Edin Džeko

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

zgembo89
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la zgembo89 » 16 nov 2021, 23:06

Ne znam samo kako im se da slikavati sa ovim drhtunom on je i provalio Pjanica sad iz Taverne

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 16 nov 2021, 23:12

baboedindzeko09 je napisao/la:
16 nov 2021, 20:24
Malo sam kopao po onom profilu od konobara iz Taverne i nađem ovo:

20. mart fotografija, DŽEKO RAZVALJEN OD ALKOHOLA, što se jasno moze na njemu vidjeti, tri dana poslije igrali smo protiv Armenije na grbavici, bravo kapitenu na ozbiljnosti :kralj:
slika
hoće li ovo mediji objaviti šta il se udarilo po pjanketu? Džeko tu utakmicu protiv armenije 2 promašene velike šanse, 13 izgubljenih posjeda, izašao u 85, jedva ih dobili 2-1
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 16 nov 2021, 23:16

Ma jok, ljudi profesionalni kada je repka u pitanju.

Sainz55
Kontakt:

Post Postao/la Sainz55 » 16 nov 2021, 23:28

Đeko oprosti se Tita ti. Ti si svoje odigrao

Hasansas1978
Kontakt:

Post Postao/la Hasansas1978 » 17 nov 2021, 12:19

Samo da vidim ko ce Dzeki zabraniti da ide po kafanama? Taj se jos nije rodio..:-)
Mislim da Sehicev pravilnik ne smihe vaziti za naseg najboljeg igraca, kapitena, najboljeg golgetera, ljudsku velicinu, i ambasadora..

edin139
Kontakt:

Post Postao/la edin139 » 17 nov 2021, 12:46

Hasansas1978 je napisao/la:
17 nov 2021, 12:19
Samo da vidim ko ce Dzeki zabraniti da ide po kafanama? Taj se jos nije rodio..:-)
Mislim da Sehicev pravilnik ne smihe vaziti za naseg najboljeg igraca, kapitena, najboljeg golgetera, ljudsku velicinu, i ambasadora..
Ima u ovome istine, već na sljedećem okupljanju će đeko pokazati da mu se može.
Prazne tribine i zvižduci mogu postići da se ovaj oprosti i to je to.
Ne mijenjaju se navike u 36-toj.

edoox
Kontakt:

Post Postao/la edoox » 17 nov 2021, 13:14

Jadna ti majka kakve derneke bi mi pravili da imamo priliku kao Dzeko i Pjanic.
Sve je to sastavni dio sporta, pogotovo kafana, narocito za brdoviti balkan.
Koje iole upoznat sa repkom Hrvatske zna se kakve pribilegije su imali senatori od 96 pa do dan danas.( kaznjavani su manje bitni igracu tipa Cajka After, onda Kalinic otjeran uoci ili u toku SP itd). Jbg imaju vise kvaliteta od drugih pa ti problemi ne dolaze trenutno na vidjelo. Srbija je imala po imenima strasnu generaciju sa Vidicem, pa nista..ubili ih jelte splavovi ( a 100% sam ubijedjen da ih im trenutni tim bude cesce na splavu).

Uglavnom osudjujemo za sve i svasta, krojili bi spiskove i zivote drugima, a na svom ne mozemo poraditi ni jedan posto%.
Ne opravdavam ovakve postupke, da se razumijemo, te sam uvijek bio frapiran cinjenicom da nisu u trening centru. Onda stavim sebe u poziciju da sam Dzeko, pa ljudi niko me ne bi natjerao da odem na Crkvicko brdo, cak bi zahtjevao tekme na Kosevu ili Grbavici.

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 17 nov 2021, 13:16

Ma ja ba, ispod čast ić u Zen’cu nek mu se igra u dvorištu. Još nek uvedu da imaju po 4 shishe u svlačionici i 10-ak litara Jacka
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

marlostanf1eld
Kontakt:

Post Postao/la marlostanf1eld » 17 nov 2021, 13:17

edoox je napisao/la:
17 nov 2021, 13:14
Koje iole upoznat sa repkom Hrvatske zna se kakve pribilegije su imali senatori od 96 pa do dan danas.( kaznjavani su manje bitni igracu tipa Cajka After, onda Kalinic otjeran uoci ili u toku SP itd). Jbg imaju vise kvaliteta od drugih pa ti problemi ne dolaze trenutno na vidjelo. Srbija je imala po imenima strasnu generaciju sa Vidicem, pa nista..ubili ih jelte splavovi ( a 100% sam ubijedjen da ih im trenutni tim bude cesce na splavu).

Uglavnom osudjujemo za sve i svasta, krojili bi spiskove i zivote drugima, a na svom ne mozemo poraditi ni jedan posto%.
Ne opravdavam ovakve postupke, da se razumijemo, te sam uvijek bio frapiran cinjenicom da nisu u trening centru. Onda stavim sebe u poziciju da sam Dzeko, pa ljudi niko me ne bi natjerao da odem na Crkvicko brdo, cak bi zahtjevao tekme na Kosevu ili Grbavici.
Veoma zrelo razmisljanje :clap:

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 17 nov 2021, 13:23

edoox je napisao/la:

onda nek nas pjanke trazi da se igra na tom cat areni u kikacima, blizu mu taman familija i shishe u comfortu i antaliji :opaopa:
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 17 nov 2021, 16:02

baboedindzeko09 je napisao/la:
16 nov 2021, 20:24
Malo sam kopao po onom profilu od konobara iz Taverne i nađem ovo:

20. mart fotografija, DŽEKO RAZVALJEN OD ALKOHOLA, što se jasno moze na njemu vidjeti, tri dana poslije igrali smo protiv Armenije na grbavici, bravo kapitenu na ozbiljnosti :kralj:
slika
E jes ih yebo Damir :rol:
I found freedom. Losing all hope was freedom.

Juventinissimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinissimo » 17 nov 2021, 18:32

Sreca u nesreci je sto Edin uopste ne moze puno popit, nakon treceg zacakli i idu dva kaziprsta lijevo-desno. :mrgreen:

Pravi problem je sto je kasno poceo pravo pit (ne racunam par piva ili 3 case vina ko pijanku). :mrgreen:
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

Hasansas1978
Kontakt:

Post Postao/la Hasansas1978 » 17 nov 2021, 18:57

Ma ovaj Kustura bi i Erdogana nagovorio da pije a da ne napije ove fine momke ko sto su Dzeko, Pjanic i ostali...

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 17 nov 2021, 19:31

edoox je napisao/la:
Srbija je imala po imenima strasnu generaciju sa Vidicem, pa nista..ubili ih jelte splavovi ( a 100% sam ubijedjen da ih im trenutni tim bude cesce na splavu).
Mozda (vjerovatno) jesu kod Krstajića, Tumbakovića itd...ali kod Pixija :nene: Barem ne sigurno dok su na okupljanju prije meceva. Uzmimo kao pretpostavku da idu na splavove, bas mislis da bi onako fizicki pojeli Portugalce?
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 17 nov 2021, 19:32

marconato je napisao/la:
17 nov 2021, 19:31
edoox je napisao/la:
Srbija je imala po imenima strasnu generaciju sa Vidicem, pa nista..ubili ih jelte splavovi ( a 100% sam ubijedjen da ih im trenutni tim bude cesce na splavu).
Mozda (vjerovatno) jesu kod Krstajića, Tumbakovića itd...ali kod Pixija :nene: Barem ne sigurno dok su na okupljanju prije meceva. Uzmimo kao pretpostavku da idu na splavove, bas mislis da bi onako fizicki pojeli Portugalce?
I mi smo u gostima bili bolji ove kvale. Ne znaju nasi gdje su dobre kafane vani.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 17 nov 2021, 22:24

Nemojte samo bOOObu dirat.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 18 nov 2021, 09:01

Razocarenje je kapitenova sutnja na drustvenim mrezama. Red bi bio da se prizna greska i da se kaze da ce u buducnosti biti ispravljeno, da ce pripreme biti u Zenici i iskljucivo u Zenici. Ali Dzeki ocito to ne odgovara a i svakako ima previse godina da bi ganjao neki profesionalizam u reprezentaciji.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

PatriceKwedi
Kontakt:

Post Postao/la PatriceKwedi » 18 nov 2021, 09:03

Covjeku se ocigledno vise ne dolazi u reprezentaciju igrati sa Sanicaninom, Ahmedhodzicem, Stevanovicem, Cipeticem, Demirovicem i ostalim panjevima. U njegovoj glavi su samo Kolasinac i Pjanic dovoljno kvalitetni da igraju s njim
🔹

edoox
Kontakt:

Post Postao/la edoox » 18 nov 2021, 09:28

marconato je napisao/la:
edoox je napisao/la:
Druze ti misli i vjeruj kako hoces. To se ne moze iskorijeniti iz naseg mentaliteta. Kada gledas u globalu, partija protiv Portugala je statisticki incident, koji je vjerovatno plod da su sve ostavili po strani i bili max profesionalni. Godinama se to nije desilo koliko sam ja upoznat. U Srbiji je bilo vece rasulo nego kod nas, a znamo koliko je kod nas komplikovano.
Isti slucaj kada je Ona generacija razmontirala Francusku, napon snage, velika kolicina talenta uz malo vecu dozu ozbiljnosti i desi se takva tekma. Bas u tom periodu tih kvala, sam slucajno bio u jednom hotelu i vidio sam Rahimica i Misimovica kako sjede za sankom, ne znam sta su pili ali se pusilo u 16. Pola 4 ujutro. Bilo je jos nekih igraca i cak moizda neki iz strucnog staba. Medjutim , dok su rezultati top, niko to ne dozivljava i prelazi se preko toga.
Na kraju krajeva, moze igrac biti u sobi, olesit se ,cjepati Sony i sutra na terenu bude zombi. Jbg , nismo mi ljudi roboti.
Ne pravdam ih, mada sami trebamo malo spustiti letvicu ocekivanja. Previse se osudjuju upravo zbog nasih ocekivanja.
Valjda bi njima prvo bilo za cilj otici na velike smotre, a tesko je ostvarivo bez velikog odricanja i predanosti.
Navest cu primjer Salihamidzica, lincovali smo ga i prozivali, ogadio mi se kao fudbaler. Covjek 100% ispravan. Zelio je najbolje za sebe i tim, ali sam ne mozes nista. Zavrtila se prica protiv njega i nabijen nogom. Evo i dana dsnas gs ne mogu ocima, a sve jeto produkt ovih splavara i kafandzija.
Vama sretno na SP, a mi cemo pored tv-a uz dugogodisnje iskustvo.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 18 nov 2021, 10:46

edoox je napisao/la:
18 nov 2021, 09:28
marconato je napisao/la:
edoox je napisao/la:
Druze ti misli i vjeruj kako hoces. To se ne moze iskorijeniti iz naseg mentaliteta. Kada gledas u globalu, partija protiv Portugala je statisticki incident, koji je vjerovatno plod da su sve ostavili po strani i bili max profesionalni. Godinama se to nije desilo koliko sam ja upoznat. U Srbiji je bilo vece rasulo nego kod nas, a znamo koliko je kod nas komplikovano.
Isti slucaj kada je Ona generacija razmontirala Francusku, napon snage, velika kolicina talenta uz malo vecu dozu ozbiljnosti i desi se takva tekma. Bas u tom periodu tih kvala, sam slucajno bio u jednom hotelu i vidio sam Rahimica i Misimovica kako sjede za sankom, ne znam sta su pili ali se pusilo u 16. Pola 4 ujutro. Bilo je jos nekih igraca i cak moizda neki iz strucnog staba. Medjutim , dok su rezultati top, niko to ne dozivljava i prelazi se preko toga.
Na kraju krajeva, moze igrac biti u sobi, olesit se ,cjepati Sony i sutra na terenu bude zombi. Jbg , nismo mi ljudi roboti.
Ne pravdam ih, mada sami trebamo malo spustiti letvicu ocekivanja. Previse se osudjuju upravo zbog nasih ocekivanja.
Valjda bi njima prvo bilo za cilj otici na velike smotre, a tesko je ostvarivo bez velikog odricanja i predanosti.
Navest cu primjer Salihamidzica, lincovali smo ga i prozivali, ogadio mi se kao fudbaler. Covjek 100% ispravan. Zelio je najbolje za sebe i tim, ali sam ne mozes nista. Zavrtila se prica protiv njega i nabijen nogom. Evo i dana dsnas gs ne mogu ocima, a sve jeto produkt ovih splavara i kafandzija.
Vama sretno na SP, a mi cemo pored tv-a uz dugogodisnje iskustvo.
Pa ne bih bas rekao da je incident ova utakmica. Srbija citave kvalifikacije igra na top nivou. Onaj prvi mec smo gubili jer psiholoski nismo jos bili spremni i nismo vjerovali da mozemo s njima igrati. Pixi ih je na poluvremenu razdrmao i odmah smo vidjeli na kraju rez.
On je taj koji je sve to prosao i zna kako ne bi trebalo i ne bi smjelo. Ne bi oni mogli biti na ovom nivou 7-8 mjeeeci da su tokom okupljanja pijancili i bancili... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Chony533 i 9 gostiju.