ja još kontam koji sad igrač...Dule 078 je napisao/la:Samo nam on fali,kao ludi smo bez njega![]()
Mogu misliti kakav je to igrac kad nije minuta odigrao jesenas koliko vidim.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
ja još kontam koji sad igrač...Dule 078 je napisao/la:Samo nam on fali,kao ludi smo bez njega![]()
Ovo sam oplako od smijeha i predlažem ovaj post za provalu godineDule 078 je napisao/la:Samo nam on fali,kao ludi smo bez njega![]()
najsmijesniji postovi na forumuMarokanac je napisao/la:Ovo sam oplako od smijeha i predlažem ovaj post za provalu godineDule 078 je napisao/la:Samo nam on fali,kao ludi smo bez njega![]()
Mogu misliti kakav je to igrac kad nije minuta odigrao jesenas koliko vidim.![]()
![]()
HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA jesi luuuuuuuud zivota miDule 078 je napisao/la:Samo nam on fali,kao ludi smo bez njega![]()
post godine!Dule 078 je napisao/la:Samo nam on fali,kao ludi smo bez njega![]()
Eeeeeee, jesenas nije ni minut.Dule 078 je napisao/la:Samo nam on fali,kao ludi smo bez njega![]()
dugo se nisam ovako posteno ismijaoDule 078 je napisao/la:Samo nam on fali,kao ludi smo bez njega![]()
Dule 078 je napisao/la:Polako ljudi,pa nisam ja kriv,nego blentavi novinar koji pominje transfer u Borac.Mogao sam odmah pretpostaviti da je to neka budala,cim pise da je Fiser sportski direktor Borca,iako je Ljubojevic vec odavno sportski direktor. Sta bih ja sad trebao znati citavu vasu upravu (vidim na google da je taj Brkovic Nijaz neki ministar u vodoprivredi Federacije,pa pretpostavljam da vam je u upravi),ne znate ni vi ko su Brane Jankovic i Stanoja Strbac...
ma ti si gigant,svaka cast za ono,oplako sam.Dule 078 je napisao/la:Polako ljudi,pa nisam ja kriv,nego blentavi novinar koji pominje transfer u Borac.Mogao sam odmah pretpostaviti da je to neka budala,cim pise da je Fiser sportski direktor Borca,iako je Ljubojevic vec odavno sportski direktor. Sta bih ja sad trebao znati citavu vasu upravu (vidim na google da je taj Brkovic Nijaz neki ministar u vodoprivredi Federacije,pa pretpostavljam da vam je u upravi),ne znate ni vi ko su Brane Jankovic i Stanoja Strbac...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 34 gosta.