To je i Piksi rekao neku nocDamirT je napisao/la: ↑17 nov 2021, 09:50Ti si bgt ocekivao da prodjemo Portugal u barazu?LutakSutko je napisao/la: ↑17 nov 2021, 09:20ali taj toliko spominjani Ciro nas nigdje nije odveo
a vole da kazu Ciro sve poslozio
jes qrac
da je poslozio otisli bi mi sa njim na euro ili world cup
Ivaylo Petev
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- LutakSutko
- Kontakt:
Re: Ivaylo Petev
Opet ti po svom. Mi kao narod se zadovoljavamo mrvicama, a mogli smo mnogo više izvući od one generacije. Pape je za odlazak na SP imao i relativno laganu grupu s Grckom i Slovackom kao najvecim rivalima i te reprezentacije su očajno trebale smjenu generacija i nisu bile ni blizu kvalitete iz prethodnih godina, a da ne spominjem da je reprezentacija BiH bila mnogo zrelija i za otprilike 30-40% jača od onog sto je Ćiro imao.
Ćiro je za vrijeme svog kratkog mandata učinio dosta lijepi stvari i digao sve oko repke. BiH je tad bila tezak i neugodan protivnik bez obzira protiv koga su igrali, ali eto nije imao niti laku grupu niti srece u barazu da izvuče nekog lakseg protivnika.
Povedi nas Tuta Petrov u nove pobjede. 
Tuta, Tuta, Tuta
Tuta, Tuta, Tuta
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Jel ovo go.vno jos uvijek selektor? Ne mogu da vjerujem. Ove kvalifikacije da je vodio bilo koji selektor iz BiH vec bi razapet bio. Izgleda tudja go.vna manje smrde.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ti si puk'o.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Skretanje teme na Ćiru i ostale neće promijeniti fakt da je ovaj ciklus najveća bruka od kako postoji naša reprezentacija i da Bugarsko govedo nikada neće dobiti podršku normalnih ljudi u ovoj državi.
41:34
Ovog ako ne smijene ne gledati repku.
Pokazao je da ne umije.
Pokazao je da ne umije.
Mnogo ste negativni.
- bavariapivo
- Kontakt:
@igrajlopte 🐦
Dok Vaha ne dodje nema boljeg sutra, poluamatera koji će voditi reprezentaciju za sitne pare ima i u staračkom domu.
BiH
Norveška
Izrael
Slovenija
Izbjeći Finsku i Srbije. Ostalo je sve ok.
Norveška
Izrael
Slovenija
Izbjeći Finsku i Srbije. Ostalo je sve ok.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Nije Vaha lud. Ovdje ga napadali kad je govorio da ne želi doći negdje gdje će mu menadžeri krojiti ekipu i gdje će mu igrači igrati po nacionalnoj osnovi.
Potpisujem neka igraju najbolji i dati čovjeku milion nek radi, fol štediš na treneru ne odeš na svjetsko i onda propadne 20 milki od nagrade za plasman...
-
PatriceKwedi
- Kontakt:
Igraci ne igraju po nacionalnoj osnovi.
🔹
Selektor uvodi red nakon što je odigrao najgore kvalifikacije u istoriji! Vidio u novinama da igrači hodaju po kafanama i to u zadnjem kolu.
Tuti se na faci vidi da ni on sam ne može vjerovat koliko su Bošnje glup narod, šta sve neće popušit
Inače, ovaj portal je toliko ofirno plaćenički da će sam sebe uništit.
Tuti se na faci vidi da ni on sam ne može vjerovat koliko su Bošnje glup narod, šta sve neće popušit
Inače, ovaj portal je toliko ofirno plaćenički da će sam sebe uništit.
Zadnja izmjena: DrFilgud, dana/u 17 nov 2021, 15:29, ukupno mijenjano 1 put.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ne znam šta je gore, to što je mahalaš bez dana trenerskog iskustva dobio ovoliko glasova ili to što je najveća ubleha koja je do sad sjedila na selektorskoj poziciji na drugom mjestu.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Daleko najbolji bosanski trener u ovom trenutku Mersad Selimbegović nema ni 4% glasova

Trenutno korisnika/ca: antisisoja1919, CAGarfia, Confiance, General505, greenwood, Hektor930, hurem, Proximic i 63 gosta.