AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Dobre su to vijesti da svi produze,a i mister Pioli je dogovorio saradnju na jos 3 godine
- Romagnoli13
- Kontakt:
Fiorentina izgleda bez 5 startera protiv Milana. Golman, dva stopera, vezni i krilo.
Dragowski, Milenkovic, Nastasic, Pulgar i Gonsales.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Beduin
- Kontakt:
Da nije Martinez, umjesto Nastasica?Romagnoli13 je napisao/la: ↑17 nov 2021, 14:01Fiorentina izgleda bez 5 startera protiv Milana. Golman, dva stopera, vezni i krilo.
A na TM pise i Kokorin povrijedjen, sto bi znacilo 6 igraca, dok za Nastasica nisam nigdje vidio (to bi znacilo 7 igraca?).
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Jesi siguran za Nastasica? Martinez je startni uz Milenkovica i njega nema,a ako nema ni Nastasica onda im fale 3 stopera.Romagnoli13 je napisao/la: ↑17 nov 2021, 14:01Fiorentina izgleda bez 5 startera protiv Milana. Golman, dva stopera, vezni i krilo.
Koliko sam uspio ispratiti, Nastasić je i propustio ove utakmice sa Srbijom baš zbog povrede, ali postoji mogućnost da se stigne oporaviti do subote.
Kako god obrneš, iako je ova Fiorentina dosta bolji tim nego prethodnih sezona, opet im fali skoro pola postave i dosta bitnih igrača, što je samo razlog više da Milan ide na pobjedu. Inače bih rekao da ni remi sa njihovog stadiona ne bi bio kiks, ali ovako bi se trebali povećati apetiti.
Kako god obrneš, iako je ova Fiorentina dosta bolji tim nego prethodnih sezona, opet im fali skoro pola postave i dosta bitnih igrača, što je samo razlog više da Milan ide na pobjedu. Inače bih rekao da ni remi sa njihovog stadiona ne bi bio kiks, ali ovako bi se trebali povećati apetiti.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kad potpuno razbiješ igrom Atalantu u Bergamu, Romu i Rimu, Juventus u Torinu. Onda nema potrebe da se plašiš Fiorentine u Firenci. Još će sastav prema svemu sudeći biti u punoj snazi, sa odmornim igračima.
A Fiorentina je eto u velikim kadrovskim problemima. To je razlog više da ideš na 3 boda i ništa manje od toga.
A Fiorentina je eto u velikim kadrovskim problemima. To je razlog više da ideš na 3 boda i ništa manje od toga.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Romagnoli13
- Kontakt:
Pioli dobio novi ugovor tvrdi Nico Schira, 3M po sezoni. Do 2024e.
Ovaj Rom bas nista ne cita sta drugi pisu pa iste vijesti stavlja,hebem ga ja vec sam napisao da je Mister produzio na 3 godine 
Hahaha, covjek u svom svijetu ba 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Romagnoli13
- Kontakt:
Brige i stres. Nije lahko
Neka, samo neka se piše. 
Evo maloprije pročitah vijest gdje vidim da je i Nastasić definitivno otpao za utakmicu. Ovo se mora iskoristiti kad im već fali toliko defanzivaca.
Evo maloprije pročitah vijest gdje vidim da je i Nastasić definitivno otpao za utakmicu. Ovo se mora iskoristiti kad im već fali toliko defanzivaca.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
A mi se zalimo da nam fali igraca 
Definitivno sad je pobjeda pod moranje,3 stopera im fale. Ko ce igrati onaj Igor i ne znam koga jos imaju na stoperskoj poziciji?
Definitivno sad je pobjeda pod moranje,3 stopera im fale. Ko ce igrati onaj Igor i ne znam koga jos imaju na stoperskoj poziciji?
Fiorentina bez Dragowskog,Quarte,Milenkovica,Nastasica,Pulgara,Gonzaleza i Kokorina.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Samo ne dadnu 2 gola dok se ovi naši ne pokrenu. Pa da opet neki preokreti budu. 
Mino Raiola is in Milano, confirmed. Meeting ongoing with AC Milan board to talk about Alessio Romagnoli’s contract [current one expires in June 2022]. Negotiations on. 
#ACMilan
Ibrahimovic new contract will be discussed in the next months - he’s still loving AC Milan life. Fabrizio Romano
Ipak je Mino tu,a ne kako su govorili da ce Rom sam pregovarti.
Kako god nek kapiten produzi pod Milanovim uslovima i svi sretni. Tho,Benaser i Leao do kraja godine,a izgleda da ce i Ibra dobiti jos jednu godinu.
Mister bi trebao valjda danas ili sutra sluzbeno da bude do 2024 godine i onda ostaje jos samo da se rijesi pitanje Kessiea
Ibrahimovic new contract will be discussed in the next months - he’s still loving AC Milan life. Fabrizio Romano
Ipak je Mino tu,a ne kako su govorili da ce Rom sam pregovarti.
Kako god nek kapiten produzi pod Milanovim uslovima i svi sretni. Tho,Benaser i Leao do kraja godine,a izgleda da ce i Ibra dobiti jos jednu godinu.
Mister bi trebao valjda danas ili sutra sluzbeno da bude do 2024 godine i onda ostaje jos samo da se rijesi pitanje Kessiea
E svaka mu čast ako potpiše uz smanjenje plate, kako će se samo posrati i po jednom Donarumi i Kessiju i svim pohlepnim likovima. A i po onim koji vole spomenuti " kRiV je aGeNt, a Ne IgRaČ".
Čist primjer kako je lako potpisati ugovor onda kada to i želiš. I to ne samo potpisati, već i pristati na skoro duplo manju platu.
Čist primjer kako je lako potpisati ugovor onda kada to i želiš. I to ne samo potpisati, već i pristati na skoro duplo manju platu.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Nego gledam sad hayp oko Juliana Alvareza iz Rivera,dosta se pisalo da ga hocemo dovesti i malo se tad znalo za njega,a sad se bojim da je vec kasno za njega,decko je eksplodirao,u zadnjoj tekmi za River je dao 4 gola,sad ga hoce Real,Juve,Bayern, tesko cemo mi tu ista uspjeti
Maldini čeka Black Friday da posalje ponudu. A i ne treba se sikirati naći će se neki deal ala Salemakers u januaruronaldo99 je napisao/la: ↑18 nov 2021, 14:22Nego gledam sad hayp oko Juliana Alvareza iz Rivera,dosta se pisalo da ga hocemo dovesti i malo se tad znalo za njega,a sad se bojim da je vec kasno za njega,decko je eksplodirao,u zadnjoj tekmi za River je dao 4 gola,sad ga hoce Real,Juve,Bayern, tesko cemo mi tu ista uspjeti
Pa realno i jesu krivi agenti. Od Donnaruminog transfera ko je najvise profitirao ?rope11 je napisao/la: ↑18 nov 2021, 14:09E svaka mu čast ako potpiše uz smanjenje plate, kako će se samo posrati i po jednom Donarumi i Kessiju i svim pohlepnim likovima. A i po onim koji vole spomenuti " kRiV je aGeNt, a Ne IgRaČ".
Mino će i na kraju ove sezone da uradi transfer svoja 2-3 igrača i da uzme masnu proviziju. Juventusu će odvući De Lighta, Manchesteru Pogbu i Milanu mozda Romagnolia.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.