Problem je sto vi svakom o kulturi pricate, a nista bolji niste od drugih. Vrijeme je da shvatite da smo skoro svi isti po pitanju ponasanja na tribinama. Kako je u Tuzli, tako je i u Sarajevu, Mostaru, Zenici i svim ostalim gradovima.
Nije istina, mi nismo rasisti, isto kao sto nisu u jednom/plavom dijelu Sarajeva.antisisoja1919 je napisao/la: ↑17 nov 2021, 13:40Problem je sto vi svakom o kulturi pricate, a nista bolji niste od drugih. Vrijeme je da shvatite da smo skoro svi isti po pitanju ponasanja na tribinama. Kako je u Tuzli, tako je i u Sarajevu, Mostaru, Zenici i svim ostalim gradovima.
Kad rasista pokusa biti uvredljiv i nekoga naziva ozraceni ili crveni kmer, izrodi se Aduka ❤
To stoji Beduin prijatelju moj. Samo hocu da kazem da smo stoka svi. Al da smo ko pitari, to bas nismo. Oni su posebna pasminaBeduin je napisao/la: ↑17 nov 2021, 13:46Nije istina, mi nismo rasisti, isto kao sto nisu u jednom/plavom dijelu Sarajeva.antisisoja1919 je napisao/la: ↑17 nov 2021, 13:40Problem je sto vi svakom o kulturi pricate, a nista bolji niste od drugih. Vrijeme je da shvatite da smo skoro svi isti po pitanju ponasanja na tribinama. Kako je u Tuzli, tako je i u Sarajevu, Mostaru, Zenici i svim ostalim gradovima.
Mi samo psujemo sudiji ili gostujucim igracima i navijacima kad nad tuzlak 0,5l uhvati pod svoje, nikako ih ne vrijedjamo na osnovu boje koze, vjere ili nacije. ❤
A izvinite momci od koje ste vi loze?? Ili sto bi se reklo kod vas ,kako ti sam napisa "pasmine"..=?antisisoja1919 je napisao/la: ↑17 nov 2021, 13:55To stoji Beduin prijatelju moj. Samo hocu da kazem da smo stoka svi. Al da smo ko pitari, to bas nismo. Oni su posebna pasminaBeduin je napisao/la: ↑17 nov 2021, 13:46Nije istina, mi nismo rasisti, isto kao sto nisu u jednom/plavom dijelu Sarajeva.antisisoja1919 je napisao/la: ↑17 nov 2021, 13:40
Problem je sto vi svakom o kulturi pricate, a nista bolji niste od drugih. Vrijeme je da shvatite da smo skoro svi isti po pitanju ponasanja na tribinama. Kako je u Tuzli, tako je i u Sarajevu, Mostaru, Zenici i svim ostalim gradovima.
Mi samo psujemo sudiji ili gostujucim igracima i navijacima kad nad tuzlak 0,5l uhvati pod svoje, nikako ih ne vrijedjamo na osnovu boje koze, vjere ili nacije. ❤
Mi smo od koze, nismo od lozemma_hz je napisao/la: ↑17 nov 2021, 14:00A izvinite momci od koje ste vi loze?? Ili sto bi se reklo kod vas ,kako ti sam napisa "pasmine"..=?antisisoja1919 je napisao/la: ↑17 nov 2021, 13:55To stoji Beduin prijatelju moj. Samo hocu da kazem da smo stoka svi. Al da smo ko pitari, to bas nismo. Oni su posebna pasmina
Aha,to neka zajebancija?antisisoja1919 je napisao/la: ↑17 nov 2021, 14:01Mi smo od koze, nismo od lozemma_hz je napisao/la: ↑17 nov 2021, 14:00A izvinite momci od koje ste vi loze?? Ili sto bi se reklo kod vas ,kako ti sam napisa "pasmine"..=?antisisoja1919 je napisao/la: ↑17 nov 2021, 13:55
To stoji Beduin prijatelju moj. Samo hocu da kazem da smo stoka svi. Al da smo ko pitari, to bas nismo. Oni su posebna pasmina![]()
![]()
Ma kakvi, cini ti se. Mrtva ozbilja.
Neka,tebi hvala ali sa ljudima koji svoju rodjenu mamu nazivaju kozom ne zelim da repliciram.antisisoja1919 je napisao/la: ↑17 nov 2021, 14:03Ma kakvi.,cini ti se. Mrtva ozbilja.
Hvala sto si me prosvijetlio. Od vas pitara se svasta moze naucit, divni ste ljudi.mma_hz je napisao/la: ↑17 nov 2021, 14:05Neka,tebi hvala ali sa ljudima koji svoju rodjenu mamu nazivaju kozom ne zelim da repliciram.
Hvala ti na svemu-![]()
Da da,da se to bas primjetiti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.