Prvo poluvrijeme protiv Kazahstana u jednoj slici.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Treba možda probati sa Bajićem ili Kodrom gore sa Džekom, ili da Petev nađe nekog finishera za Kazakhstan.
Celtic je napisao/la: ↑10 sep 2021, 20:45Natjerao sam se evo da pogledam pola sata ove utakmice između Veleža i Sarajeva, ono što sam odmah primjetio da ne mogu da trče i da ne mogu kako treba povezati 3 pasa i stvoriti šansu, isto da su ljudi igrali ove 3 utakmice sa reprezentacijom po 90 minuta, pa čovjek bi razumio da su umorni i da ne mogu, ali imati skoro 2 sedmice pauze i doći na utakmicu ovako nespreman, ja mislim da to samo ima kod nas i neka mi neko još kaže da neki igrač iz naše lige treba igrati u reprezentaciji pa radije ću gledati ove menađerske igrače i ove superzvijezde turskih prvoligaša i drugoligaša.
Levatu jedan, jesi li ti uopste gledao koju utakmicu mladjih reprezentacija gdje je igrao Resic?1981ultra je napisao/la: ↑07 sep 2021, 03:53Kad je već tema oko menadžera, osim husarića koji je dalabu, nikako da neko spomene takozvanu legendu Želje, Hadisa Zubanovića koji je gurao svoje igrače u reprezentaciju, mahom Amara Rahmanovića, zatim indisponiranog Bajića. Dok je ofirniji bio u mlađim kategorijama gdje od njegovih igrača Haris Hajdarević i Ševkija Resić bili neizostavni članovi mlađih selekcija, posebno je Resićev kvalitet upitan. A najnoviji eksponat u u 21 reprezentaciji jeste njegov sin Faris Zubanović član Veleža, čiji su poziv u reprezentaciju ismijali i sami navijači Veleža i iskazali nezadovoljstvo što Velež uopšte računa na takvog antitalenta fudbalskog.
KOJE SELJACINE SVE IM **** U PICKU
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 11 gostiju.