Miralem Pjanić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Miralem Pjanić
sanel jahic, jedan od nas:-)
anelko, standardni dupelizac:-)
sinan, mah...ne vrijedi:-)
anelko, standardni dupelizac:-)
sinan, mah...ne vrijedi:-)
Ovo je kad se fudbalsko-novinarski umovi udruže u odbrani neodbranjivog. Niko Pjaniću ne zamjera, ili bilo kom, lošu utakmicu. Niko mu ni ne zamjera mali izlet u neprofesionalizam. Zamjera se što je to KONSTANTA! Okupljanje reprezentacije nije godišnji odmor, ni 2005., ni 2021. Odlazak na svjetsku smotru nije odlazak u šoping. Previše je narod uljuljkivao i tražio opravdanje i pravio božanstva od likova koji realno ne znaju rečenicu sastavit. A tu ste i vi novinari jedni od najodgovornijih. Sinan s.e.r.e. o Mulini, a nedajbože da prozove onoga ko ga je stavio da igra, ili Pavu Dadića itd. Sad se pronalaze u odbrani Pjanića, a šute o nedisciplini na okupljanjima i hodanju Džekinog babe po hotelu za vrijeme cikluusa. Pa što tad ne skočiste vi silni branitelji lika i djela igrača i kulta reprezentacije. Hodate za fudbalerima ko šakali, ne bi li koja mrvica pala sa njihove sofre. Ljigavi ste da ljigaviji ne možete biti.
Jednostavno je svijetu dosta više vašeg dvadesetogodišnjeg neprofesionalizma i hurcobolje. Ne brani Sinan Pjanića što ga voli, nego zato što se boji. A to je imanentno svakoj neškolovanoj šuši koja nema hrabrosti da se suoči sa činjenicama, već u ružičasto farba i sebe i okolinu.
Evo, ja neću patriotizam neću ni spominjati. Ostao sam trajni invalid kao posljedica pripadnosti ARBiH. Nije mi žao, ponosan sam! Ja niti ne tražim da budete patrioti, jer znam da niste i nikada to nećete biti. Ne tražim ni rezultate, ni kvalitet, ni pobjede. Tražim borbu, disciplinu i profesionalizam.
Majku vam vašu bezobraznu. Plaćeni ste i preplaćeni za sat i pol pojavljivanja na terenu i niste u stanju trčati 90, a efektivno 50-ak minuta. Pao si, ustani! yebo te otac! Šta si lego i cviliš i čekaš da te drugi brane?
A ti si Sinane najveća smradina, uostalom kao i svi novinari - peezde! Šta, bolan, ti analiziraš, yebem ti kopirku koja ti je štampala "diplomu"?! Intervjuiši, ispitaj, istraži, pronađi uzročno-posljedičnu vezu, provedi anketu, sumiraj rezultate, kontroliši uzorak... šta jedeš govedinu, a banane 2 marke...
Još nam vrijeđate inteligenciju u stilu; šta ima veze što se provode 20 godina na okupljanjima...
Eto, vidiš da ima.
Prekipilo, ba! Nek su se slomila kola i trebala su se slomit! A Princ je princ, na kome će se drugo slomiti nego na njemu?
Jednostavno je svijetu dosta više vašeg dvadesetogodišnjeg neprofesionalizma i hurcobolje. Ne brani Sinan Pjanića što ga voli, nego zato što se boji. A to je imanentno svakoj neškolovanoj šuši koja nema hrabrosti da se suoči sa činjenicama, već u ružičasto farba i sebe i okolinu.
Evo, ja neću patriotizam neću ni spominjati. Ostao sam trajni invalid kao posljedica pripadnosti ARBiH. Nije mi žao, ponosan sam! Ja niti ne tražim da budete patrioti, jer znam da niste i nikada to nećete biti. Ne tražim ni rezultate, ni kvalitet, ni pobjede. Tražim borbu, disciplinu i profesionalizam.
Majku vam vašu bezobraznu. Plaćeni ste i preplaćeni za sat i pol pojavljivanja na terenu i niste u stanju trčati 90, a efektivno 50-ak minuta. Pao si, ustani! yebo te otac! Šta si lego i cviliš i čekaš da te drugi brane?
A ti si Sinane najveća smradina, uostalom kao i svi novinari - peezde! Šta, bolan, ti analiziraš, yebem ti kopirku koja ti je štampala "diplomu"?! Intervjuiši, ispitaj, istraži, pronađi uzročno-posljedičnu vezu, provedi anketu, sumiraj rezultate, kontroliši uzorak... šta jedeš govedinu, a banane 2 marke...
Još nam vrijeđate inteligenciju u stilu; šta ima veze što se provode 20 godina na okupljanjima...
Eto, vidiš da ima.
Prekipilo, ba! Nek su se slomila kola i trebala su se slomit! A Princ je princ, na kome će se drugo slomiti nego na njemu?
te pripreme su uvijek bile stara boljka. Protiv toga se borio i ciro, pa i pape, ali ni jedan nije uspio. Ko god se pobunio sto se pripremaju u hotelima na ilidzi i treniraju po losim terenima je ubrzo sikaniran. Ista je situacija i sada i 100% sam siguran da priprema za utakmicu ima direktnu vezu s stanjem na terenu.
Ova reprezentacija ima 100 boljki, zajedno sa savezom. Ali bez obzira da supke u savezu, oni ne mogu biti krivi za bolikurac igru. Tu su krivi selektor i igraci.
Evo primjer: Pod petevom smo odigrali 3 dobre utakmice: Francuska, Kaz i Ukrajina na strani. A zajednicko za te utakmice je da su i pripreme odradjene vani, znaci nije bilo sjedenja i kurvanja po ilidzi. Ovo ostalo su sve bile pripreme kuci i drasticna je razlika u pristupu.
Ova reprezentacija ima 100 boljki, zajedno sa savezom. Ali bez obzira da supke u savezu, oni ne mogu biti krivi za bolikurac igru. Tu su krivi selektor i igraci.
Evo primjer: Pod petevom smo odigrali 3 dobre utakmice: Francuska, Kaz i Ukrajina na strani. A zajednicko za te utakmice je da su i pripreme odradjene vani, znaci nije bilo sjedenja i kurvanja po ilidzi. Ovo ostalo su sve bile pripreme kuci i drasticna je razlika u pristupu.
Pravda za flash-a!!!
- napoleon72
- Kontakt:
Pa trebamo svi bojkotovat odlazak na utakmice i to je to. Nek ga Serif Konjevic gleda veceras. Okacit prigodnu parolu na Bilino prije tekme i vozdra. Nek na tri tekme niko kartu ne kupi i ne ode, zapitali bi se oni.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- hule_barca
- Kontakt:
Vratiti kabadahiju Gillija da ovu raspustenu bandu, ako treba buzdovanom dovede pod konac. 

In the midst of chaos, there is also opportunity.
Sinane popisam ti se na cijele Miljanovce
Jedini koje je znao kako s grčkim štakorima.

"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Sada za Vahu odradjuje te prljave poslove.
In the midst of chaos, there is also opportunity.
Zar vi ne razumijete da je nasim sportskim novinarima direktna sefica Slavica? Da toj istoj Slavici direktne upute daje Vico? Veliki broj nasih takozvanih novinara prije konferencije dobije na papiru koja pitanja smiju postaviti HALOOOOOOO. Ako se slucajno nadje neki novinar koji nije upoznat kako stvari funkcionisu i postavi pravo pitanje Slavica ga prekida istog momenta, a nakon toga on dobiva upozorenje da ce biti odstranjen ukoliko se ne bude ponasao u okvirima dozvoljenog. MI NEMAMO SPORTSKE NOVINARE, to su obicne p.izdurine. Kad dolazi novi selektor on momentalno dobiva upute kako se mora ponasati u korumpiranom okruzenju, zato je Petev idealan jer se radi o teskom krimalcu koji je u tim vodama citav zivot. Zasto je Mamic psovao mater Vahi? Pa zato sto covjek nije zelio da krade zajedno sa njim, ali je nakon Vahe dosao Petev koji je sve radio sto su mu kazali. Taj isti Mamic je kasnije "preporucio" Vici krimosa Peteva, tog trenutka stvar je bila zavrsena i mi nismo uopce imali izbora za selektora. Vico je samo jos u sistem ubacio Misimovica i stvar je bila zavrsena. Dzekina uloga je bila da uvjeri javnost kako je Petev pravi covjek za nas, to je to.
-
- Kontakt:
Ako jos jednom.pozove ovog covjeka i onog cetalja krunicaa i smaju prevljaka sanicanina. javno cu mu **** mater. Mars napolje sva cetvorica
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
? Defektas...Imajednabrigada je napisao/la: ↑16 nov 2021, 10:27Ako jos jednom.pozove ovog covjeka i onog cetalja krunicaa i smaju prevljaka sanicanina. javno cu mu **** mater. Mars napolje sva cetvorica
Cetalj ?
Kako bih te banovao, auuuuu
tz tz tz tz tz tz
Povedi nas Mire ti to znas ti to mozes samo ako hoces
-
- Kontakt:
Zasto se Dzeko vise ne oglasi onda u vezi saveza peteva itd?? Koga on stiti?? Sta on ima od toga?? Pare nisu u pitanju ima dovoljno!! Samo da mi je jednog dana znati ZASTO DZEKO IGRA ISTO OVU IGRU SA KRIMINALCIMA???retromoos je napisao/la: ↑16 nov 2021, 10:25Zar vi ne razumijete da je nasim sportskim novinarima direktna sefica Slavica? Da toj istoj Slavici direktne upute daje Vico? Veliki broj nasih takozvanih novinara prije konferencije dobije na papiru koja pitanja smiju postaviti HALOOOOOOO. Ako se slucajno nadje neki novinar koji nije upoznat kako stvari funkcionisu i postavi pravo pitanje Slavica ga prekida istog momenta, a nakon toga on dobiva upozorenje da ce biti odstranjen ukoliko se ne bude ponasao u okvirima dozvoljenog. MI NEMAMO SPORTSKE NOVINARE, to su obicne p.izdurine. Kad dolazi novi selektor on momentalno dobiva upute kako se mora ponasati u korumpiranom okruzenju, zato je Petev idealan jer se radi o teskom krimalcu koji je u tim vodama citav zivot. Zasto je Mamic psovao mater Vahi? Pa zato sto covjek nije zelio da krade zajedno sa njim, ali je nakon Vahe dosao Petev koji je sve radio sto su mu kazali. Taj isti Mamic je kasnije "preporucio" Vici krimosa Peteva, tog trenutka stvar je bila zavrsena i mi nismo uopce imali izbora za selektora. Vico je samo jos u sistem ubacio Misimovica i stvar je bila zavrsena. Dzekina uloga je bila da uvjeri javnost kako je Petev pravi covjek za nas, to je to.
- napoleon72
- Kontakt:
Al fakat, moze li se iko sjetit vise od tri vrhunske utakmice ovog papka za reprezentaciju? Meni padaju na pamet Grcka dole, kad je bilo 1:1, i Sjeverna Irska na Grbavici u ligi nacija, kad smo dobili 2:0. Tad je fkt kontrolisao igru i dijelio lopte k'o rukom. Za trecu dobru tekmu bih morao dobro razmislit.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Hajdee miree, povedi ekipu kapitenski
Ja te castim nargilom odmah poslije utakmice
Ja te castim nargilom odmah poslije utakmice
-
- Kontakt:
@slusalica
Ma ne bi ti nistaa frajeruu ili si slijep ili klasicni b..lija kojem sve moze pod kapu stati. Kad je taj krunic odigro dobro za repku viidi se da je tu samo iz neke pristojnosti i reda radi. Menalo dao gol svi skacu vesele se a on sjedi kao da se nista nije ni desilo koji ce mi k takav igrac. Sanicanin hladno dok se nije prodao bio je dobar sad onakav amaterizam. Pjanic nije odigrao dobru utakmicu za repku mozda dvaputa u karijeri koji ce mi **** radje zovi onog malog iz Juvntusa juniora bar ce se boriti i nadat se nesto od njefa. Prevljak prica za sebe nogometno neinteligentan igrac jednom rijecju smotanga koji je zalutao u nogomet, taj bazena pogoditi ne moze.
Ma ne bi ti nistaa frajeruu ili si slijep ili klasicni b..lija kojem sve moze pod kapu stati. Kad je taj krunic odigro dobro za repku viidi se da je tu samo iz neke pristojnosti i reda radi. Menalo dao gol svi skacu vesele se a on sjedi kao da se nista nije ni desilo koji ce mi k takav igrac. Sanicanin hladno dok se nije prodao bio je dobar sad onakav amaterizam. Pjanic nije odigrao dobru utakmicu za repku mozda dvaputa u karijeri koji ce mi **** radje zovi onog malog iz Juvntusa juniora bar ce se boriti i nadat se nesto od njefa. Prevljak prica za sebe nogometno neinteligentan igrac jednom rijecju smotanga koji je zalutao u nogomet, taj bazena pogoditi ne moze.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Kapa do poda, druze!!!VenamaHrabrih je napisao/la: ↑16 nov 2021, 09:59Ovo je kad se fudbalsko-novinarski umovi udruže u odbrani neodbranjivog. Niko Pjaniću ne zamjera, ili bilo kom, lošu utakmicu. Niko mu ni ne zamjera mali izlet u neprofesionalizam. Zamjera se što je to KONSTANTA! Okupljanje reprezentacije nije godišnji odmor, ni 2005., ni 2021. Odlazak na svjetsku smotru nije odlazak u šoping. Previše je narod uljuljkivao i tražio opravdanje i pravio božanstva od likova koji realno ne znaju rečenicu sastavit. A tu ste i vi novinari jedni od najodgovornijih. Sinan s.e.r.e. o Mulini, a nedajbože da prozove onoga ko ga je stavio da igra, ili Pavu Dadića itd. Sad se pronalaze u odbrani Pjanića, a šute o nedisciplini na okupljanjima i hodanju Džekinog babe po hotelu za vrijeme cikluusa. Pa što tad ne skočiste vi silni branitelji lika i djela igrača i kulta reprezentacije. Hodate za fudbalerima ko šakali, ne bi li koja mrvica pala sa njihove sofre. Ljigavi ste da ljigaviji ne možete biti.
Eto, vidiš da ima.

To je to, nema dalje!NEZALAGANJE je napisao/la: ↑16 nov 2021, 11:31Kapa do poda, druze!!!VenamaHrabrih je napisao/la: ↑16 nov 2021, 09:59Ovo je kad se fudbalsko-novinarski umovi udruže u odbrani neodbranjivog. Niko Pjaniću ne zamjera, ili bilo kom, lošu utakmicu. Niko mu ni ne zamjera mali izlet u neprofesionalizam. Zamjera se što je to KONSTANTA! Okupljanje reprezentacije nije godišnji odmor, ni 2005., ni 2021. Odlazak na svjetsku smotru nije odlazak u šoping. Previše je narod uljuljkivao i tražio opravdanje i pravio božanstva od likova koji realno ne znaju rečenicu sastavit. A tu ste i vi novinari jedni od najodgovornijih. Sinan s.e.r.e. o Mulini, a nedajbože da prozove onoga ko ga je stavio da igra, ili Pavu Dadića itd. Sad se pronalaze u odbrani Pjanića, a šute o nedisciplini na okupljanjima i hodanju Džekinog babe po hotelu za vrijeme cikluusa. Pa što tad ne skočiste vi silni branitelji lika i djela igrača i kulta reprezentacije. Hodate za fudbalerima ko šakali, ne bi li koja mrvica pala sa njihove sofre. Ljigavi ste da ljigaviji ne možete biti.
Eto, vidiš da ima.
Prekipilo, ba! Nek su se slomila kola i trebala su se slomit! A Princ je princ, na kome će se drugo slomiti nego na njemu?![]()
ovaj tekst treba plasirati u medije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.