Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Hahahahaha nabio im onlyleft komplekse majke mi 

- Beduin
- Kontakt:
Koga boli racku o majama, atlantidi, fosilima, p.n.e., cehoslovackoj, sssr, jugoslaviji, Dioklecijanu, Neronu...OnlyLeft22 je napisao/la: ↑18 nov 2021, 14:17Mi smo u svakom polju bolji od vas, medjusobni omjer, trofeji, prvoligaskih sezona, puta u top 3, utakmica u Evropi, pobjeda u Evropi................Beduin je napisao/la: ↑18 nov 2021, 13:58Naravno da ne moze, imate trofej vise u Federalnoj, hhh.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑18 nov 2021, 10:55
Hoćeš da kažeš da Sloboda može u istu rečenicu sa Veležom
I imate ime
Svaki put kad navijac Veleza pocne Slobodu prozivati za trofeje, 10 pehara u svijetu se istopi od stida.
2021. je godina, tema je PLBiH, a ti sebi otvori temu u gore navedenom periodu pa peri na ruke ili pratljacama i limenom koritu (srazmjerno mjestu gdje igrate) i cijepaj do mile volje.

Ne mogu vas ni uzimati kao relevantan uzorak kad ste pola sezona igrali nizi rang u zajednickoj nam ligi i jedinoj nam BiH.

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Samo kazem da Sloboda ne moze u istu recenicu sa Velezom.Beduin je napisao/la: ↑18 nov 2021, 14:32Koga boli racku o majama, atlantidi, fosilima, p.n.e., cehoslovackoj, sssr, jugoslaviji, Dioklecijanu, Neronu...OnlyLeft22 je napisao/la: ↑18 nov 2021, 14:17Mi smo u svakom polju bolji od vas, medjusobni omjer, trofeji, prvoligaskih sezona, puta u top 3, utakmica u Evropi, pobjeda u Evropi................
2021. je godina, tema je PLBiH, a ti sebi otvori temu u gore navedenom periodu pa peri na ruke ili pratljacama i limenom koritu (srazmjerno mjestu gdje igrate) i cijepaj do mile volje.![]()
Ne mogu vas ni uzimati kao relevantan uzorak kad ste pola sezona igrali nizi rang u zajednickoj nam ligi i jedinoj nam BiH.![]()

Zivio
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
- Beduin
- Kontakt:
Hahahahaha legendo
- Beduin
- Kontakt:
To ja svo vrijeme govorim, ti tek sad skont'o i prizn'o. Mal uzorak utakmica u PL imate, od toga barem 3 sezone ispod 900 gledalaca u prosjeku. Ne oprase to svi dulumi u Vrapcicima.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑18 nov 2021, 14:34Samo kazem da Sloboda ne moze u istu recenicu sa Velezom.Beduin je napisao/la: ↑18 nov 2021, 14:32Koga boli racku o majama, atlantidi, fosilima, p.n.e., cehoslovackoj, sssr, jugoslaviji, Dioklecijanu, Neronu...OnlyLeft22 je napisao/la: ↑18 nov 2021, 14:17
Mi smo u svakom polju bolji od vas, medjusobni omjer, trofeji, prvoligaskih sezona, puta u top 3, utakmica u Evropi, pobjeda u Evropi................
2021. je godina, tema je PLBiH, a ti sebi otvori temu u gore navedenom periodu pa peri na ruke ili pratljacama i limenom koritu (srazmjerno mjestu gdje igrate) i cijepaj do mile volje.![]()
Ne mogu vas ni uzimati kao relevantan uzorak kad ste pola sezona igrali nizi rang u zajednickoj nam ligi i jedinoj nam BiH.![]()
![]()
![]()
Zivio
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
@OnlyFans radi na antipropagandi poluveleeža. I uspijeva mu. 

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Sloboda je za veeleez a Real Madrid
-
- Kontakt:
A Said Husejinovic Lionel Messi za Nemanju Andjusica
Volim tebe, više od sebe
Tribina stadiona Kosevo zatvorena zbog rasistickih ispada...nesto nisam vidio da su se portali raspisali o tome. Fasisti iz Listice i Banja Luke su krivi 

SAMO ŠIROKI!
Haj sto nemate fiskalne kase, nego nemate ni interneta.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- HordasOdMalena
- Kontakt:

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Znači ako dođe magnat iz Amerike u Željezničar to će biti velika stvar za klub i ligu.Željo sa najvećom fan bazom u državi bi se vrlo brzo vratio na puteve stare slave.
Gospodin Daglišić mi liči na ozbiljnog čovjeka koji je izgradio poslovno carstvo u Americi.
Gospodin Daglišić mi liči na ozbiljnog čovjeka koji je izgradio poslovno carstvo u Americi.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Samo Široki
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Bog predviđanjaSaurman je napisao/la: ↑18 nov 2021, 16:02Znači ako dođe magnat iz Amerike u Željezničar to će biti velika stvar za klub i ligu.Željo sa najvećom fan bazom u državi bi se vrlo brzo vratio na puteve stare slave.

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Skupština Fudbalskog kluba Željezničar je imenovala Samira Cerića za novog predsjednika kluba.
Cerić, biznismen iz Londona, je nedavno poslao prezentaciju klubu u kojoj je predstavio strategiju razvoja i podizanja FK Željezničar na bitno mjesto u okvirima evropskog i svjetskog nogometa.
On je obećao da će, ukoliko postane predsjednik kluba, dovesti sa sobom investitore koji će u veoma kratkom roku vratiti sve dugove, a do 2030. godine Željo bi igrao grupnu fazu Lige prvaka.
Cerić, biznismen iz Londona, je nedavno poslao prezentaciju klubu u kojoj je predstavio strategiju razvoja i podizanja FK Željezničar na bitno mjesto u okvirima evropskog i svjetskog nogometa.
On je obećao da će, ukoliko postane predsjednik kluba, dovesti sa sobom investitore koji će u veoma kratkom roku vratiti sve dugove, a do 2030. godine Željo bi igrao grupnu fazu Lige prvaka.
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Saurman je napisao/la: ↑18 nov 2021, 16:02Znači ako dođe magnat iz Amerike u Željezničar to će biti velika stvar za klub i ligu.Željo sa najvećom fan bazom u državi bi se vrlo brzo vratio na puteve stare slave.

Pa daj mu prezime nauči, nije toliko teško. Ponovi u sebi 5-6 puta i trebao bi zapamtiti.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Cerić nije ispunio uslove smjenjen je i idemo dalje.Miljacka je napisao/la: ↑18 nov 2021, 16:22Bog predviđanjaSaurman je napisao/la: ↑18 nov 2021, 16:02Znači ako dođe magnat iz Amerike u Željezničar to će biti velika stvar za klub i ligu.Željo sa najvećom fan bazom u državi bi se vrlo brzo vratio na puteve stare slave.
Gospodin Daglišić mi liči na ozbiljnog čovjeka koji je izgradio poslovno carstvo u Americi.Keep goin'!
edit: Eldin Diglišić da se ispravim.
Čitam tekstove od Diglišiću i njegovom biznisu,prihodima itd,izgleda da su Husić i Mirvić za gospodina Diglišića trafikanti.Obrne 500 mil dolara godišnje. 

- HordasOdMalena
- Kontakt:
Opet fula.Saurman je napisao/la: ↑18 nov 2021, 16:31Cerić nije ispunio uslove smjenjen je i idemo dalje.Miljacka je napisao/la: ↑18 nov 2021, 16:22Bog predviđanjaSaurman je napisao/la: ↑18 nov 2021, 16:02Znači ako dođe magnat iz Amerike u Željezničar to će biti velika stvar za klub i ligu.Željo sa najvećom fan bazom u državi bi se vrlo brzo vratio na puteve stare slave.
Gospodin Daglišić mi liči na ozbiljnog čovjeka koji je izgradio poslovno carstvo u Americi.Keep goin'!
edit: Eldin Diglišić da se ispravim.