Odnese to vjetar do sarajeva, sta mislis sto si takav kakav jesi :*DzananMusa11 je napisao/la: ↑17 nov 2021, 18:17Ulazim sinoć u Zenicu, kad čovječe crna pečurka na nebu iznad grada. Znaci zenička braća to udišu cijeli život. Ne zamjeram im više, vjerujem da ono ubija moždane ćelije baš brzo.
Jedino je brže
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- DzananMusa11
- Kontakt:
Kao što rekoh, dead brain cells...redbull93 je napisao/la: ↑17 nov 2021, 18:20Odnese to vjetar do sarajeva, sta mislis sto si takav kakav jesi :*DzananMusa11 je napisao/la: ↑17 nov 2021, 18:17Ulazim sinoć u Zenicu, kad čovječe crna pečurka na nebu iznad grada. Znaci zenička braća to udišu cijeli život. Ne zamjeram im više, vjerujem da ono ubija moždane ćelije baš brzo.
Jedino je brže
Haha, ovi zeljini su zasluzili prcanje samo takvo po ovom pitanju. Znam ovdje na forumu kolko su to ismijavali i sprdali se sa vama, sad klece i mole da ih tamo neki kamiondjija uzme. Ako ode u minus ici ce naradit mu, koju turu 'baciti' po ameriKiMiljacka je napisao/la: ↑17 nov 2021, 18:10svrakino1921 je napisao/la: ↑17 nov 2021, 18:03Gospodine Ismire Mirvicu preuzmite Zelju
Mi cemo Vas postovat i svaki Vas ulozeni $
A sto se tice ulaznica i domacih utakmica mi smo uvjek u plusu
Dođi Mirva dođiiiii
![]()

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Mozes ti to boljeDzananMusa11 je napisao/la: ↑17 nov 2021, 18:22Kao što rekoh, dead brain cells...redbull93 je napisao/la: ↑17 nov 2021, 18:20Odnese to vjetar do sarajeva, sta mislis sto si takav kakav jesi :*DzananMusa11 je napisao/la: ↑17 nov 2021, 18:17Ulazim sinoć u Zenicu, kad čovječe crna pečurka na nebu iznad grada. Znaci zenička braća to udišu cijeli život. Ne zamjeram im više, vjerujem da ono ubija moždane ćelije baš brzo.
Jedino je brže

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- DzananMusa11
- Kontakt:
Pa ja od Zenice jedino više sarajevo mrzim, gdje češ mene tamo miša mu *ebem ....
Pa sta me onda zajebajesDzananMusa11 je napisao/la: ↑17 nov 2021, 18:26Pa ja od Zenice jedino više sarajevo mrzim, gdje češ mene tamo miša mu *ebem ....

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Miljacka je napisao/la: ↑17 nov 2021, 18:10svrakino1921 je napisao/la: ↑17 nov 2021, 18:03Gospodine Ismire Mirvicu preuzmite Zelju
Dođi Mirva dođiiiii
![]()

- svrakino1921
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
Predsjednik Upravnog odbora FK Sarajevo Ismir Mirvić razočaran je zbog kazne koju je klub dobio nakon što su neodgovorni pojedinci rasistički vrijeđali igrača Rudara iz Prijedora, a on kaže da klub takvim ponašanjem gubi previše i da ne želi "bacati novac".
Disciplinska komisija Nogometnog saveza BiH novčano je kaznila FK Sarajevo sa 6.000 KM, a pored toga zatvorili su istočnu tribinu Olimpijskog stadiona "Asim Ferhatović Hase" na dvije utakmice.
Mirvić je poručio kako nije došao u klub da "baca novac" te je zatražio pomoć od navijača, makar u kontekstu toga da se primjereno ponašaju na stadionu. Naveo je i primjer da klub ima veće rashode nego prihode zbog nešto slabije posjete tokom utakmica Premijer lige BiH.
"Evo činjenice: Svaki put kada FK Sarajevo igra domaću utakmicu na Koševu – gubimo novac! Troškovi organizacije puno su veći od prihoda od prodatih ulaznica. Ovakvi incidenti nas još više unazade. Ne želim bacati novac", objavio je Mirvić na Linkedinu, nakon čega je dodao:
"Spasili smo klub. Potrebna nam je vaša pomoć da vratimo slavu Sarajevu. Uradite svoj dio molim vas."
Dođi Mirva dođiiiii
Disciplinska komisija Nogometnog saveza BiH novčano je kaznila FK Sarajevo sa 6.000 KM, a pored toga zatvorili su istočnu tribinu Olimpijskog stadiona "Asim Ferhatović Hase" na dvije utakmice.
Mirvić je poručio kako nije došao u klub da "baca novac" te je zatražio pomoć od navijača, makar u kontekstu toga da se primjereno ponašaju na stadionu. Naveo je i primjer da klub ima veće rashode nego prihode zbog nešto slabije posjete tokom utakmica Premijer lige BiH.
"Evo činjenice: Svaki put kada FK Sarajevo igra domaću utakmicu na Koševu – gubimo novac! Troškovi organizacije puno su veći od prihoda od prodatih ulaznica. Ovakvi incidenti nas još više unazade. Ne želim bacati novac", objavio je Mirvić na Linkedinu, nakon čega je dodao:
"Spasili smo klub. Potrebna nam je vaša pomoć da vratimo slavu Sarajevu. Uradite svoj dio molim vas."
Dođi Mirva dođiiiii
Ovo Mirva izjavi, da sljedeći ovakav incidient napušta klub.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
E 'ebiga previše je ocito koji mi je bio cilj da bi me citiraoOnlyLeft22 je napisao/la: ↑17 nov 2021, 15:44Jutro pred AEK90minut je napisao/la: ↑29 jul 2021, 02:14Evo još jedan pa citiraj AEK ce potopiti BH fudbalski klub Velež i pokazace im da dolaze iz lige u kojoj se valjaju protiv Sarajeva 45 minuta, par igraca je reklo da su cugali i bili s ženama sumnjivog morala dan prije utakmice.
Sad ce se ipak ozbiljnije pristupiti i bice uništavanje.![]()

- Beduin
- Kontakt:
Hvala ti za kupljenu ulaznicu, tako se bodri klub sa tvog kantona i klub za kojeg ti otac, dajdza i mahom stariji muski clanovi navijaju :*feniksptica je napisao/la: ↑17 nov 2021, 16:35Dolazio sam ja protiv Borca u septembru..i to domaca vasa odmah poslije zadnje domace protiv Sarajeva. Nije tacnos to pricas. Psovali ste vi i njima al sve se zavrsi u fazonu **** vas vico i mi vi..Nista konkretno. Dok spominjanje Sarajeva kao grada i psovanje svega sto ima veze s istim je bilo konstantno od 1 do 90 min utakmicu prije
Nego, cuj nista konkretno

Mada, mislim da nisi bio sad protiv Borca, samo malo lagis, da bi ispao upuceniji. Volite vi dole blize Doboju malo maslati.

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Beduin
- Kontakt:
Kako necete biti u plusu kad nikome nista ne uplacujete.svrakino1921 je napisao/la: ↑17 nov 2021, 18:03Gospodine Ismire Mirvicu preuzmite Zelju
Dođi Mirva dođiiiii

075 ❤
075 ❤
Cuj ovog delegata,isprovocirati...simonknows je napisao/la: ↑17 nov 2021, 07:03
Vidi da lik ne nasjeda na provokacije i opet nešto pokušava isprovocirati...
Znaci ako kazes istinu, provociras, eto ti meni reci da je Sarajevo 7 puta prvak, fakat ne vidim takvu namjeru ...
Ako kazem da je Slobodina vitrina nakon 100 g postojanja,pardon 102 g, prazna onda ja kao vas nesto podyebavam.
Izvini ,hajde da ne provociram, Sloboda tri puta uzastopno prvak...

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
- Beduin
- Kontakt:
0no kad bakljama gadjas svoje igrace
Dobro je Bukvic jos i prosao.
@Left, gdje onaj video kad svojim igracima skidate dres, sorc, gologuzi ostali na stadionu?

@Left, gdje onaj video kad svojim igracima skidate dres, sorc, gologuzi ostali na stadionu?

075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Tu ima vise baklja nego vi trofeja u 102 godine

Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Trenutno korisnika/ca: delko, Fudo, Lavcina, NEZALAGANJE i 30 gostiju.