DrFilgud je napisao/la: ↑17 nov 2021, 20:58Ponoviću, Pjanić je žrtvovan isključivo da bi se skrenula pažnja sa rezultatskog debakla bugarske varalice i njegovog mentora Vice.
Moraš bit dobro glup, da povjeruješ da je odjednom nekome postalo bitno što igrači hodaju po kafanama.
Moraš biti dobro glup da te, nakon decenija debakla za debaklom, uvjere da je Pjanić problem bh fudbala i da će valjda taj problem nestat kad se uvede "Šehin pravilnik"
Naravno, večina koja vodi tu priču su korumpirani plaćenički smradovi![]()
E moj ti. Sa kakve pažnje? Sa brutalne činjenice da je Vicina jedina uloga dok god bude na čelu, srozavanje i reprezentativnog i klupskog bh. fudbala na najniže moguće grane, kao produženi politički projekat daidže mu Dodika, defunkcionalnost države u svim segmentima, sa krajnjom tačkom kao otcjepljenje.
Naravno da većina mi to znamo. Ja sam uvjeren da nije ni do Peteva. Sutra da Murinjo dodje, ja bih znao da je došao nakon Vicinog aminovanja, u svrhu daljnjeg srozavanja fudbala. I ovi neuspjesi će nam biti sve dok je Vico na čelu, jer mu je to cilj.
Obzirom da si nam otvorio oči u onome šta smo već znali, sta nam predlažeš. Mirne proteste? Hahahahaha, pa kad su mirni protesti igdje donijeli nekog rezultata. Samo nasilje, nažalost, samo nasiljem se ove stvari rjesavaju. E tu kritikuj Bošnju. Neće se Bošnjo na to odlučiti, već će nastaviti trpiti.