Nagledat će se Arena na EONu ko na ovoj temi politike i vjere.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
kako mislis kako funkcionise, prepostavljam eon si dobio uz total tv, samo se logujes sa svojim podacima email i pass mozes web a mozes i smart tv, koliko vidim total je telemach tu nemas arena, ja sam recimo arene rijesio sa telecomom platio im 25 km za 3 mjeseca
 ...
 ...Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Izgleda da je meni taj EON skroz pogrešno predstavljenbob je napisao/la: ↑17 nov 2021, 20:44kako mislis kako funkcionise, prepostavljam eon si dobio uz total tv, samo se logujes sa svojim podacima email i pass mozes web a mozes i smart tv, koliko vidim total je telemach tu nemas arena, ja sam recimo arene rijesio sa telecomom platio im 25 km za 3 mjeseca...
Kako misliš sa Telecomom? Kako to ide?
Moja webTV za korisnike drugih operatera. Mjesečno 10KM ili 26 za 3 mjeseca. Imaš potrebne Arene u HD, MojaTV sport i veliki broj ostalih kanala iz MojaTV ponude. Registriraš se na mojbhtelecom portalu i odabereš opciju, plaćaš online preko RB sigurnog plaćanja.suhakrpa je napisao/la: ↑17 nov 2021, 20:47Izgleda da je meni taj EON skroz pogrešno predstavljenbob je napisao/la: ↑17 nov 2021, 20:44kako mislis kako funkcionise, prepostavljam eon si dobio uz total tv, samo se logujes sa svojim podacima email i pass mozes web a mozes i smart tv, koliko vidim total je telemach tu nemas arena, ja sam recimo arene rijesio sa telecomom platio im 25 km za 3 mjeseca...
moja web tv, mjesec 10 km a 3 mjeseca 25 km preko drugog mreznog operatera mozes gledati i na laptop/pc ili smart tv za samsung su imali app jest da je losa al haj ...suhakrpa je napisao/la: ↑17 nov 2021, 20:47Izgleda da je meni taj EON skroz pogrešno predstavljenbob je napisao/la: ↑17 nov 2021, 20:44kako mislis kako funkcionise, prepostavljam eon si dobio uz total tv, samo se logujes sa svojim podacima email i pass mozes web a mozes i smart tv, koliko vidim total je telemach tu nemas arena, ja sam recimo arene rijesio sa telecomom platio im 25 km za 3 mjeseca...
- 
				jolicnikola
- Kontakt:
Tea Pijević sretan ti 30. rođendan  

Do avgusta 2022e godine, Arene će ponovo biti na Telemachu.
41:34
I ja sam cuo za tu info.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
						dr. Alem Peterson
Ja nisam čuo, ovo je provjereno. Čak možda i sada sredinom januara ali do kolovoza gotovo pa sigurno.
To neke želje zbog EPL

Kao prvo, ACG nikada ne sklapa ugovore usred godine. Drugo, N1 će prvo morati pojesti sva govvna koja su bila protiv AV da bi dobili Arene.
Evo i Justina, još uvjeren da je Serie A od ove sezone na SK i da EPL ostaje tu

Ma ja svakako na Sky-u i BT-u gledam EPL. Tako da mi nije bitno ko ce od domacih prenositi.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
						dr. Alem Peterson
Ako se ovo desi Under će dobiti infarkt.
Pld          W          D          L
38 26 12 0
						38 26 12 0
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
						The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ja uzeo tvviet, najjača iptv platforma ikada ali kažem ti da je AV još jednom dokazao licemjerstvo i naredio ovo o čemu pričam. Po ko zna koji put sam sebe će proglasiti spasiocem nečega.
Ali nemoj se nervirati prijatelju, ni ja ne volim SK.
Neka nema SK, treba uživati u komentarima suicidalnih alkoholičara i prijenosima jedrenja, kriketa, kajaka i slično 

Snooker prenose, tu su mu porasli u očima. 
Počeo sam čak i formule pratiti.

Počeo sam čak i formule pratiti.