kakav maksimum ekipe,igraci zive od ovog igraju po najboljim ligama evrope i na kraju Kosovo ima vise bodova od tebeGalileoGalilei je napisao/la: ↑17 nov 2021, 00:41Samo da mi neko objasni šta znači ponovna promjena selektora, evo samo da mi neko objasni na jednostavan način? Po ko zna koji put se mlati ista priča, a nikakvog efekta. More selektora se promijenilo, i dalje sve isto.
Skontajte i utuvite u te glavurine da smanjite apetite i već jednom skontate da smo niko i ništa. Ponašate se kao da smo neka velesila i kao da se ovo dešava unazad par mjeseci, a ne već više godina. Ovo je samo nastavak katastrofe i to je sve. Samo što za razliku od ranijih godina, sada sam vidio neke obrise igre i neke novine, koje je Petev unio.
Isto tako, skontajte da imamo prosječan roster. Može bilo koji selektor odraditi najbolje pripreme, najbolje analize i skauting, najbolje treninge, voditi utakmice najbolje, ali kad imaš limitiranu ekipu, to sve pada u vodu. Jel kriv trener što prije tri dana dva protivnička igrača izigraju komplet odbranu duplim pasom, što Pukki izvuče Čiviću loptu iz nemoguće pozicije, jel kriv što Saničanin svojom tromošću napravi gol šansu Finskoj? Jel kriv što se igrači prepadnu, pa krenu s alibi pasovima, što griješe u osnovama fudbalske igre, što ne znaju centrirati i od 15 kornera, ne napraviti nijednu prijetnju ka golu protivnika? Kriv što se Prevljak ispromašivao? Evo Uradio je svoje, izbacio Pjanića i Krunića, pogodio s zamjenama. Evo i večeras amaterske greške.
Ne budite smiješni. Ko god dođe, isto će biti, jer je ograničen kvalitetom i ovo je maksimum koja ova repka može postići. Ne možeš ni pozvati neke druge, jer ih nema, ovo je najbolje što imamo.
imamo dva igraca u Engleskoj imamo 4,5 igraca u Italiji,5,6 u turskoj,u Belgiji 3,4,u Njemackoj 2,3,u rusiji 2,3 i sad dodje neko kao ti kaze limitirana ekipa nema kvalitete ,oj Boze ne znas da li se prekrstiti ili fatihu prouciti
nisu vam bili limitirani kad su igrali sa italijom i franckuskom sad odjednom promjena ploce