delinjo je napisao/la: ↑15 nov 2021, 20:29jolicnikola je napisao/la: ↑15 nov 2021, 18:11dudlaj mi qrac
edit: doć će ti Soraja da ti zapuši slavinu pa ćeš da vidiš ko je retardiran, debilu jedan![]()
![]()
![]()
![]()
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
- AshburtonG
- Kontakt:
Kad si toliko dosadan, pa i Nikola izadje iz uloge. 
-
jolicnikola
- Kontakt:
pa oću li tako dobiti nadimak Nikola "Soraja"?
-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
jolicnikola je napisao/la: ↑15 nov 2021, 18:11dudlaj mi qracPatriceKwedi je napisao/la: ↑15 nov 2021, 18:02Jesi ti retardiran?jolicnikola je napisao/la: ↑15 nov 2021, 17:58jesu li Viki i Anđa slavile prolaz Vatrenih i čestitale Srbima na tome što su uradili isto?
edit: doć će ti Soraja da ti zapuši slavinu pa ćeš da vidiš ko je retardiran, debilu jedan
Ja sam nekoliko puta provocirao đonija da mi odgovori na ovaj nacin i švrakino isto i nikad ništa, a isto sam vrijeđao.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑15 nov 2021, 23:29jolicnikola je napisao/la: ↑15 nov 2021, 18:11dudlaj mi qrac
edit: doć će ti Soraja da ti zapuši slavinu pa ćeš da vidiš ko je retardiran, debilu jedan![]()
![]()
![]()
I odustao sam kontam nisu ljudi od tog posla, kad odjednom švrakino se izdera na nekog zenicanina popiša se po njemu evo ga i đoni isto.
Valjda ih uhvatili peglati pogrešan dan.
-
jolicnikola
- Kontakt:
90minut je napisao/la: ↑16 nov 2021, 02:10Ja sam nekoliko puta provocirao đonija da mi odgovori na ovaj nacin i švrakino isto i nikad ništa, a isto sam vrijeđao.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑15 nov 2021, 23:29jolicnikola je napisao/la: ↑15 nov 2021, 18:11
dudlaj mi qrac
![]()
![]()
I odustao sam kontam nisu ljudi od tog posla, kad odjednom švrakino se izdera na nekog zenicanina popiša se po njemu evo ga i đoni isto.
Valjda ih uhvatili peglati pogrešan dan.![]()
a sad kako izgleda HR verzija pjesme "Ludi letnji ples":
Šibenik, Zadar, Biograd
Rijeka, Pula, Zagreb grad
Varaždin i Čakovec
Crazy summer dance
Osijek, Split, Gospić, Knin
Vukovar i Dubrovnik
Ploče, Hvar, Brač i Cres
Ludi ljetni ples
Crazy summer dance
jolicnikola je napisao/la: ↑16 nov 2021, 02:2690minut je napisao/la: ↑16 nov 2021, 02:10Ja sam nekoliko puta provocirao đonija da mi odgovori na ovaj nacin i švrakino isto i nikad ništa, a isto sam vrijeđao.
![]()
![]()
![]()
Šibenik, Zadar, Biograd
Varaždin i Čakovec
Crazy summer dance
Vukovar i Dubrovnik
Ploče, Hvar, Brač i Cres
Ludi ljetni ples
Crazy summer dance
-
bombaysaphire
- Kontakt:
https://youtube.com/shorts/zHbymB2ZSdo?feature=share90minut je napisao/la: ↑16 nov 2021, 03:30jolicnikola je napisao/la: ↑16 nov 2021, 02:2690minut je napisao/la: ↑16 nov 2021, 02:10
Ja sam nekoliko puta provocirao đonija da mi odgovori na ovaj nacin i švrakino isto i nikad ništa, a isto sam vrijeđao.
![]()
![]()
![]()
Šibenik, Zadar, Biograd
Varaždin i Čakovec
Crazy summer dance
Vukovar i Dubrovnik
Ploče, Hvar, Brač i Cres
Ludi ljetni ples
Crazy summer dance
Hose Armando Don od Krnjače
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Mirza Šoljanin: Nekad velika pjevačka nada, danas osoba "operisana od javnosti"
Ovaj tamnokosi ljepotan izuzetnih pjevačkih sposobnosti od samog pojavljivanja na takmičenju osvojio nas je svojim šarmom.
https://www.klix.ba/magazin/muzika/mirz ... /211116069
-
jolicnikola
- Kontakt:
Drasko yebe Tanju Savic, pa covjek ubija na svim poljima
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Sad je pokazala da je sponza.
Izjava njenog bivšeg muža :
"Ne! Ja živim svoj život. Ja sam je imao kao i svi prije mene. Sad je on došao na red da je malo "drnda". Sljedeće pitanje je bilo "Mislite li da su se uplašili kada ste zaprijetili?".
Uskoro izlazi u javnost sa snimkama gdje Tanjica šmrče koku i radi svašta sa bivšim u hotelu u Novom Sadu.
- Juventinissimo
- Kontakt:
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Kakav debil , odvratni debil .Juventinissimo je napisao/la: ↑16 nov 2021, 20:56https://sportsport.ba/magazin/andres-na ... nez/412495
Skoric pomjera granice.
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
"Pitanje je samo kako će Wanda i njena sestra Zara prihvatiti da im otac bude u vezi sa tako mladom djevojkom."
Meni su najjače njegove završne misli i zaključci, pogotovo kad završava tekst nekim "filozofskim" pitanjem.
Meni su najjače njegove završne misli i zaključci, pogotovo kad završava tekst nekim "filozofskim" pitanjem.
it's football day
- Juventinissimo
- Kontakt:
Skoric muska verzija Ines Mrenice.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
A falilo je Wande u posljednje vrijeme iskreno
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ljudi pisu gdje ima klikova. Kakva god da je vijest, testosteron ce kliknuti na vijest da vidi sliku i eto jednog citanja. Eto random stavlja i pise o Wandi.
Samo im donosite klikove ovako. Evo ja sam sada otvorio da vidim o cemu se radi, a inace ne bi jer ulazim direktno na forum.bombaysaphire je napisao/la: ↑16 nov 2021, 21:24Kakav debil , odvratni debil .Juventinissimo je napisao/la: ↑16 nov 2021, 20:56https://sportsport.ba/magazin/andres-na ... nez/412495
Skoric pomjera granice.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Trenutno korisnika/ca: Beli98, Google [Bot], napoleon72 i 47 gostiju.