U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
Ovdje treba napraviti pritisak, da se zna na cemu smo!
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
A zasto da onda igraju za U21 i uzimaju nekom drugom mjesto?
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Zato sto trenutno nemaju mjesta u Hrvatskoj i Srbiji, ovako im je jos bolje, igraju ove kvalifikacije, mozda i europsko i ako nastave da pokazuju kvalitet lagano ce se prekomandovati u reprezentaciju Srbije i Hrvatske.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
- Beduin
- Kontakt:
Kamo srece da FIFA poradi na pravilima i da U21 igraci ne mogu igrati za drugu drzavu pod nekim uslovima, odnosno da mora proci neki vremenski period (npr. 3 godine minimalno), ili ako odigraju odredjeni broj utakmica ne mogu igrati za drugu zemlju.
Jer je ovo cisti bezobrazluk, a u drugoj situaciji onda trebas zvati samo bosnjake pa makar bili i zadnji. Uceraj im vise.
Jer je ovo cisti bezobrazluk, a u drugoj situaciji onda trebas zvati samo bosnjake pa makar bili i zadnji. Uceraj im vise.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- marlostanf1eld
- Kontakt:
To bi nama pravilo vise odmoglo neg pomoglo sa svom dijarsporomBeduin je napisao/la: ↑16 nov 2021, 16:04Kamo srece da FIFA poradi na pravilima i da U21 igraci ne mogu igrati za drugu drzavu pod nekim uslovima, odnosno da mora proci neki vremenski period (npr. 3 godine minimalno), ili ako odigraju odredjeni broj utakmica ne mogu igrati za drugu zemlju.
Sto je najgore pobijedit ćemo...
Ukupno sam gledao mozda nekih 100-tinjak minuta u ovim kvalifikacijama i hvala Bogu pa je tako.
Nekada spriječen bio a nekada nisam imao volje nakon što vidim postavu.
Starcevic je prije starta ovih kvalifikacija bio podaleko od klupe U21...nema drugog objašnjenja nego da je prihvatio da mu se diktira spisak i početnih 11 a zauzvrat je sačuvao posao.
Svi mi znamo da toga ima i u A-selekciji ali u dosta manjoj mjeri...u U21 je obrnuta situacija...ovaj ciklus i previše providno za razliku od nekih ranijih...ono bas u zdrav mozak.
Mozda se ranije diktiralo selektorima 4,5 igraca u prvih 11, a sada je to haman 10 od 11, isključujem samo Dedica iz toga jer tu Starcevic s ljudima iz sjene nije nikako mogao kalkulisati.
Ukupno sam gledao mozda nekih 100-tinjak minuta u ovim kvalifikacijama i hvala Bogu pa je tako.
Nekada spriječen bio a nekada nisam imao volje nakon što vidim postavu.
Starcevic je prije starta ovih kvalifikacija bio podaleko od klupe U21...nema drugog objašnjenja nego da je prihvatio da mu se diktira spisak i početnih 11 a zauzvrat je sačuvao posao.
Svi mi znamo da toga ima i u A-selekciji ali u dosta manjoj mjeri...u U21 je obrnuta situacija...ovaj ciklus i previše providno za razliku od nekih ranijih...ono bas u zdrav mozak.
Mozda se ranije diktiralo selektorima 4,5 igraca u prvih 11, a sada je to haman 10 od 11, isključujem samo Dedica iz toga jer tu Starcevic s ljudima iz sjene nije nikako mogao kalkulisati.
- BegovicRamiz
- Kontakt:
Zna li se stepen povrede malog Bašića?
Valjda nije šta ozbiljno.
Evo i ss poceo odmah pravit pritisak da se ova dvojica zovnu protiv Amerike.Neka,i treba tako
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
GradKamena2
- Kontakt:
Mislim da je gotova polusezona za njega,20 dana pauze.BegovicRamiz je napisao/la: ↑16 nov 2021, 16:08Zna li se stepen povrede malog Bašića?
Savić i Bašić čine najbolji vezni red u Premijer ligi, a ništa nam to nije previše značilo u U21 reprezentaciji.
- BegovicRamiz
- Kontakt:
Dobro je onda, onda rekoše teža povreda, odmah sam pomislio par mjeseci out.GradKamena2 je napisao/la: ↑16 nov 2021, 16:43Mislim da je gotova polusezona za njega,20 dana pauze.BegovicRamiz je napisao/la: ↑16 nov 2021, 16:08Zna li se stepen povrede malog Bašića?
- Beduin
- Kontakt:
U tom smjeru mozda DA, ali ne samo nama, medjutim, vise bismo se borili na polju skautinga i poziva igraca.marlostanf1eld je napisao/la: ↑16 nov 2021, 16:05To bi nama pravilo vise odmoglo neg pomoglo sa svom dijarsporomBeduin je napisao/la: ↑16 nov 2021, 16:04Kamo srece da FIFA poradi na pravilima i da U21 igraci ne mogu igrati za drugu drzavu pod nekim uslovima, odnosno da mora proci neki vremenski period (npr. 3 godine minimalno), ili ako odigraju odredjeni broj utakmica ne mogu igrati za drugu zemlju.
Mada, vecina tih momcica nikad nece dostici reprezentativni nivo, ali je frustrirajuce gledati ih kako zloupotrebljavaju nasu reprezentaciju.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
molba ako ko ima link za utakmicu unaprijed hvala.
evo ga ss.ba konacno napisao clanak o Cuicu i Kahvicu... bravo odmah izvrsiti pritisak na njih pa ako ne bude zeljeli igrati nek ne uzimaju mjesto drugoj djeci.
Kakav očaj majku ti ****. Jel moguće ovo

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.