E jesi debil u pm
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
Pa šta hoćeš da kažeš, momci su se borili i pobijedili, veći mi je gušt kad dobijemo komšije, lijepa je pobjeda BIH pa kakva god je

Što će nam Alijagić, Čuić, Kahvić, imamo Zubanovića . još da postigne go, pa da imamo reprezentativni zubandan
-
- Kontakt:
Imaš i nekih do zla Boga naopakih, poput tog za Alijagića. Nije ga niko otjerao, da milijardu puta to ponoviš, nećeš uspjeti tu laž pretvoriti u istinu. Otjerao je sam sebe, jer nije želio igrati za BiH već isključivo za Češku.

Svako ko misli da je neko nekoga otjerao, a ne da je isti sam odlucio da igra za nekog drugog je izuzetno glup i/ili bezobrazan.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
izdzezveubrazil je napisao/la: ↑17 nov 2021, 18:51Ti onako djeluješ prilično pismeno, čak imaš i nekih ok stavova.
Imaš i nekih do zla Boga naopakih, poput tog za Alijagića. Nije ga niko otjerao, da milijardu puta to ponoviš, nećeš uspjeti tu laž pretvoriti u istinu. Otjerao je sam sebe, jer nije želio igrati za BiH već isključivo za Češku.

Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nažalost uvidio je da nema šansi da bude pozvan u U21, iako tamo igraju likovi poput Zubanovića.
U situaciji u kojoj može birati, napravio je racionalan izbor. Za igrače u njegovoj situaciji se treba boriti.
Velike reptrezentacije pozivaju sedamnaestogodišnjake da ih osiguraju, kao švicarci Omeragića.
da je dobio septembarski poziv u U21, još bi igrao za nas. Mi smo osigurali Zubanovića, a psovali Gigoviću

Dedić ako je pametan, još može izabrati Austriju. Čuića i Kahvića zaboravite.

-
- Kontakt:
Ako misliš da će se reprezentacija "spasiti" tako da se u seniore pozivaju Alijagići, Čuići i Kahvići, varaš se. Jer njih se može samo pozivom u seniore osigurati.
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Švicarci su se za Omeragića borili i izborili. Velike A selekcije pozivaju teenagere da ih osiguraju, obećavaju im pozive...
Mi smo Alijagića pustili niz vodu, a proljetos smo ovdje pisali da bi situacija s njim mogla biti sumnjiva i da ga treba zvati u U21. Česi su ozbiljna reprezentacija.
E to što su propustili da urade s Alijagićem, s Čuićem i Kahvićem, neće imati šansu. Pni će na mig komšija u trku da promijene dres.
I treba svi da to urade, niko pametan više neće igrati za ovu prćiju.
Ahmedhodžić se zayebo, pa mu sad ne preostaje ništa nego da gusla patriotske.

- feniksptica
- Kontakt:
Švedi onda nisu. Kad se nisu izborili za Denisa i AnelaDrFilgud je napisao/la: ↑17 nov 2021, 19:25Za talente kao Alijagić, koji imaju roditeljske veze s drugom državom, treba se boriti. Česi su se borili i izborili.
Švicarci su se za Omeragića borili i izborili. Velike A selekcije pozivaju teenagere da ih osiguraju, obećavaju im pozive...
Mi smo Alijagića pustili niz vodu, a proljetos smo ovdje pisali da bi situacija s njim simnjiva i da ga treba zvati u U21. Česi su ozbiljna reprezentacija.
E to što su propustili da urade s Alijagićem, s Čuićem i Kahvićem, neće imati šansu. Pni će na mig komšija u trku da promijene dres.
I treba svi da to urade, niko pametan više neće igrati za ovu prćiju.
Ahmedhodžić se zayebo, pa mu sad ne preostaje ništa nego da gusla patriotske.![]()
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
- ASD
- Kontakt:
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Poredi Alijagića koji igra u češkoj drugoj ligi, s igračima koji su s 17, 18 godina debitovali za klubove na najvećem nivou.
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Ovako kad čitam komentare, ipak s razlogom nosimo titulu najglupljeg europskog naroda.

Ne uzimajuci niciji stav ali, pitanje je da li bi i jedan od nasih velemajstore u napadu zabili i 5 golova u drugoj Ceskoj, a ne bili prvi strijelac sa +10 golova. I meni je veoma krivo sto je izabrao Cesku i ne znam jel Filgud upravu ali momak je svakako zasluzio da bude dio mlade repke. Isto koliko je i Dedic zasluzio da se nadje na A spisku nase zemlje naprimjer. Ali eto bezveze je prica, izgubljen je. Dovidjenja.. Eto Drljo je redovan clan prve postave a ove sezone upisao je 47 minuta. Zubanovic je prica za sebe..

Trenutno korisnika/ca: al87, Alucard, Amazon [Bot], AmirBvB, ANamelessGhoul, Balorda, bavarian_bk, bordocrveni, BosnianDragon2024, Confiance, COYGBiH, denza, Direktorcic, enobarca, galia95, GG3, Google Adsense [Bot], Hafiz00, HariTz, invincible1921, jasmin10, JayCatwright, Jegres, JimmyPage, Kaunas, Lavcina, legendarnadruga, lol89, Maestro^^, Majstorinho, meecko, mirsonetz, MrPink, myself, nerkolfc, newton_heath_lyr, Proximic, RaZuti, rio_Ferdy88, rishovski, SanaBosna, Scholl, Shategabri, Sheyi, signalidunapark, smajke, StevieG8, SWOT, TheTruth34, travuljasSs, tuitamo, Venom, VolimBiH96, zastitaIdentiteta, zemuntrg i 369 gostiju.