Zato sto je **** od igraca, a vodi se kao neka igracina. Za reprezentaciju je dao koliko i Izet Fazlinovic.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑18 nov 2021, 13:10Pa dobro, ako je tako onda zasto halabuka na Pjanicu?
Edin Džeko
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Nece vam prolaziti ove lazi, Pjanic je konstantno bio najbolji igrac reprezentacije posljednjih godina.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- Shategabri
- Kontakt:
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
⚜️~⚜️~⚜️
- Shategabri
- Kontakt:
Kvalifikacije u kojima smo ostvarili najgori učinak.
Od 8 utakmica, igrao je 5.
Ima učinak od 2 gola i 1 asistencije.
Od 8 utakmica, igrao je 5.
Ima učinak od 2 gola i 1 asistencije.
Koševo Zapad
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Znaci vise golova od naseg klasnog spasitelja.
⚜️~⚜️~⚜️
- Shategabri
- Kontakt:
Tako je. I jedino je to sad bitno. Jedino ove kvalifikacije treba gledati kao relevantne. Prije toga ništa ne postoji i sve se briše.
Koševo Zapad
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Al kad bi se zaje.bavali.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑18 nov 2021, 14:18Nece vam prolaziti ove lazi, Pjanic je konstantno bio najbolji igrac reprezentacije posljednjih godina.
Šta napisa i osta živ.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑18 nov 2021, 14:18Nece vam prolaziti ove lazi, Pjanic je konstantno bio najbolji igrac reprezentacije posljednjih godina.

- Shategabri
- Kontakt:
Za svoje reprezentacije su vise dali Pukki i Pandev, mada su manje zvijezde od Đeke. Ako vec hocete vise je dao i Spahic tj bar je otisao u lijepom sjecanju navijacima. Imao je karakter.
Ovaj jalijas ce otici kao simpol neprofesionalizima i nepostovanja drzavnog dresa i navijaca. Kako i zasluzuje.
Sustizu i godine, oprosti se dok jos mozes donekle casno.
Kako su otisli veliki igraci koji su postovali drzavni dres(Ibisevic, Mujdza, Lulic..) vidijeli smo koliko vrijedi Đeko.
Ovaj jalijas ce otici kao simpol neprofesionalizima i nepostovanja drzavnog dresa i navijaca. Kako i zasluzuje.
Kako su otisli veliki igraci koji su postovali drzavni dres(Ibisevic, Mujdza, Lulic..) vidijeli smo koliko vrijedi Đeko.
W E G H O R S TDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑18 nov 2021, 14:18Nece vam prolaziti ove lazi, Pjanic je konstantno bio najbolji igrac reprezentacije posljednjih godina.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
-
- Kontakt:
h1a2s3o4 je napisao/la: ↑18 nov 2021, 15:58Za svoje reprezentacije su vise dali Pukki i Pandev, mada su manje zvijezde od Đeke. Ako vec hocete vise je dao i Spahic tj bar je otisao u lijepom sjecanju navijacima. Imao je karakter.
Kako vas nije stid ovakve nebuloze pisati, ali fakat, bez ikakve zajebancije? Edin Džeko će se oprostiti kao ubjedljivo najbolji bh. reprezentativac u historiji, čovjek koji će podijeliti bh. fudbal na prije i poslije sebe. I to će ostati tako sve dok se ne pojavi veći od njega, što možda mi i ne upamtimo u svom životnom vijeku.
Ako ćeš ga ti upamtiti kao Đeku, ako stvarno iskreno vjeruješ da su bolji od njega bili igrači koji mu u reprezentativnom i klupskom fudbalu nisu ni do koljena, onda se slobodno javi klubovima u kojima je igrao, pa im poruči da su **** neznalice i da mi iz Bosne znamo bolje.
Mi koji imamo jedno učešće na Svjetskom prvenstvu, na koje nas je između ostalih odveo i Džeko kao najbolji strijelac tih kvalifikacija.
Priča je li profesionalac ili nije je sasvim druga stvar, evidentno da nije, ali nije njegovo da uspostavlja profesionalne odnose. Priča o tome da će ga neko po tome pamtiti je glupost. Hoće ga možda pamtiti mala grupica neobjektivnih koji ga mrze iz kojekakvih razloga.
Na SP nas je odveo Ibišević, Džeka je zakovao kad je trebalo. Pa i tamo Vedad zabi Argentincima. Naš najbolji centarfor ikada. Džeka samo posprema lagane golove.
-
- Kontakt:
Ko onda u Genk sa coska sesnaesterca..ko onda u Parizu kad je u pola metra okrenuo Ramija pa je slozio u raslje... itd itd itd.....
Ti si simplton.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑18 nov 2021, 16:54h1a2s3o4 je napisao/la: ↑18 nov 2021, 15:58Za svoje reprezentacije su vise dali Pukki i Pandev, mada su manje zvijezde od Đeke. Ako vec hocete vise je dao i Spahic tj bar je otisao u lijepom sjecanju navijacima. Imao je karakter.
Kako vas nije stid ovakve nebuloze pisati, ali fakat, bez ikakve zajebancije? Edin Džeko će se oprostiti kao ubjedljivo najbolji bh. reprezentativac u historiji, čovjek koji će podijeliti bh. fudbal na prije i poslije sebe. I to će ostati tako sve dok se ne pojavi veći od njega, što možda mi i ne upamtimo u svom životnom vijeku.
Ako ćeš ga ti upamtiti kao Đeku, ako stvarno iskreno vjeruješ da su bolji od njega bili igrači koji mu u reprezentativnom i klupskom fudbalu nisu ni do koljena, onda se slobodno javi klubovima u kojima je igrao, pa im poruči da su **** neznalice i da mi iz Bosne znamo bolje.
Mi koji imamo jedno učešće na Svjetskom prvenstvu, na koje nas je između ostalih odveo i Džeko kao najbolji strijelac tih kvalifikacija.
Priča je li profesionalac ili nije je sasvim druga stvar, evidentno da nije, ali nije njegovo da uspostavlja profesionalne odnose. Priča o tome da će ga neko po tome pamtiti je glupost. Hoće ga možda pamtiti mala grupica neobjektivnih koji ga mrze iz kojekakvih razloga.
U klubovima postoji hijerarhija i autoriteti. Mislis da bi se smio ponasati Spaletiju ili da je dosao kod Cotea ili sad kod Inzagija kao sto se ponasa kod neznalice Peteva?
Pintus i Conte su nabili Radju Naingolana nogom u dupe.
Ako ne poznajes rad Marote, da te malo upoznam. Prodao je za 100+ miliona Lukakua i doveo za 0 eura Edina. Da su morali nesto platiti ne bi ga doveli.
Doveo je jeftino Dzekino dupe samo da ispelga Interove knjige. To mu je najveca preporuka Interu bila, da igra dok klub ne osigura bolji budzet. Koliko sledece sezone on je ili noga, a klupa vrla vjerovatno.
Dzeko je bio samo jedan od onih koji su nas odveli, nikako da nas je on odveo. Da je tako isli bi i dalje.
Kostao nas bodova protiv Kazahstana, a sa njima bi bili u igri do zadnje utakmice.
Ne bih te zadrzavao.
Sakibe jesta ovo.Oprosti se da se i mi oprostimo.Ko ce gledat Pljevljaka i Demirovica.Ovaj drugi trci isto muha bez glave i kazu borben.Grize li i on travu.Real Mancester Bajern Juve Celzi Milan Barca su samo neki od klubova kome je Dzekson zabijo.Sta ces neki ni na igrici nemogu ovoliko zabit.
-
- Kontakt:
U ovim takmičenjima je nebitno ko je bolji, bolji će biti onaj čiji potez odluči utakmicu.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
-
- Kontakt:
Nisam ja simplton, nego si ti retard.
DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑18 nov 2021, 14:18Nece vam prolaziti ove lazi, Pjanic je konstantno bio najbolji igrac reprezentacije posljednjih godina.

DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑18 nov 2021, 14:25
Pjanic je ove kvalifikacije bio ubjedljivo najbolji igrac
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜