FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
41%
Prolazak u Play off
54
24%
Grupnu fazu
81
36%

Ukupno glasova: 228

Ado_77
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Ado_77 » 17 nov 2021, 17:48

endeende je napisao/la:
17 nov 2021, 17:36
Trajno zatvoriti istok
Onda treba zatvoriti sve tribine,bio sam i na zapadu i tamo psuju ko kocijasi veca je tribina i manje se cuje,nije to rjesenje svakakvi nas ima. :puke:

vedinjo98
Kontakt:

Post Postao/la vedinjo98 » 17 nov 2021, 18:12

Ismir je u pravu. Pa sta? Covjek je dao svoje pare i tesko da ce ikad u ovoj levatskoj drzavi ostvariti profitabilan biznis pogotovo u sportu sa FK Sarajevo. Kazna nije neka, ali je bespotrebna poruka koju saljemo buducim igracima.

Ko je pravi navijac nek bude podrska klubu, a ne pojedincima. Prvi ja se ne slazem ni s igrackim kadrom, kao ni s trenerom pa jel to razlog da se ponasam ko ker pusten s lanca kad dodjem na stadion?
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 17 nov 2021, 18:25

keli je napisao/la:
17 nov 2021, 16:08
Na istoku najvise sljama ima, od ovih sto su vrijedjali Amoaha do onog papka sto Husrefu psuje majku. Isti takvi su i urlali Gorane odlazi nakon rudara. Igracima se psuje najodvratnije sto se moze. Ispoljavanje zivotnih frustracija im najbolje ide. Ne bi mi tesko palo da tu tribinu zatvore do kraja sezone.
Taj sto je yebo husrefu majku je VATRENI NAVIJAC Sarajeva, koji je za 30tak godina zivota samo davao klubu (novac, vrijeme, zivce, zdravlje...). A taj sto se htio tuci, je jajara koja je samo za parama letjela (od zvezde do famoznog otkaza). Drasticna je to razlika.
Treba zatvoriti sve, ostaviti mjesta za vas 150 koji mislite da je vas klub, vasa tribina, vas grad... I onda se lafo pitate sto je mala posjeta, sto se sprdaju sa rodjendanom itd. Tako ste birali :bow:
Lijep pozdrav od navijaca KLUBA a ne POJEDINCA !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 17 nov 2021, 18:34

Da vidimo hoce Djoknaovic i Dizdarevic dobiti poziv za A tim protiv SAD.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 17 nov 2021, 18:41

Hoce Djokan, za Belmina tesko…
Nego, Mirvic ko da je mene pito sta bi napiso; prvi put da neko kaze kako jes, ne serite i ne bacajte baklje, ne vrijedjajte crnce, nece niko placati vasu maloumnost!
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 17 nov 2021, 18:50

Zukanovic je napisao/la:
17 nov 2021, 18:34
Da vidimo hoce Djoknaovic i Dizdarevic dobiti poziv za A tim protiv SAD.
Andrej hoce vjerovatno(pogotovo ako dobro odigra u subotu).Belmin nece.Ocekujem i Vladana na spisku mozda.
Generalno osim Andreja ne vidim nikoga iz naseg kluba ko bi mogao dobiti poziv...
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 17 nov 2021, 19:13

NazorUso je napisao/la:
17 nov 2021, 18:25
keli je napisao/la:
17 nov 2021, 16:08
Na istoku najvise sljama ima, od ovih sto su vrijedjali Amoaha do onog papka sto Husrefu psuje majku. Isti takvi su i urlali Gorane odlazi nakon rudara. Igracima se psuje najodvratnije sto se moze. Ispoljavanje zivotnih frustracija im najbolje ide. Ne bi mi tesko palo da tu tribinu zatvore do kraja sezone.
Taj sto je yebo husrefu majku je VATRENI NAVIJAC Sarajeva, koji je za 30tak godina zivota samo davao klubu (novac, vrijeme, zivce, zdravlje...). A taj sto se htio tuci, je jajara koja je samo za parama letjela (od zvezde do famoznog otkaza). Drasticna je to razlika.
Treba zatvoriti sve, ostaviti mjesta za vas 150 koji mislite da je vas klub, vasa tribina, vas grad... I onda se lafo pitate sto je mala posjeta, sto se sprdaju sa rodjendanom itd. Tako ste birali :bow:
Lijep pozdrav od navijaca KLUBA a ne POJEDINCA !!!
Meni se cini da je tebi Husref nocna mora :D ako nam je onakav krkanluk sinonim za vatrenog navijaca onda mi je drago ako sam simpatizer. Pozdrav :bih:

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 17 nov 2021, 19:16

napoleon72 je napisao/la:
17 nov 2021, 17:30
Baklje su dio ultra furke. Rasizam nije dio nicega.
Da grupa kao grupa mora placati kazne svaki put kad baca baklje promijenili bi furku. Ovako vas boli djon..
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 17 nov 2021, 19:21

Kenja Mirvic k'o foka. Ako nemas para,placat ove kaznice od par hiljada kmica,ostavi se fudbala i posveti se umjetnickom klizanju !!
Navijaci ce vazda palit baklje,psovat crnce,kao i psovati sve nacionalne i vjerske svetinje ! A tvoje je da placas,ako neces ima umjetnicko klizanje,pa ulozi pare i energiju u to.
Licno ne palim baklje,nisam rasista a i psujem rijetko,no podrzavam svakoga ko to cini. Platio je kartu i to su pogodnosti koje dobija uz njih. A sto se Mirvic zali da ulaznice nepokrivaju troskove,neka digne cijene karata. K'o je vidio u 21 vijeku ,u Evropi ,profesionalni fudbal za ulaznice od 3-4 eura !?
Ulaznice trebaju biti najmanje 20-30-40 KM. Minimum minumuma. I kupci ulaznica trebaju psovati bagave igrace i debilnog trenera.

Akta
Kontakt:

Post Postao/la Akta » 17 nov 2021, 19:27

Mirvicu, ti bi da dajes pare i da odlucujes sta bi i kako bi?
E malo si se uyebo...

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 17 nov 2021, 19:28

Akta je napisao/la:
17 nov 2021, 19:27
E malo si se uyebo...
Otjerali bi mi i Abramovica..
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 17 nov 2021, 19:30

Akta je napisao/la:
17 nov 2021, 19:27
E malo si se uyebo...
Ja ba, ti bi da daješ pare i da tražiš od stoke da se civilizovano ponaša. Pa uradi ono crncu na ulici, pa vidi šta će biti.

Puno se anticivilizacijskih ponašanja stavlja pod plašt navijanja, previše. Pritom su mi bakljade i pirotehnika na posljednjem mjestu, na njih uopšte i ne mislim.

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 17 nov 2021, 19:33

Antikloc je napisao/la:
17 nov 2021, 19:21
Kenja Mirvic k'o foka. Ako nemas para,placat ove kaznice od par hiljada kmica,ostavi se fudbala i posveti se umjetnickom klizanju !!
Navijaci ce vazda palit baklje,psovat crnce,kao i psovati sve nacionalne i vjerske svetinje ! A tvoje je da placas,ako neces ima umjetnicko klizanje,pa ulozi pare i energiju u to.
Licno ne palim baklje,nisam rasista a i psujem rijetko,no podrzavam svakoga ko to cini. Platio je kartu i to su pogodnosti koje dobija uz njih. A sto se Mirvic zali da ulaznice nepokrivaju troskove,neka digne cijene karata. K'o je vidio u 21 vijeku ,u Evropi ,profesionalni fudbal za ulaznice od 3-4 eura !?
Ulaznice trebaju biti najmanje 20-30-40 KM. Minimum minumuma. I kupci ulaznica trebaju psovati bagave igrace i debilnog trenera.
Izbriši to "anti", ostavi samo ovaj drugi dio.

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 17 nov 2021, 19:35

feniksptica je napisao/la:
17 nov 2021, 19:16
napoleon72 je napisao/la:
17 nov 2021, 17:30
Baklje su dio ultra furke. Rasizam nije dio nicega.
Da grupa kao grupa mora placati kazne svaki put kad baca baklje promijenili bi furku. Ovako vas boli djon..
Slazem se. Zato bi trebali prestati paliti makar na manjim utakmicama dok se ne promijeni situacija.
Druga stvar baklje se ne bacaju kako kazes nego pale. I trece nenznam sto toliko savez kaznjava zbog baklji. Zar im nije u cilju da je sto ljepsa atmosfera na stadionima a baklje definitivno daju ljepsi stimung i ljepsu atmosferu. Mozda savez treba malo smanjiti te kazne za baklje i malo se okrenuti marketingu i promiciji nase lige jer je liga lose posjecena i posjeta na stadionima je smijesna a ima prostora da bude jedna od zanimljivijih liga i duplo gledanija i posjecenija nego sad

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 17 nov 2021, 19:38

Tek ćeš se ti Ismire uvjeriti gdje si došao, polako. Došao si u najveći shupak zemaljske kugle, gdje nema većih primitivaca i ublehaša. Uostalom, zato je država u ovakvom qurcu od rata, zbog svijesti i mentaliteta naroda, a ne zbog troglavog predsjedništva. Navikni se, naplaćati ćeš se ti još dosta puta. Nemoj da ti bude čudno ako u doglednoj budućnosti budeš izviždan, bude ti se skandiralo i psovalo, budi spreman na svakakav scenario.

Što se tiče istoka, tamo svakako svaku tekmu bude fin broj slučajeva za Jagomir, tako da me to ne čudi. Da krenu piššati s tribine, ne bi me plaho iznenadilo.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 17 nov 2021, 19:49

Kako je krenulo @Morto komotno moze staviti anketu koliko predvidjamo da ce Mirvic biti u klubu.
Evo ja kazem max 2godine, tada ce covjek pobjeci.

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 17 nov 2021, 19:57

Under je napisao/la:
17 nov 2021, 16:52
MortemHz je napisao/la:
17 nov 2021, 15:53
ElCartel11 je napisao/la:
17 nov 2021, 15:25
Lijepo ja kazem postavi kamere i tonu redara po tribinama i ko počne sa glupostima i grdnim psovkama lijepo se izvede sa stadiona, zapisu se podaci i udari se zabrana ulaska na Koševo.

Taman, da nas ostane 100 barem imaš normalne ljude oko sebe a ne isfrustrirane budale.
Ne idem na istok pa je glupo da komentarišem ali sam se raspitao među rajom i par osoba mi je reklo da je to bila jedna osoba i da su vidjeli dvojicu sa njim. Međutim, većina je rekla kako to nije ni čula ni vidjela što opet znači da je to neki neandartalac uradio na svoju ruku. Psovke ne bi puno komentarisao osim da toga ima svugdje na svijetu i ono, nije lijepo čuti ali šta ćeš. Na fudbalske utakmice dolaze drugačiji tipovi ljudi, to je činjenica. Da čuješ šta Englezi rešetaju tokom utakmice ti bi sjebao a eto sve kontaš to funte, kraljica, kraljevstvo **** materine :D
Ovako normalni navijači pa i sam klub ispašta radi jedne jedine osobe što je nedopustivo. Prođi ulicom, uvijek ćeš naletiti na nekog ko nije dobar u vugla, ista stvar i ovdje. Ova kazna je ok i zaslužena je iako je to uradio pojedinac ali može li mi neko objasniti kako zadojeni fašizam, šovinizam i glorifikovanje ratnih zločinaca prolazi?
Primjer Banja Luka i Široki Brijeg. Tu nažalost nisu pojedinci nego veći broj ljudi. Širokobriježani su imali simbol na tribini pod kojim je brutalno ubijeno 75 miliona ljudi. Ok, nisu svi čisto radi toga ali to su i dalje silni milioni i to ne treba nikada zaboraviti, slika ispod čisto da se ne zaboravi.

Ubistvo, kukasti krstovi, apartheid nad muslimanima, podrška ratnim zločincima, fizički napadi – Široki Brijeg je crna rupa civilizacije uz prešutno odobravanje FS BiH.

slika

Opet pišem, kazni ti nas bolan sa 20.000 KM i zatvori komplet stadion na 5 utakmica, ja sam prvi za to, sve ok. Kada nas kazne tako, šta ćemo onda sa ovima iznad, pa ti ljudi i taj klub bi onda trebao biti davno izbačen u niži rang, je li tako? Aršini nisu isti za sve klubove. Ovo je samo jedna stvar, neću da spominjem ostalo vezano za njih, sve znate sami.
Šta ćemo sa Banja Lukom i sa glorifikovanjem ratnih zločinaca? Istih onih koji su učinili najveća zlodjela na tlu Europe nakon Hitlera. To opet nažalost nisu pojedinci već određen dio ljudi, nekada i čitave tribine. To delegat uopšte i ne zabilježi, normalna pojava, šta li?
Zamisli da par hiljada ljudi uzvikuje Heil Hitler na bilo kojoj utakmici njemačke lige, možeš li samo zamisliti šta bi se desilo i kakve bi kazne bile?
Još gore, zamisli da neko negira holokaust kao što oni negiraju Srebrenicu javno?
💯 :salut:
Malo ko ovo može 'vako napisat. :tokralju:
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 17 nov 2021, 19:59

Ne rasizmu ali ne i nakaradnom savezu!
Fudbal u zemlji, reprezentacija, PL i regularnost takmicenja su na niskim granama. Ko ce za to odgovarati i ko ce platiti kazne? Niko iz saveza nece odgovarati ni za sta i rade ljudi bukvalno sta hoce bez imalo srama.
Sto vecina nas ne tjera savez. Vecina koliko vidim podrzava i slaze se sa njihovim odlukama i kaznama. Pasce fudbal u BiH na jos nize grane a to nije zbog navijaca nego zbog saveza

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 17 nov 2021, 20:08

Svaka čast Ismiru, nek je ovo napisao.
Dosta je bilo ovakvih kazni radi debilcina.
Morto odlicno si napisao, samo tesko da ce se ikad promjeniti taj kriterij za kazne o kojem pricas, jer zivimo u ovoj banan drzavi
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 17 nov 2021, 20:32

@keli nisi simpatizer, no stovatelj lika i djela kesholjuba 😍😍
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Dave, MSOZ101 i 95 gostiju.