Ivaylo Petev
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ivaylo Petev
Pravi znalci glasali za Susica, najveceg trenera kojeg je ova drzava imala 
Moje iskustvo mi tako bas ne govori. Mislim opcenito na ljude koji prate, i njihov nacin razmisljanja. Niko ne prica od olosu koji dodje na utakmicu sa plasticnom casom pive u ruci, tu su skoro svi pa isti. Nego opca populacija koja prati i da svoju analizu, i neko misljenje mi smo bas daleko iza. Da ne govorim o komentatorima, analizama strucnjaka. Daleko daleko iza.TheChief je napisao/la: ↑17 nov 2021, 17:18To nije slucaj samo kod nas. Od 10 klosara sa tribina na fudbalskoj utakmici svih 10 prati ISKLJUCIVO fudbal.
Fudbal ima najnepismeniju i najprimitivniju publiku. Svaki od njih misli da zna sve. A u stvari ne znaju nista. Znaju samo kad padne gol.
Kod drugih sportova nije tako.
Barbarez 36%

Kosarka trenutno:
Muskarci - plasirali se na EB (od zadnjih 5 plasman na 4, igrali ukupno 10 puta)
Zene - 5. na zadnjem EB (sada startale kvalifikacije sa 2-0, pocetkom sljedece godine igraju kvalifikacije za SP)
Rukomet:
Igrali na 2 EP i jednom SP
Za fudbal kao da osvajamo medalje.
I po tom pitanju fudbal je najgori.Tristan10 je napisao/la: ↑17 nov 2021, 17:32Moje iskustvo mi tako bas ne govori. Mislim opcenito na ljude koji prate, i njihov nacin razmisljanja. Niko ne prica od olosu koji dodje na utakmicu sa plasticnom casom pive u ruci, tu su skoro svi pa isti. Nego opca populacija koja prati i da svoju analizu, i neko misljenje mi smo bas daleko iza. Da ne govorim o komentatorima, analizama strucnjaka. Daleko daleko iza.TheChief je napisao/la: ↑17 nov 2021, 17:18To nije slucaj samo kod nas. Od 10 klosara sa tribina na fudbalskoj utakmici svih 10 prati ISKLJUCIVO fudbal.
Fudbal ima najnepismeniju i najprimitivniju publiku. Svaki od njih misli da zna sve. A u stvari ne znaju nista. Znaju samo kad padne gol.
A i fudbaleri su svakako najgluplji sportisti.
Prosjecan kosarkas je doktor nauka za prosjecnog fudbalera. Samo pogledaj par emisija "U obrucu" gdje su gosti trenutni/bivsi kosarkasi i zamisli da tako pricaju neki fudbaleri. Nema apsolutno nikakve sanse.
Treba, treba. Nije do njega jbg.
Pogledaj ti fudbalske analize u drugim drzavama, procitaj njihovu stampu, i poredi to sa nasim. Mi smo u stoneage prema njima. I to je siguran jedan od razloga sto nemamo rezultata. Pa na ovome portalu admin cak nema svijesti da se obrati i kaze, bio sam za Peteva iz ovih i ovih razloga, kvalifikacije smo zavrsili kako jesmo, moje misljenje ili moja analiza je takva.TheChief je napisao/la: ↑17 nov 2021, 17:38I po tom pitanju fudbal je najgori.Tristan10 je napisao/la: ↑17 nov 2021, 17:32Moje iskustvo mi tako bas ne govori. Mislim opcenito na ljude koji prate, i njihov nacin razmisljanja. Niko ne prica od olosu koji dodje na utakmicu sa plasticnom casom pive u ruci, tu su skoro svi pa isti. Nego opca populacija koja prati i da svoju analizu, i neko misljenje mi smo bas daleko iza. Da ne govorim o komentatorima, analizama strucnjaka. Daleko daleko iza.TheChief je napisao/la: ↑17 nov 2021, 17:18
To nije slucaj samo kod nas. Od 10 klosara sa tribina na fudbalskoj utakmici svih 10 prati ISKLJUCIVO fudbal.
A i fudbaleri su svakako najgluplji sportisti.
Prosjecan kosarkas je doktor nauka za prosjecnog fudbalera. Samo pogledaj par emisija "U obrucu" gdje su gosti trenutni/bivsi kosarkasi i zamisli da tako pricaju neki fudbaleri. Nema apsolutno nikakve sanse.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Feđu Dudića?h1a2s3o4 je napisao/la: ↑17 nov 2021, 09:24Ne kazem da Bjelica nije dobr rjesenje, ali on je trenutno nerealna opcija.
Daj nam Feđu Dudića![]()
Problem sa njim jeste da li bi mogao imati isti autoritet u svlacionici kao sto ima u Velezu zbog ovih zvjezdica. Ali ja bih odmah potpisao da prekrizi kloca kao opomenu svima ostalima.
-
CevapiPrijeUtakmice
- Kontakt:
sramota kako nas Vico i Miske nadglasavaju sa svojim botovima
Asmir Begović - Najbolji golman u Bh. historiji
Mislim, nije da je ljestvica visoko nakon najgorih kvalifikacija u historiji.GalileoGalilei je napisao/la: ↑17 nov 2021, 17:50Feđu Dudića?h1a2s3o4 je napisao/la: ↑17 nov 2021, 09:24Ne kazem da Bjelica nije dobr rjesenje, ali on je trenutno nerealna opcija.
Daj nam Feđu Dudića![]()
Problem sa njim jeste da li bi mogao imati isti autoritet u svlacionici kao sto ima u Velezu zbog ovih zvjezdica. Ali ja bih odmah potpisao da prekrizi kloca kao opomenu svima ostalima.![]()
Moram priznat da mi je ovaj covjek potpuna enigma. Realno, prvi je selektor koji je uvidio da nemamo okomita krila i uveo 352 koja nam odgovara. Ali onda, sve sto poslije toga uradi govori mi da on jednostavno nema plan b. Ukoliko ne ide jedna taktika, ili primi rani gol, uopste ne postoji ideja sta treba da se uradi u tom trenutku a to ono bezglavo napucavanje u 16 i nada da ce biti neki odbijanac, i govori. Nema ni sistem poziva igraca, 4 desna beka i hrpa istih igraca na sredini terena to govore. Ako vec hoces da nabijas u 16, zasto ne zoves Djurica koji je dovoljno korpulentan da moze da odgovori takvim zadacima, koji ce ti krac menalo i demirovic u takvim trenucima. Igras sa wingbackovima? Trazi igrace sa takvim profilima, a mi osim kole i steve imamo samo klasicne bekove koji ne mogu da odigraju u oba smijera onoliko koliko se to od njih zahtijeva. Zasto nam se igra raspadne kad god nam situacija na terenu ne odgovara? Kad god treba da budemo hladne glave, raspadnemo se u par minuta.
Petev ima sigurno kvalitete za reprezentaciju, ali ove nabrojane stvari su izmedju ostalog i razlozi ovakvog stanja u grupi o izgubljenih kvala.
O njegovim pomocnicima da ne govorim, covjek sustinski i nema pomocnike.
Petev ima sigurno kvalitete za reprezentaciju, ali ove nabrojane stvari su izmedju ostalog i razlozi ovakvog stanja u grupi o izgubljenih kvala.
naprijed rejal
Da
Btw. nisam Vicin bot.
Btw. nisam Vicin bot.
Kosarka- jer smo imali uvijek Dobrog trenera i tu nas je osim mozda jednom, hebao nas mentalitet i zakazali smo.TheChief je napisao/la: ↑17 nov 2021, 17:32Kosarka trenutno:
Muskarci - plasirali se na EB (od zadnjih 5 plasman na 4, igrali ukupno 10 puta)
Zene - 5. na zadnjem EB (sada startale kvalifikacije sa 2-0, pocetkom sljedece godine igraju kvalifikacije za SP)
Rukomet:
Igrali na 2 EP i jednom SP
Za fudbal kao da osvajamo medalje.![]()
Zene - imas jednu ikonu Nase Kosarke na celu te repke koja voli i zivi kosarku + Dama sa Bahama (bez nje bi bila patnja)
Rukomet- smijesno bilo sta i napisat.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Ovdje ti leži jednostavan odgovor, a to je gubitnički mentalitet. Gubitnički mentalitet ne vlada par mjeseci, već je tu od 2015. godine. E sad kad uzmeš u obzir sve neuspjehe u tih šest godina, onda dolaziš do tog luzerskog mentaliteta, koji se faktički samo nagomilava sve ove godine. Također, uz luzerski mentalitet, tu je i nekvalitet igrača, pogotovo ovih koji igraju po lošijim ligama.Sveti je napisao/la: ↑17 nov 2021, 18:34Moram priznat da mi je ovaj covjek potpuna enigma. Realno, prvi je selektor koji je uvidio da nemamo okomita krila i uveo 352 koja nam odgovara. Ali onda, sve sto poslije toga uradi govori mi da on jednostavno nema plan b. Ukoliko ne ide jedna taktika, ili primi rani gol, uopste ne postoji ideja sta treba da se uradi u tom trenutku a to ono bezglavo napucavanje u 16 i nada da ce biti neki odbijanac, i govori. Nema ni sistem poziva igraca, 4 desna beka i hrpa istih igraca na sredini terena to govore. Ako vec hoces da nabijas u 16, zasto ne zoves Djurica koji je dovoljno korpulentan da moze da odgovori takvim zadacima, koji ce ti krac menalo i demirovic u takvim trenucima. Igras sa wingbackovima? Trazi igrace sa takvim profilima, a mi osim kole i steve imamo samo klasicne bekove koji ne mogu da odigraju u oba smijera onoliko koliko se to od njih zahtijeva. Zasto nam se igra raspadne kad god nam situacija na terenu ne odgovara? Kad god treba da budemo hladne glave, raspadnemo se u par minuta.
Dovoljno ti je vidjeti koliko igraju u strahu, koliko im se noge oduzmu kad treba iznijeti loptu, pa prave amaterske greške. Potom, u većini slučajeva su to alibi pasovi i sakrivanje iza protivnika. Na sve ovo dodaš i nekvalitet pojedinih igrača, tipa Čivića, koji Pukkiju dozvoli da dođe lopte iz nemoguće pozicije kod drugog gola.
Ponavljam, po meni dva ključna razloga - gubitnički mentalitet i nekvalitet kadra.
1.) To je vidjelo i pola foruma, a nije da su profi treneri. Ne treba biti Conte da to vidis.GalileoGalilei je napisao/la: ↑17 nov 2021, 19:20Ovdje ti leži jednostavan odgovor, a to je gubitnički mentalitet. Gubitnički mentalitet ne vlada par mjeseci, već je tu od 2015. godine. E sad kad uzmeš u obzir sve neuspjehe u tih šest godina, onda dolaziš do tog luzerskog mentaliteta, koji se faktički samo nagomilava sve ove godine. Također, uz luzerski mentalitet, tu je i nekvalitet igrača, pogotovo ovih koji igraju po lošijim ligama.Sveti je napisao/la: ↑17 nov 2021, 18:34Moram priznat da mi je ovaj covjek potpuna enigma. Realno, prvi je selektor koji je uvidio da nemamo okomita krila i uveo 352 koja nam odgovara. Ali onda, sve sto poslije toga uradi govori mi da on jednostavno nema plan b. Ukoliko ne ide jedna taktika, ili primi rani gol, uopste ne postoji ideja sta treba da se uradi u tom trenutku a to ono bezglavo napucavanje u 16 i nada da ce biti neki odbijanac, i govori. Nema ni sistem poziva igraca, 4 desna beka i hrpa istih igraca na sredini terena to govore. Ako vec hoces da nabijas u 16, zasto ne zoves Djurica koji je dovoljno korpulentan da moze da odgovori takvim zadacima, koji ce ti krac menalo i demirovic u takvim trenucima. Igras sa wingbackovima? Trazi igrace sa takvim profilima, a mi osim kole i steve imamo samo klasicne bekove koji ne mogu da odigraju u oba smijera onoliko koliko se to od njih zahtijeva. Zasto nam se igra raspadne kad god nam situacija na terenu ne odgovara? Kad god treba da budemo hladne glave, raspadnemo se u par minuta.
Dovoljno ti je vidjeti koliko igraju u strahu, koliko im se noge oduzmu kad treba iznijeti loptu, pa prave amaterske greške. Potom, u većini slučajeva su to alibi pasovi i sakrivanje iza protivnika. Na sve ovo dodaš i nekvalitet pojedinih igrača, tipa Čivića, koji Pukkiju dozvoli da dođe lopte iz nemoguće pozicije kod drugog gola.
Ponavljam, po meni dva ključna razloga - gubitnički mentalitet i nekvalitet kadra.
2.) Kakav crni mentalitet? Ovo je greska velikog Ivayla. U utakmici protiv Finske on izbaci iz prvih 11 Hadzikadunica koji je bio odlican u tom triu pozadi. U Ukrajini mogu donekle da razumijem jer je Dennis bio kartoniran, ali protiv Finske nema opravdanje. Jednostavno direkna greska Peteva, Čivic umjesto Hadzikadunica. Nije da nije imao kvalitetnijeg igraca na raspolaganju, ali on je izmisljao toplu vodu.
Petev je izvao formaciju sa tri pozadi bez treceg stopera, pa to je čak gluplje i od Susiceve taktike bez beka!!!
Covjek je hladno izasao sa najglupljom taktikom u historiji reprezentacije Bosne i Hercegovine.
Jos ga se brani.
Upravu je onaj neki forumas sto dovodi u pitanje IQ publike.
I meni to smjesno kako neki ovdje izmisljaju da je Tuta prvi dosao na ideju s postavom 3-5-2.h1a2s3o4 je napisao/la: ↑17 nov 2021, 19:501.) To je vidjelo i pola foruma, a nije da su profi treneri. Ne treba biti Conte da to vidis.GalileoGalilei je napisao/la: ↑17 nov 2021, 19:20Ovdje ti leži jednostavan odgovor, a to je gubitnički mentalitet. Gubitnički mentalitet ne vlada par mjeseci, već je tu od 2015. godine. E sad kad uzmeš u obzir sve neuspjehe u tih šest godina, onda dolaziš do tog luzerskog mentaliteta, koji se faktički samo nagomilava sve ove godine. Također, uz luzerski mentalitet, tu je i nekvalitet igrača, pogotovo ovih koji igraju po lošijim ligama.Sveti je napisao/la: ↑17 nov 2021, 18:34Moram priznat da mi je ovaj covjek potpuna enigma. Realno, prvi je selektor koji je uvidio da nemamo okomita krila i uveo 352 koja nam odgovara. Ali onda, sve sto poslije toga uradi govori mi da on jednostavno nema plan b. Ukoliko ne ide jedna taktika, ili primi rani gol, uopste ne postoji ideja sta treba da se uradi u tom trenutku a to ono bezglavo napucavanje u 16 i nada da ce biti neki odbijanac, i govori. Nema ni sistem poziva igraca, 4 desna beka i hrpa istih igraca na sredini terena to govore. Ako vec hoces da nabijas u 16, zasto ne zoves Djurica koji je dovoljno korpulentan da moze da odgovori takvim zadacima, koji ce ti krac menalo i demirovic u takvim trenucima. Igras sa wingbackovima? Trazi igrace sa takvim profilima, a mi osim kole i steve imamo samo klasicne bekove koji ne mogu da odigraju u oba smijera onoliko koliko se to od njih zahtijeva. Zasto nam se igra raspadne kad god nam situacija na terenu ne odgovara? Kad god treba da budemo hladne glave, raspadnemo se u par minuta.
2.) Kakav crni mentalitet? Ovo je greska velikog Ivayla. U utakmici protiv Finske on izbaci iz prvih 11 Hadzikadunica koji je bio odlican u tom triu pozadi. U Ukrajini mogu donekle da razumijem jer je Dennis bio kartoniran, ali protiv Finske nema opravdanje. Jednostavno direkna greska Peteva, Čivic umjesto Hadzikadunica. Nije da nije imao kvalitetnijeg igraca na raspolaganju, ali on je izmisljao toplu vodu.
Petev je izvao formaciju sa tri pozadi bez treceg stopera, pa to je čak gluplje i od Susiceve taktike bez beka!!!
Covjek je hladno izasao sa najglupljom taktikom u historiji reprezentacije Bosne i Hercegovine.
Jos ga se brani.![]()
Forumasi su vec sedmicama prije govorili da treba igrati 3-5-2.
I kao sto kazes kad je trebalo da se to nastavi on izvadi one gluposti protiv Finske.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Dobar argument. Kad ti ljudi na forumu godinu dana prije spominju 3-5-2 postavu, znaci da i nije rocket science skontati. Fakticki bi trebao strucni stab da nesto uvede i poboljsa sto uze ili sire mase nisu same skontale.Maestro je napisao/la: ↑17 nov 2021, 19:55I meni to smjesno kako neki ovdje izmisljaju da je Tuta prvi dosao na ideju s postavom 3-5-2.h1a2s3o4 je napisao/la: ↑17 nov 2021, 19:501.) To je vidjelo i pola foruma, a nije da su profi treneri. Ne treba biti Conte da to vidis.GalileoGalilei je napisao/la: ↑17 nov 2021, 19:20
Ovdje ti leži jednostavan odgovor, a to je gubitnički mentalitet. Gubitnički mentalitet ne vlada par mjeseci, već je tu od 2015. godine. E sad kad uzmeš u obzir sve neuspjehe u tih šest godina, onda dolaziš do tog luzerskog mentaliteta, koji se faktički samo nagomilava sve ove godine. Također, uz luzerski mentalitet, tu je i nekvalitet igrača, pogotovo ovih koji igraju po lošijim ligama.
Jos ga se brani.![]()
Forumasi su vec sedmicama prije govorili da treba igrati 3-5-2.
I kao sto kazes kad je trebalo da se to nastavi on izvadi one gluposti protiv Finske.
36% za lika koji nije ni FK Puračić vodio. Sta ocekivati od klixovaca 
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Susic bez lijevog beka, ovaj sa dva lijeva beka.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot] i 20 gostiju.