Kud južne švabe sa njima
Kvalifikacije za SP 2022.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: Kvalifikacije za SP 2022.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- EpateguiHuleteti
- Kontakt:
Znaci Italijani izvlace Poljake, tvrda 0, ide se u produzetke, pa penale i onda Kurchinjo uzima loptu da ispravi krivu Drinu 
Sve je počelo na EP nakon promašaja u finalu, frajer grobno u tom smislu 100%,Grehota je njemu bilo dati nagradu za najboljeg igraca evrope pored Kantea.Justin je napisao/la: ↑15 nov 2021, 23:04Hajde jednom promasiti penal. Desava se. Ali dva puta, protiv istog protivnika, sa kojim se boris za prvo mjesto.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑15 nov 2021, 22:46Jorginho odveo Italiju u baraž, zaslužuje Ballon d'Or![]()
![]()
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Škoti su bolji od ovih Portugalaca sad, i igraju čak ljepši fudbal od njihzaostrog je napisao/la: ↑15 nov 2021, 23:00Nosioci u baražu su: Portugal, Škotska, Italija, Rusija, Švedska i Turska/Nizozemska/Norveška.
S druge strane će biti: Poljska, Vels, Češka, Makedonija, Austrija, Ukrajina/Finska.
Jedina promjena je moguća u slučaju da Vels dobije Belgiju ili neke kombinacije s remijem u toj utakmici, ali ostavimo to po strani![]()
Nosioci će prvu utakmicu igrati na svom terenu. U drugoj, domaćin ovisi o žrijeba.
Rekao bih da je od nosioca najpoželjnija Škotska, sigurno. Najnepoželjniji je Portugal.
Od nenosioca, svi će željeti da izbjegnu Poljsku, a da dobiju Makedoniju.
Nadam se da će jedan dio žrijeba spojiti Portugal, Italiju, Poljsku i koga god, recimo Austriju, jer su mi mrski![]()
U drugom dijelu žrijeba želim Škote, Makedonce, Turke i Čehe, pa da se fino potuku![]()
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
ja mislim da igračima nekih većih fudbalskih nacija dosta dugo nije bilo jasno koliko je ovaj format baraža zajeban! prije si mogao računati da će favorit proći u dvije utakmice i osim talijana prije četiri godine to je uglavnom i bilo tako. trebali su i francuzi ispasti 2010 ali eto nisu. sada je to puno drugačije, dva puta po jedna utakmica, tu je prostora za iznenađenje deset puta više! FIFA uopšte nije htjela ovaj format, oni naravno ne žele da im velika tržišta ispadnu, ali morali su na kraju popustiti!
moglo bi ovde biti svašta!
moglo bi ovde biti svašta!
Dosad su nastup osigurali (broj nastupa)
Katar - 0
Njemačka - 19
Danska - 5
Brazil - 21
Francuska - 15
Belgija - 13
Hrvatska - 5
Španija - 15
Srbija - 12 (8 Jugoslavija, 2 SiCG i 2 Srbija)
Engleska - 15
Švicarska - 11
Brazil ostao jedini koji je nastupao na svakom prvenstvu. Iznenadilo me da Belgija ima ovolika nastupa na SP.
Katar - 0
Njemačka - 19
Danska - 5
Brazil - 21
Francuska - 15
Belgija - 13
Hrvatska - 5
Španija - 15
Engleska - 15
Švicarska - 11
Brazil ostao jedini koji je nastupao na svakom prvenstvu. Iznenadilo me da Belgija ima ovolika nastupa na SP.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Vise me Svica iznenadila nego BelgijaMokes je napisao/la: ↑16 nov 2021, 01:02Dosad su nastup osigurali (broj nastupa)
Katar - 0
Njemačka - 19
Danska - 5
Brazil - 21
Francuska - 15
Belgija - 13
Hrvatska - 5
Španija - 15
Engleska - 15
Švicarska - 11
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
S druge strane, Portugal ima samo 7 
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
I treba napomenuti da za prvih par izdanja nije ni bilo kvalifikacija, plus neke ekipe nisu htjele putovati ako je se održavalo na nekom drugom kontinentu. Brazilci, očito, su vazda bili željni fudbala. 
Remember, remember the 5th of November.
- tutankamon1905
- Kontakt:
BiH ima 9(jugoslavija 8 Bih 1) i Hrvatska 13( jugoslavija 8 hrvatska 5)Mokes je napisao/la: ↑16 nov 2021, 01:02Dosad su nastup osigurali (broj nastupa)
Katar - 0
Njemačka - 19
Danska - 5
Brazil - 21
Francuska - 15
Belgija - 13
Hrvatska - 5
Španija - 15
Engleska - 15
Švicarska - 11
Ne. Zvanično je Srbija nosilac svih rezultata bivše države.tutankamon1905 je napisao/la: ↑16 nov 2021, 01:45BiH ima 9(jugoslavija 8 Bih 1) i Hrvatska 13( jugoslavija 8 hrvatska 5)Mokes je napisao/la: ↑16 nov 2021, 01:02Dosad su nastup osigurali (broj nastupa)
Katar - 0
Njemačka - 19
Danska - 5
Brazil - 21
Francuska - 15
Belgija - 13
Hrvatska - 5
Španija - 15
Engleska - 15
Švicarska - 11
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Mogu li večeras norvežani potjerati oranž u baraž 
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sve je moguće.. jedan neriješen rezultat protiv Latvije i vrlo je moguće da neće ni u baraž recimo, ludilo grupa
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
1. Ako Nizozemska dobije Norvešku, onda će Nizozemska direktno na prvenstvo, a Turska u baraž (osim ako Crna Gora ne dobije Tursku sa većom razlikom).
2. Ako Nizozemska i Norveška remiziraju, onda će Nizozemska direktno na prvenstvo, a Turcima za baraž treba barem remi kontra Crne Gore. U suprotnom, u baraž ide Norveška.
3. Ako Norveška dobije Nizozemsku, a Turska ne dobije Crnu Goru, Norveška ide direktno, a Nizozemska u baraž.
4. Ako Norveška dobije Nizozemsku, a Turska Crnu Goru, ove dvije ekipe idu na prvenstvo i u baraž, u zavisnosti od gol razlike, a Turci su u prednosti.
Da zaključimo:
- Nizozemska je sa bodom sigurna prva.
- Turska je s pobjedom u Podgorici sigurna najmanje druga.
- Norveška je s pobjedom u Roterdamu sigurna najmanje druga.
- Čak i porazi Turske i Norveške jedne vode u baraž, a tome je dosta bliže Turska.
2. Ako Nizozemska i Norveška remiziraju, onda će Nizozemska direktno na prvenstvo, a Turcima za baraž treba barem remi kontra Crne Gore. U suprotnom, u baraž ide Norveška.
3. Ako Norveška dobije Nizozemsku, a Turska ne dobije Crnu Goru, Norveška ide direktno, a Nizozemska u baraž.
4. Ako Norveška dobije Nizozemsku, a Turska Crnu Goru, ove dvije ekipe idu na prvenstvo i u baraž, u zavisnosti od gol razlike, a Turci su u prednosti.
Da zaključimo:
- Nizozemska je sa bodom sigurna prva.
- Turska je s pobjedom u Podgorici sigurna najmanje druga.
- Norveška je s pobjedom u Roterdamu sigurna najmanje druga.
- Čak i porazi Turske i Norveške jedne vode u baraž, a tome je dosta bliže Turska.
zelenortska ostrva su bolji od nas, ljudi igraju fudbal! nigerija se provukla
a sad spektakl, kamerun i obala slonovače
a sad spektakl, kamerun i obala slonovače
zabi ga kamerun … saće se zakuhat! zadnji put su skoro svi dobili po žuti 
Vala su Afrikanci predosadni. Užasan fudbal igraju, užasni tereni, nijedna utakmica da možeš gledati, a kao trudim se. Puno mi zanimljivije gledati utakmice iz Azije.
I u ovom ludilu u Africi, da im pošalješ Estoniju, taktički bi razvalili, bez obzira na imena.
I u ovom ludilu u Africi, da im pošalješ Estoniju, taktički bi razvalili, bez obzira na imena.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.