Eto vam….
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Eee bravo1921boy je napisao/la: ↑16 nov 2021, 22:35Херој а не ?! - ipak naša cil nije da se mi kvalifikaruvamo na prvenstvo ot svijet, cil nam je da stvorimo i vratimo jedan kult reprezentacije koji je odavno izgublen.
Sve dok u savezu sjede politički instalirani ljudi, ljudi koji su tu zarad ličnog interesa, ljudi koji navijaju za druge reprezentacije, gdje se guraju menadžerski podobni igrači a ne sposobni, gdje se gleda nacionalni ključ naša reprezentacija neće krenuti naprijed ni milimetar. Sve dok su u savezu Vico, Sarajčić, Sofrenić, Beus, Džemidžić, Durić, Raščić, Soldo, Lale, Iljo Dominiković, Munib Ušanović i drugi koji su uništili bosanskohercegovački fudbal i reprezentaciju mi nećemo naprijed.
Recimo da u savezu imamo ljude koje niko ne može kupiti, koji vole reprezentaciju, koji su se borili i koji se bore poput Kajtaza, Spahića, Osima, Baždarevića, Hibića, Konjića, Glavaša, Musića, Bajevića i drugih koji su pokazali kako se bori za reprezentaciju imali bi dobrog selektora poput Halilhodžića, Petkovića, Barbareza, Akrapovića, Kodre, Selimbegovića, Bajramovića, Kerkeza i drugih sposobnih i uspješnih bosanskohercegovačkih trenera. A do tada gledajmo Krstajiće, Miloševiće, Peteve i ostale srbijanske karine i ojebine.
Dok su ljudi koji sistemski i planirano političnki uništavaju reprezentaciju i bosanskohercegovački fudbal na funkciji od mene je bojkot i savezu i reprezentaciji!![]()
Ti nisi ni papagaj.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑16 nov 2021, 22:42Samo se k'o papagaji ponavljate ovdje![]()
Džaba vam sve, Petev ostaje selektor i vodi nas na EURO za dvije godine.
Iz cetvrtog u peti sesir…
Sve me stid dok citam ovo, i mislim da ne moze gore.. I djabe sav stid, odnosno cringe. Dodjem do kraja posta. I kunem se sto mi je to trebalo..Micron je napisao/la: ↑16 nov 2021, 22:46I poslije svega ovoga čini mi se kao daleko najkvalitetniji selektor kojeg smo imali, čak jedan dio kvalifikacija nam je i ličilo na nešto.
Samo se sjetite da se prije godinu dana govorilo o smjeni generacija novim igračima i slično, cilj je bio da se pripremi ekipa za 2024, a sada se pljuje čovjek koji je uveo nešto novo, doveo neke nove igrače...
Kako cemo na Euro otic kada nemozemo Kazahstana i Finsku kod kuce dobit?BoixosNois1899 je napisao/la: ↑16 nov 2021, 22:42Samo se k'o papagaji ponavljate ovdje![]()
Džaba vam sve, Petev ostaje selektor i vodi nas na EURO za dvije godine.
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 9 gostiju.