Ivaylo Petev
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ivaylo Petev
Produzit mu ugovor 5. godina.
Pa da moze sastaviti tim normalno, ne bojeci se otkaza.
Pa da moze sastaviti tim normalno, ne bojeci se otkaza.
Slozit ces se da se fudbal igra zbog rezultata a ne koliko je "trebalo" nesto biti..hurem je napisao/la: ↑17 nov 2021, 00:16Nema potrebe da se na rezultatima upiše 5:0 vec da se bude FAKING objektivno i prizna da je imao dobru postavku, da je pobjeda izostala isključivo zahvaljujući prije svega Dzeki I Sehicu...
Krivi se Petev a frajer nije kriv ni 1% za kiks u toj utakmici.
To je sljepilo od kojeg vi ne vidite dalje od 2:2 na semaforu.
A odgovara vam da ne vidite jer MRZITE čovjeka od prvog dana...a znamo kako je kad se neko mrzi - popravka nema.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Ma neka bude još 50 godina, boli me briga, ima i drugih sportova gdje smo bar malo bolji i uspješniji, što normalnom čovjeku ovo treba više u životu.
Onako kad skontaš najlošije tekme smo odigrali sa našim tzv.zvijezdama.Kada god je pružio priliku mlađima i onima željnim dokazivanja to je ličilo na nešto. Ova večeras ekipa uz Džeku bi Fincima dala 4 komada.. a i večeras samo da smo imali ozbiljnog špica bila bi druga priča. Bugarinova je jedina greška što je puno vjerovao u Pjanu, Krunića Cimirota, Čivića... ali hajde imaj m. u. d. a. pa ih izostsavi.. svi bi rekli.. gledaj budale Pjanu poslao na tribine. On lično je kriv toliko što su ga izdigli glavni i najskuplji igrači.. kada sve skontaš nije toliko do njega... a u konačnici je najodgovorniji.
-
Hasansas1978
- Kontakt:
Dobar je Petev kakvih nasih Bosnja ima.. Susic , Bajevic ili Bazdarevic fulaju sve na utakmici, izgubimo, izidju pred kameru i novinari im fino postave pitanja i traze objasnjenja, a oni ko telad mucaju, gledaju u plafon, prizivaju pomoc sa strane dq neko u ime njih objasni tu sramotu...
Zadnja izmjena: Hasansas1978, dana/u 17 nov 2021, 00:24, ukupno mijenjano 1 put.
Nadam se da se zajebavas.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
-
killafrommanilla
- Kontakt:
Kad cemo imati muda dovesti selektora kojem BiH nije najveci uspjeh u karjeri i koji ne gleda repku kao najvecu crticu u CVu nego ozbiljnog radnika koji ce dovesti SVOJ STRUCNI STAB i pokusati napraviti nesto sto lici na sistem?
Dambrauskas, trener hajd reci cemo po CVu u rangu Peteva, pa covjek vodi sa sobom sve svoje ljude s kojima se razumije i koji mu mogu pomoci da napravi rezultat.
Al ne, hajmo ga podrzat dobar coek namrtvo, a i sekirli je kad gubimo, moze proc
Zaboravio sam narod ga voli, jel ova klijentela sa utakmice u Zenici, od kojih 45% ne zna da se strane na poluvremenu mijenjaju
Zadnja izmjena: killafrommanilla, dana/u 17 nov 2021, 00:29, ukupno mijenjano 2 puta.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Kod Bazdarevica nije do selektora jaki su protivnike, kod Prosineckog nije do selektora mi imamo lošu ekipu, kod Bajevica nije do selektora nije imao dovolnjo vremena, kod Peteva nije do selektora igraci ne koristi prilike, golman je loš ono ovo. Uvijek jedno to isto! Nije loš selektor i zato nemoze za ekipu koja ima vrednost od 80 milijona pobijediti Finsku i Kazahstana kod kuce koji imaju vrednost sve zajedno od 55 milijona Eura. Imaš svijetsku klasu kao Dzeko i Pjanica dodatno igrace koji igraju u Arsenal, AC Milano i Freiburg . A opet nemozeš u cjelu kvalifikaciju niti jednu utakmicu pobijedit kod kuce. Ne kazem da je selektor 100% kriv, sve dok imaš Savez koji poziva igrace od menadzeri, guranje neki igrace redi nacijonalnog kljuca i strucni štab koji je preko veze stvoren onda nemaš šta ocekivati. Bosnjaci su dozvolili da bude jedan narkomani Cetnik predsednik. Mi nismo nista bolje zasluzili kada smo sami sebi najveci dušman.
Papetu se svi fino mogu nazigu.Hasansas1978 je napisao/la: ↑17 nov 2021, 00:23Dobar je Petev kakvih nasih Bosnja ima.. Susic , Bajevic ili Bazdarevic fulaju sve na utakmici, izgubimo, izidju pred kameru i novinari im fino postave pitanja i traze objasnjenja, a oni ko telad mucaju, gledaju u plafon, prizivaju pomoc sa strane dq neko u ime njih objasni tu sramotu...
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Hajd ne bi 4 ali vjeruj da 1-3 sa igračem više ne vjerujem da bi bilo. Momcima treba čisti kvalitet, ali da je bilo trke zalaganja, to ne može niko poreći.. ono sa Fincima totalna anestezija.. a ko je igrao.. kada vidim Menala po boku i Čivića po boku.. svakom je sve jasno
- Bazdarevica je tjeralo 90% navijača.
- Robija je tjeralo 90% navijača (ja sam bio od rijetkih koji se nadao nekom kliku sve do Armenije)
- Bajevica je tjeralo 90% navijača.
Ovo je prvi put, čak i nakon samo 7 (13) bodova, da većina daje podršku Petevu, ja ću kazati objektivnih navijača, a manjina, pa makar ona bila i 49% je protiv njega i tjera ga, a medju tom manjinom su većina oni koji ga MRZE od prvog dana i koji bi ga mrzili da je i baraz izborio.
- Robija je tjeralo 90% navijača (ja sam bio od rijetkih koji se nadao nekom kliku sve do Armenije)
- Bajevica je tjeralo 90% navijača.
Ovo je prvi put, čak i nakon samo 7 (13) bodova, da većina daje podršku Petevu, ja ću kazati objektivnih navijača, a manjina, pa makar ona bila i 49% je protiv njega i tjera ga, a medju tom manjinom su većina oni koji ga MRZE od prvog dana i koji bi ga mrzili da je i baraz izborio.
-
CevapiPrijeUtakmice
- Kontakt:
Mesa je nakon puno boljih rezultata dobio nogu a ova neznalica se ljuti kad ga novinari pitaju hoce li dati otkaz
Asmir Begović - Najbolji golman u Bh. historiji
Koliko je dobio keša za ovih 7 bodova iz kvala? Vjerujem da je to dobro naplatio.
41:34
Mesa je imao 3 puta jacu ekipu pa mu je igra izgledala besmislenije od ove.CevapiPrijeUtakmice je napisao/la: ↑17 nov 2021, 00:39Mesa je nakon puno boljih rezultata dobio nogu a ova neznalica se ljuti kad ga novinari pitaju hoce li dati otkaz
Samo ukoliko bude forsirao mlade igrace i ne bude pod pritiskom kojekakvih menadzera i kriminalaca nema sumnje da ce covjek napraviti historijski poduhvat i odvesti nas na EP, prema tome covjeku treba dati punu podrsku.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Ima li ova neznalica imalo stida pa da sam podnese ostavku? Vico ga sigurno nece otjerati.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Jes vala, ekipa pršti od kvaliteta, pa je neuspjeh ovaj neplasman. Svi trče da nas preuzmu koliko smo kvalitetni.
Petev za razliku od svih prethodnika je uradio nešto. Vidi se neka ideja u igri, promjena formacije, pravovremene izmjene. To što imamo limitiranu ekipu i gubitnički mentalitet, nije stvar njega. Dovoljno je samo za primjer uzeti utakmicu od prije tri dana, gdje igrači griješe u osnovnim fudbalskim elementima, te prave totalno amaterske greške. Kladim se da i da dođe novi selektor, da će isto biti, jer šta, imamo LIMITIRANU ekipu i mentalitet koji je u qurcu.
Nije ovo ništa novo, niti je ovo sve do njega. Ova patnja traje od 2015. godine. Zato, podrška Petevu.
Petev za razliku od svih prethodnika je uradio nešto. Vidi se neka ideja u igri, promjena formacije, pravovremene izmjene. To što imamo limitiranu ekipu i gubitnički mentalitet, nije stvar njega. Dovoljno je samo za primjer uzeti utakmicu od prije tri dana, gdje igrači griješe u osnovnim fudbalskim elementima, te prave totalno amaterske greške. Kladim se da i da dođe novi selektor, da će isto biti, jer šta, imamo LIMITIRANU ekipu i mentalitet koji je u qurcu.
Nije ovo ništa novo, niti je ovo sve do njega. Ova patnja traje od 2015. godine. Zato, podrška Petevu.
Meša je trebao dobiti nogu nakon najsramotnije utakmice reprezentacije ikad, kad nas je Kipar okrenuo s 0-2 na 3-2.CevapiPrijeUtakmice je napisao/la: ↑17 nov 2021, 00:39Mesa je nakon puno boljih rezultata dobio nogu a ova neznalica se ljuti kad ga novinari pitaju hoce li dati otkaz
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
-
CevapiPrijeUtakmice
- Kontakt:
Pa kad Petev nece da poziva najbolje igrace...Epidaurus je napisao/la: ↑17 nov 2021, 00:48Mesa je imao 3 puta jacu ekipu pa mu je igra izgledala besmislenije od ove.CevapiPrijeUtakmice je napisao/la: ↑17 nov 2021, 00:39Mesa je nakon puno boljih rezultata dobio nogu a ova neznalica se ljuti kad ga novinari pitaju hoce li dati otkaz
A nije ni toliko bolju ekipu Mesa imao. Bili su tu Mateo Susic, Cimirot, Krunic, Hadzic, Jajalo, Kodro...
Asmir Begović - Najbolji golman u Bh. historiji
Trenutno korisnika/ca: Semrush [Bot] i 3 gosta.