Nova sramota u najavi.
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: U-21, U-19, U-17
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Selektor Slobodan Starčević očekuje da ekipa osvoji tri boda u narednom meču:
„Napravili smo analizu protivnika i spremni smo za meč. Kao što je poznato, nedostajaće nam Amar Dedić, Igor Savić, Ivan Bašić i Adrian Leon Barišić koji su povrijeđeni. Međutim, mi imamo u kadru dosta kvalitetnih igrača koji mogu da nadomjeste te izostanke. Nadam se da ćemo odigrati dobar meč i da ćemo završiti ovu godinu sa pobjedom.“
„Napravili smo analizu protivnika i spremni smo za meč. Kao što je poznato, nedostajaće nam Amar Dedić, Igor Savić, Ivan Bašić i Adrian Leon Barišić koji su povrijeđeni. Međutim, mi imamo u kadru dosta kvalitetnih igrača koji mogu da nadomjeste te izostanke. Nadam se da ćemo odigrati dobar meč i da ćemo završiti ovu godinu sa pobjedom.“
Zukanovic je napisao/la: ↑15 nov 2021, 23:07Selektor Slobodan Starčević očekuje da ekipa osvoji tri boda u narednom meču:
Hebo ti sve svoje idiote jedan.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Pa mora reč da ima kvalitet kad ih je pozvao. Ako izbornik kaže da ima loš kadar pomislit čemo da mu neko sastavlja spisakMaestro je napisao/la: ↑15 nov 2021, 23:10Zukanovic je napisao/la: ↑15 nov 2021, 23:07Selektor Slobodan Starčević očekuje da ekipa osvoji tri boda u narednom meču:
„Napravili smo analizu protivnika i spremni smo za meč. Kao što je poznato, nedostajaće nam Amar Dedić, Igor Savić, Ivan Bašić i Adrian Leon Barišić koji su povrijeđeni. Međutim, mi imamo u kadru dosta kvalitetnih igrača koji mogu da nadomjeste te izostanke. Nadam se da ćemo odigrati dobar meč i da ćemo završiti ovu godinu sa pobjedom.“![]()
![]()
Hebo ti sve svoje idiote jedan.
Haris
Onaj Kulašin bio starter u U21 reprezentaciji, a klupiran u U19. 
kakav dan je osvanuo, na tvu ispratiti mladu repku, proslaviti pobjedu i lagano se uputiti ka BP da tu slavimo baraz...od sutra pravimo kombinacije parova baraza, cekamo izvlacenje lige nacija, navijamo za inter, titulu i yebemo imobileu mater za svaki gol sa penala...
kako lijepi zimski dani pred nama..volim te BiH, Bosna je sampion!
kako lijepi zimski dani pred nama..volim te BiH, Bosna je sampion!
Gooooooooooool
Sakota
Sakota
Ima li prenosa
Da je plana u savezu, daj ove jace iz u19 vodi u USA i full smjenu generacije napraviti...al nazalsot to docekati necemo, vjerovatno ni da ovi zaigraju za nas pored zive Srbije i Hrvatske..
- BegovicRamiz
- Kontakt:
U17 prošli dalje?
Kakva šteta što znaš unaprijed da ova dvojica najvjerovatnije neće igrati za BiH.
4-0 i prvo mjesto u grupi 
Da je pametan Petev pa da zovne Cuica i Kahvica odmah sad u decembru...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Odmah 2-3 igraca iz U19 koji su kvalitetni pozvat u A repku i dati mu Minute. Tako da smo sigurni da pravi igraju za U21.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Šta je sa onim Mizićem? Nije se pojavio uopšte?
Ovdje treba napraviti pritisak, da se zna na cemu smo!
A zasto da onda igraju za U21 i uzimaju nekom drugom mjesto?
Trenutno korisnika/ca: Beduin, Edincapitano, MiranGlasnic, sagitarius i 42 gosta.