Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Re: Miralem Pjanić
Zdapi digla nos, baš nas je zadužio igrama, asistencijama i majstorijama, pa će biti teško naći drugog alibi igrača. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Juventinissimo
- Kontakt:
Nesto je ko ljut izgleda.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
- feniksptica
- Kontakt:
To hoces rec da ga je savez tjero da ide u kafane sa kurava da se druzi do jutrarnjih sati ???DrFilgud je napisao/la: ↑17 nov 2021, 10:42Pjanić je žrtvovan da bi se oprale najgore kvalifikacije u istoriji i omogućio još jedan mandat bugarinu. To je jasno ko dan.
Da li je neko stvarno toliko naivan i vjeruje da selektor nije znao da mu igrači orgijaju po kafanama do zore? To je valjda saznao kad smo izgubili sve šanse za plasman?Ma hajde...
Ima tu i neke pravde. Pjanić je šutio kad su tjerali Lulića, šutio kad su tjerali Begovića, šutio i bio dio kriminalnog cirkusa NFSBiH. Sad je on došao na red, sad preko njega kriminalni savez sebi kupuje mir u kući.
I Džeko šuti, a on je slijedeći. Pošteno.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Nije ga tjerao, ali je Savez znao. Vjerovatno je to i dozvolio selektor..feniksptica je napisao/la: ↑17 nov 2021, 14:39To hoces rec da ga je savez tjero da ide u kafane sa kurava da se druzi do jutrarnjih sati ???DrFilgud je napisao/la: ↑17 nov 2021, 10:42Pjanić je žrtvovan da bi se oprale najgore kvalifikacije u istoriji i omogućio još jedan mandat bugarinu. To je jasno ko dan.
Da li je neko stvarno toliko naivan i vjeruje da selektor nije znao da mu igrači orgijaju po kafanama do zore? To je valjda saznao kad smo izgubili sve šanse za plasman?Ma hajde...
Ima tu i neke pravde. Pjanić je šutio kad su tjerali Lulića, šutio kad su tjerali Begovića, šutio i bio dio kriminalnog cirkusa NFSBiH. Sad je on došao na red, sad preko njega kriminalni savez sebi kupuje mir u kući.
Volim te Bosno!!!
- Juventinissimo
- Kontakt:
Uglavnom, uspjesno je polozio Edinovu inicijaciju. Vrlo vjerovatno ce ga sada ubaciti u svoje redovne derneke sa Ibricicem, Hajrovicem, Adilovicem, Spahicima i ostalima. 
- feniksptica
- Kontakt:
Pa savez je znao i selektor je znao. Al ko ce masi ljudi upitne mogucnosti shvatanja objasniti da je selektor izbacio Pjanica i da ga nije bilo protiv Finske vjerovatno bi navjiaci i prekinuli utakmicu od bijesa...
Dzeko je isti vjerovatno, al on se barem u vecini utamica trudi bori trci. Ovaj procelavi em sto pije sto se izrugava drzavi i navijaca em ne zna odigrat utamicu dostojnu njegovog imena
Dzeko je isti vjerovatno, al on se barem u vecini utamica trudi bori trci. Ovaj procelavi em sto pije sto se izrugava drzavi i navijaca em ne zna odigrat utamicu dostojnu njegovog imena
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- LutakSutko
- Kontakt:
cime su ga oni to zaduzili?
kome da se izvinjava?
nas narod konta da mu je neko nesto duzan
zivis u zabludi
- ASD
- Kontakt:
Da li bi većina navijača prihvatila da se Pjanića i Džeku izbaci zbog nediscipline?xavi26 je napisao/la: ↑17 nov 2021, 14:46Nije ga tjerao, ali je Savez znao. Vjerovatno je to i dozvolio selektor..feniksptica je napisao/la: ↑17 nov 2021, 14:39To hoces rec da ga je savez tjero da ide u kafane sa kurava da se druzi do jutrarnjih sati ???DrFilgud je napisao/la: ↑17 nov 2021, 10:42Pjanić je žrtvovan da bi se oprale najgore kvalifikacije u istoriji i omogućio još jedan mandat bugarinu. To je jasno ko dan.
Ja kažem da ne bi.
Samo tjerajte, pa ćete od govana praviti, kao i sve drugo, kroz koju godinu. 
-
Sindikat12
- Kontakt:
PatriceKwedi je napisao/la: ↑17 nov 2021, 11:5913 godina u reprezentaciji da nitko ne moze navest dvije dobre utakmice. Da ima i malo obraza davno bi otisao. Sam.
U Brazilu ti je najbolji bio protiv Argentina i Nigerije, protiv Argentine cak dobio man of the match...
U nebrojno utakmica mi bi stajali dosta lošije bez Pjanića. Ali, ljudi ovdje broje samo golove i asistencije i to je tako. Apsolutno nema veze što recimo ona kultna utakmica na Parku prinčeva ne bi bila ni iz bliza onakva da nije bilo Pjanića. Ili ona nedavno u Strasbourgu. Eh tek na tom nivou, ljudi shvate da Pjanić znači. Protiv slabijih ekipa, očekivanje je valjda da rješava sam utakmice i onda tu to ne izgleda kako treba.
Pa i utakmica protiv Ukrajine sinoć je pokazatelj. Mi se nismo mogli sastaviti. Igrali smo ho-ruk fudbal, nabijanje, pokušaji da se napravi frka i to je to. Tako će nekad uzeti bod nekom jakom, čak i dobiti, ali ćeš visiti čak i protiv Lihtenštajna, jer nema nekog ko će smiriti sredinu i dati tempo igri.
A rješavao je Pjanić i ove Fince nekad, protiv Grka bio iznad svih, rasturao Austrijance i Švicarce na sredini, dirigovao kad se moralo dobiti kontra Rumunije, Velsa ili Izraela. Ali hajde, nije odigrao ni 3 kako treba
Pa i utakmica protiv Ukrajine sinoć je pokazatelj. Mi se nismo mogli sastaviti. Igrali smo ho-ruk fudbal, nabijanje, pokušaji da se napravi frka i to je to. Tako će nekad uzeti bod nekom jakom, čak i dobiti, ali ćeš visiti čak i protiv Lihtenštajna, jer nema nekog ko će smiriti sredinu i dati tempo igri.
A rješavao je Pjanić i ove Fince nekad, protiv Grka bio iznad svih, rasturao Austrijance i Švicarce na sredini, dirigovao kad se moralo dobiti kontra Rumunije, Velsa ili Izraela. Ali hajde, nije odigrao ni 3 kako treba
- LutakSutko
- Kontakt:
bosnjo navikao da se dere i da tjera
- Juventinissimo
- Kontakt:
Nije budala da prizna i kaze jesam,pusio sam nargilu na pripremama neki dan...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Rekao sam ja odma, Koemanovo maslo.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Ovo je jos veci bezobrazluk, nego ovo sto je radio do sad.
Vrijedja inteligenciju svima.
Mrs u PM seljacku, umisljenu. Nikad te ja vise ne bih zvao.
Jedina istina u ovom svemu je to da ste se dogovorili. Sam Petev niti ima damu, niti ovlasti da te izbaci.
Sto je jos tuznije.
Znaci, tvoja licno odluka je bila da ne igras, jer si ckapi.
P.S. Koliko je sad samo smjesno ono obavjestenje koje je savez sinoc postavio i izbrisao za 20 min
Kad je procitao, nazvao Pijanic i hebo im mater sto su to postavili, pa brze bolje brisi

Slijedece okupljanje reprezentacije, samo da se ovo malo stisa, opet hladno ide Ilidza i derneci, a ruralci ce i dalje slikati se sa igracima i tapsati ih po ramenima

Vrijedja inteligenciju svima.
Mrs u PM seljacku, umisljenu. Nikad te ja vise ne bih zvao.
Jedina istina u ovom svemu je to da ste se dogovorili. Sam Petev niti ima damu, niti ovlasti da te izbaci.
Sto je jos tuznije.
Znaci, tvoja licno odluka je bila da ne igras, jer si ckapi.
P.S. Koliko je sad samo smjesno ono obavjestenje koje je savez sinoc postavio i izbrisao za 20 min
Kad je procitao, nazvao Pijanic i hebo im mater sto su to postavili, pa brze bolje brisi
Slijedece okupljanje reprezentacije, samo da se ovo malo stisa, opet hladno ide Ilidza i derneci, a ruralci ce i dalje slikati se sa igracima i tapsati ih po ramenima
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 17 nov 2021, 15:51, ukupno mijenjano 2 puta.
-
Hasansas1978
- Kontakt:
znaci onaj Gremlin konobar je lazan? 
Trenutno korisnika/ca: 231983, CAGarfia, Google [Bot], izdzezveubrazil, Mostarska i 50 gostiju.