Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
Ne trazi niko od njih da budu lock down igraci, ali da barem igraju odbranu. Nevjerovatno je da CJ i Dame koji su skoro deceniju u ligi ne znaju osnovne stvari kad je defanziva u pitanju. To sve govori o magu Stottsu i njegovim pomocnicima. I naravno cinjenica da ih nikada nije prozvao i ukazao na propust. Ali zato se na Juki, Kanteru, Leonardu znao izivljavati. I onda dodje neko ovdje i kaze ”pa sta to Jusuf ima protiv Stottsa, bla bla”.
Ublehas epski proporcija.
@igrajlopte 🐦
-
- Kontakt:
RoninX je napisao/la: ↑10 jul 2021, 15:23dzaba im je sve kad nemaju osoblje za odbranu. kakve fajde i da dame i CJ zagrizu u odbrani kad su j.ebeni kepeci.
neka pogledaju ko osvaja nba ove godine i kakve su to atlete spolja. ne mozes igrati pobjednicku kosarku bez igraca kao sto su m.bridges, crowder, craig, c.johnson...nemaju minus defanzivca u petorci, jer i booker ima duzinu i grize.
Onda GSW play offa ne bi vidjeli ...
Koje je smece postao ovaj Blazers Edge. Kakva se ofirna i besramna kampanja vuce vec par sedmica protiv Neila Olsheya to je nevjerovatno. Yebo ih cica Terry Stotts sve u shupak.

@igrajlopte 🐦
- AshburtonG
- Kontakt:
Green i Iggy bili u 1st team all defense, Klay konstantno u drugom timu, cini mi se i Bogut jednom. Na sve to, ofanziva GSWa je bila mnogo bolja od Portlandove.Swanfilter je napisao/la: ↑11 jul 2021, 00:04RoninX je napisao/la: ↑10 jul 2021, 15:23dzaba im je sve kad nemaju osoblje za odbranu. kakve fajde i da dame i CJ zagrizu u odbrani kad su j.ebeni kepeci.
neka pogledaju ko osvaja nba ove godine i kakve su to atlete spolja. ne mozes igrati pobjednicku kosarku bez igraca kao sto su m.bridges, crowder, craig, c.johnson...nemaju minus defanzivca u petorci, jer i booker ima duzinu i grize.
Onda GSW play offa ne bi vidjeli ...
Blazersi su zadnji put imali svog igraca u prvoj petorci 1991.

Koliko me nasmijalo mogu dovesti boga licno da ih uci odbrani, al' retardi u vidu Lillarda i CJ-a je ne mogu igrati.
recimo da se CJ angazuje jace u odbrani, sta mislis da li bi to pogodovalo njegovim procentima suta u napadu?ReX je napisao/la: ↑10 jul 2021, 16:05Ne trazi niko od njih da budu lock down igraci, ali da barem igraju odbranu. Nevjerovatno je da CJ i Dame koji su skoro deceniju u ligi ne znaju osnovne stvari kad je defanziva u pitanju. To sve govori o magu Stottsu i njegovim pomocnicima. I naravno cinjenica da ih nikada nije prozvao i ukazao na propust. Ali zato se na Juki, Kanteru, Leonardu znao izivljavati. I onda dodje neko ovdje i kaze ”pa sta to Jusuf ima protiv Stottsa, bla bla”.
pao bi ispod 40%...i ne bi uopste bio starter. zato on nece da ide protiv sebe. a takvih chuckera kakav je on ima koliko hoces u ligi. bio bi najbolji u ulozi koju ima Clarkson u Utahi. ali haj ti njegovom egu objasni da nije kalibar startera. barem ne za contender ekipu koja inace pati od lose odbrane i duzine na perimetru. Portland fakticki placa klupadziju 30 milja godisnje.
mozda bi mogao opstatii kraj CP3. ali sa Dameom, koji je takodjer kesa u odbrani, tesko.
i odbrana nije samo pitanje voljnog momenta. trudi se i beverley. ali kad ti dodje lik kao Luka, koji ga moze u zubima nosit, nemas sanse. Portland treba postene 3D igrace.
Ne znam da li je vec neko pisao o tome na ovoj temi, ali maloprije procitah da je Nurkic pokusao kupiti vakcine protiv korone za sve stanovnike BiH 

- StevieFranchise
- Kontakt:
Da.

“America has only three cities: New York, San Francisco, and New Orleans. Everywhere else is Cleveland.”
"Preživjela je covid nakon 17 dana, a onda je 19. dan dobila srčani udar. Nevjerojatno. Želio sam samo sjesti na avion i otići kući na dženazu. Da mogu ponovno birati, vjerojatno bih to i učinio, ali teško je kad si tako daleko", objasnio je reprezentativac BiH koji nastupa za Portland Trail Blazerse.
Kao što sam i tada govorio trebao je otići na dzenazu. Đzenaza je jednom ili si bio na njoj ili nisi, a doigravanja će biti a sve i da ne bude u ovoj konstelaciji zna se šta je bitnije ako si čovjek.
Nana ga je pitala, uspavljivala, spremala mu ono šta najviše voli kad dodje, voljela ga bezrezervno itd.... A ne neki tamo neko iz Portlanda.
Kao što sam i tada govorio trebao je otići na dzenazu. Đzenaza je jednom ili si bio na njoj ili nisi, a doigravanja će biti a sve i da ne bude u ovoj konstelaciji zna se šta je bitnije ako si čovjek.
Nana ga je pitala, uspavljivala, spremala mu ono šta najviše voli kad dodje, voljela ga bezrezervno itd.... A ne neki tamo neko iz Portlanda.
On se na twitteru sa novinarima provlači jer kažu da ce Dame traziti trade, nije mi jasno sta je u njegovoj glavi i zasto se bruka bezveze, ako Dame ode ispast ce najveci klaun.
ako dame zatrazi trade, nurkic ce biti unisten na drustvenim mrezama lol
ako mu je dame rekao da ostaje, super, ali, ako nije i ako racuna na njegovu lojalnost u koju se kleo... (ljudi su skloni promjeni misljenja)
ako mu je dame rekao da ostaje, super, ali, ako nije i ako racuna na njegovu lojalnost u koju se kleo... (ljudi su skloni promjeni misljenja)
- StevieFranchise
- Kontakt:
Jusuf nikako da shvati da je NBA biznis i da tu nema osjećaja, ovo što brani Damea po Twitteru dok on šuti je komedija.
Oprat će ga Twitter žestoko ako Dame zatraži trade. Ko zna doduše, možda Mr Loyalty ostanu u Portlandu ali više naginjem da neće.
Oprat će ga Twitter žestoko ako Dame zatraži trade. Ko zna doduše, možda Mr Loyalty ostanu u Portlandu ali više naginjem da neće.
“America has only three cities: New York, San Francisco, and New Orleans. Everywhere else is Cleveland.”
Nije uopšte pitanje hoce li ostati ili ne ostaje.StevieFranchise je napisao/la: ↑16 jul 2021, 18:37Jusuf nikako da shvati da je NBA biznis i da tu nema osjećaja, ovo što brani Damea po Twitteru dok on šuti je komedija.
neil olshey ce sad morati napraviti neke trejdove, a i nurkic bi mogao biti dio istih
dame je rekao da ocekuje da ce biti u blazersima naredne sezone, al je ostavio otvorenu mogucnost da ce zatraziti trade
cj mccollum je bivsi 100%
dame je rekao da ocekuje da ce biti u blazersima naredne sezone, al je ostavio otvorenu mogucnost da ce zatraziti trade
cj mccollum je bivsi 100%
Tako je i moj otac umro. Mene mati dan ranije zvala, kaze mustuluk, Virus se povlaci bice sve ok, sutra brat zove i sok... Tromboza...edin139 je napisao/la: ↑16 jul 2021, 10:09"Preživjela je covid nakon 17 dana, a onda je 19. dan dobila srčani udar. Nevjerojatno. Želio sam samo sjesti na avion i otići kući na dženazu. Da mogu ponovno birati, vjerojatno bih to i učinio, ali teško je kad si tako daleko", objasnio je reprezentativac BiH koji nastupa za Portland Trail Blazerse.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
-
- Kontakt:
Gdje će on ?
Na CJ-a mislim .
Juka i Dame ostaju .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
ne znam, ali, cj mccollum ce sigurno biti trejdovan, jer nakon dame-a, on ima najvecu vrijednost, morace trejdovat za nekog all-star igraca il nekog ko je na tom nivou, vjerovatno ce to biti neko na poziciji krila, jer ce racunati na potpis powell-a, koji bi igrao na poziciji dvojke
ocekujem i neke propratne trejdove, npr bolje igrace od carmela, kantera itd
ocekujem i neke propratne trejdove, npr bolje igrace od carmela, kantera itd
Kad bi mogli kako Noela dovesti kao zamjena Juki bilo bi super
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 12 gostiju.