su expresno reagovali, doveli ga u Igokeu i starog zaposlili u HE Visegrad preko Dodikamarlostanf1eld je napisao/la: ↑15 nov 2021, 18:43a ovaj Ilic je pravoslavni bošnjak, ali nije nikad igrao za naše selekcije.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Kaze ovaj sa ss.ba nije dobio Matkkvic poziv za Hrvatsku pa ne moze nindobit kad nije promjeniobdrzavljanstvo sportsko mora sacekat 21godinu
Ne moze ni sa 21 godinom igrati za Hrvatsku... bez papira iz naseg saveza on je trajno zakljucan za Hrvatsku... a da vidimo ko ce stisnuti i poslati papir...
Igokea je Kondića posudila Borcu i to se pokazuje kao pravi potez.
https://fibalivestats.dcd.shared.genius ... 28/bs.html
https://fibalivestats.dcd.shared.genius ... 28/bs.html
ako i protiv Jokica za oar dana imao ovako malu minutazu onda to nema veze sa prilagodbom na smallball protivnika nego mu je fiksirao minutazu na 24-25 min. jer misli da nije bolji od Nancea. govorim ako ne imao problema sa faulima. mada 4 faula nisu bas takav alarm za uzbunu da ga posadis na klupu, jer mu svejedno ne bi dao vise od 28 minuta maksimum, pa sta onda znaci i da ostane u igri i napravi svih 6 faula?! u prevodu, billups jedva doceka te njegovw probleme sa faulima da ga moze vadit iz igre
ako nista...raduje odlicna sezona glede procenata suta. i ako neku stvar moze ukjepsavat na ovu minutazu to su procenti suta. sto znaci uzimat samo suteve gdje su dobre sanse da ih konvertujes poenima.
kad bi mu odbili promasne trice, mislim da je negdje na 59-60% ukupnog suta...na mobitelu sam pa mi mrsko pretrazivat koliki mu je uzorak promasenih trica
(ovo se odnosi na jukinu temu)
ako nista...raduje odlicna sezona glede procenata suta. i ako neku stvar moze ukjepsavat na ovu minutazu to su procenti suta. sto znaci uzimat samo suteve gdje su dobre sanse da ih konvertujes poenima.
kad bi mu odbili promasne trice, mislim da je negdje na 59-60% ukupnog suta...na mobitelu sam pa mi mrsko pretrazivat koliki mu je uzorak promasenih trica
(ovo se odnosi na jukinu temu)
Mirza 38 poena, Benjamin 11
bas me zanima kako izgledaju te Benjaminove trice, vjerovatno su svi odmaknuti par metara...mislim, valja i takve ubacit
vrabac i ekipa bi se pomucili ubacit tri trice i u praznoj hali
vrabac i ekipa bi se pomucili ubacit tri trice i u praznoj hali