Mogao bi Mamic pogurati Krunu Jurcica
Ivaylo Petev
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
- Kontakt:
Re: Ivaylo Petev
Onda je definitivno vrijeme da se da prilika nekom od bivših reprezentativaca. Barbarez i Bajramović su realne opcije, možda Akrapović?
To još nismo probali , a veliki dio javnosti godinama traži.
Rahimić i Baljić mogu dalje s Tutom, kao pomoćnici.
To još nismo probali , a veliki dio javnosti godinama traži.
Rahimić i Baljić mogu dalje s Tutom, kao pomoćnici.
Sva sreca pa ovaj nije bio 2014 tu. On bi upropastio one kvalifikacije za SP u Brazilu.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Zašto ne neko od ovih ljudi? Iako sam protiv starog jugoslovenskog fudbala ali zašto ne Kodro, Jović, Hadžiabdić, Osim ili Musemić? Nerealne opcije nećemo spominjati tipa Halilhodžić, Selimbegović, Terzić, Buvač i drugi. Ne sviđa mi se to što raja pljuje Vahu kako neće da preuzme zbog novca. Vaha je bio trener Lilla, Pariza, Casablance, Nantesa, Japana, Obale Slonovače, Trabzona, Dinama evo sad Maroka čovjek se materijalno obezbijedio za pet života i sad da mu problem predstavlja nekih 15 hiljada eura mjesečno - nema logike nikakve.
realne opcije su:
- Meho Kodro
- Džemal Hadžiabdić
- Sergej Barbarez
- Marko Topić
- Dragan Jović
- Ninoslav Milenković
- Bruno Akrapović
- Zlatan Bajramović
- Amar Osim
- Husref Musemić
Ne bih imao ništa ni protiv jednog od gore navedeni. Spram izbora Peteva i očajnih kvalifikacija ne vidim razlog zašto neko od njih ne bi dobio priliku.
Što se tiče stranaca, nisam za tu opciju, za stranca ću biti samo onda kad se izvali vreća para i da se dovede klasan trener koji ima autoritet, koji će uvesti red, rad i disciplinu a strance poput Prosinečog i Peteva ne bih ni blizu reprezentacije.
realne opcije su:
- Meho Kodro
- Džemal Hadžiabdić
- Sergej Barbarez
- Marko Topić
- Dragan Jović
- Ninoslav Milenković
- Bruno Akrapović
- Zlatan Bajramović
- Amar Osim
- Husref Musemić
Ne bih imao ništa ni protiv jednog od gore navedeni. Spram izbora Peteva i očajnih kvalifikacija ne vidim razlog zašto neko od njih ne bi dobio priliku.
Što se tiče stranaca, nisam za tu opciju, za stranca ću biti samo onda kad se izvali vreća para i da se dovede klasan trener koji ima autoritet, koji će uvesti red, rad i disciplinu a strance poput Prosinečog i Peteva ne bih ni blizu reprezentacije.
mosa lošmi stićko tit-ula!
Vec smo na 50 glasova...samo polako.
Ništa ne ide preko noći.

Bitno je da selektor vidi da ima podršku naroda.
Ništa ne ide preko noći.
Bitno je da selektor vidi da ima podršku naroda.
Pa tih 50 glasova su mogli i kod Seje na veceri nakupit

Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Bio sam upocetka neutralan sto tice Peteva, nakon sramote od Kazahstana i Finske mi je sve jasno da je on neznalica sa prosjecnu trenersku karieru. Niti je bio ikad dobar fudbaler niti je bio sposoban da sa Dinamom osvoji nešto za ogroman budzet. On je historiju ušao kao najgori trener Dinama i sada u reprezentaciji. Neki ga branu, jer im zao ovog debila koji na preskonferencije napado Sinana. Upravu je Ibisevic treba ga sto prija otjerati dok ne pokvari cjelu reprezentaciju. Ovdje napadu igrace jer su loše igrali, a on je kriv sto postavi Sehica, Civica, Sanicanina, Cimirota i Demirovica
Ovaj bugarin mora biti otjeran prije lige nacija. Njegov ostanak je najotvoreiji udar na reprezentaciju do sada.
Kod nas imaš ljude u Savezu koji navijaju za susjedne države, da sad BiH igra protiv Hrvatske ili Srbije, trećina ljudi iz Saveza navijala bi protiv reprezentacije koju predstavlja. Teško je tu imati kult reprezentacije, izabrati ljude koji vole, koji su patrioti. U reprezentativnom fudbalu to je prioritet, da je jak motiv, želja, onda se čak i manjak kvaliteta nadomjesti. Nažalost, kod nas je čitava država tako organizovana i teško je očekivati nešto pozitivno.
Prvi put da se slažem sa Cvikom ovdje je pogodio u srž.
mosa lošmi stićko tit-ula!
Ne moze niko koristiti argument protiv Peteva utakmica protiv Kazahstana u Zenici, kad smo igrali dosta dobro, dominirali, redali sanse, ali realizacija je bila ocajna. Ne moze Petev u tom slucaju postici pogodak. Onda ti se desi peh, da nas najbolji igrac, Kolasinac, mora da napusti teren, a umjesto njega ulazi Civic, koji je bio ocajan. Ocajan do te mjere da je za plakati. Nazalost poslije utakmice protiv Finske, ja ne vidim nacina kako ce Petev nesto bolje napraviti sa vremenom, da mu das vise vremena, i onda ce kao biti bolje. Bio sam protiv Peteva iskljucivo sto smatram ako se vec bira stranac za ovu funkciju, a radi se o reprezentaciji, onda on mora biti bolji od onoga sto imamo od vlastitog kadra, a on to nazalost nije. Naravno da je problem dublji, da nemamo bas strucne ljude u Savezu koji imaju kapacitet da pokrenu pozitivnu pricu. Ali ipak ako cemo dati neku ocjenu onda covjek ne moze biti zadovoljan sa prikazanim.
Naravno da se kod nas kult reprezentacije ne može izgraditi na nivou saveza, tamo ih pola navija protiv BiH.
Zato je neophodno za selektora dovesti nekoga ko sa sobom nosi taj duh . Naći mu takve pomoćnike i direktora reprezentacije.
Sve drugo su šuplje. Za pravog trenera nemamo pare, ostaju opcije poput Prosinečkog, Tute...koji se za dva dana prilagode mahalanju i javašluku ili su u startu prodani menadžerima.
Zato je neophodno za selektora dovesti nekoga ko sa sobom nosi taj duh . Naći mu takve pomoćnike i direktora reprezentacije.
Sve drugo su šuplje. Za pravog trenera nemamo pare, ostaju opcije poput Prosinečkog, Tute...koji se za dva dana prilagode mahalanju i javašluku ili su u startu prodani menadžerima.
@Zukane promjeni mu ime na transfermarktu u Tuta Petrov. 

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Jos nam samo fali da nam Mamic pohvali Ante Cacica kao odlicnog izbora, a bosanac poleti 

Slazem se u potpunosti i zato bugar treba da ideTristan10 je napisao/la: ↑18 nov 2021, 21:03Ne moze niko koristiti argument protiv Peteva utakmica protiv Kazahstana u Zenici, kad smo igrali dosta dobro, dominirali, redali sanse, ali realizacija je bila ocajna. Ne moze Petev u tom slucaju postici pogodak. Onda ti se desi peh, da nas najbolji igrac, Kolasinac, mora da napusti teren, a umjesto njega ulazi Civic, koji je bio ocajan. Ocajan do te mjere da je za plakati. Nazalost poslije utakmice protiv Finske, ja ne vidim nacina kako ce Petev nesto bolje napraviti sa vremenom, da mu das vise vremena, i onda ce kao biti bolje. Bio sam protiv Peteva iskljucivo sto smatram ako se vec bira stranac za ovu funkciju, a radi se o reprezentaciji, onda on mora biti bolji od onoga sto imamo od vlastitog kadra, a on to nazalost nije. Naravno da je problem dublji, da nemamo bas strucne ljude u Savezu koji imaju kapacitet da pokrenu pozitivnu pricu. Ali ipak ako cemo dati neku ocjenu onda covjek ne moze biti zadovoljan sa prikazanim.
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
Ostaje Tuta Petrov do konacnog cilja. 5.sesirHarisZe je napisao/la: ↑18 nov 2021, 21:41Slazem se u potpunosti i zato bugar treba da ideTristan10 je napisao/la: ↑18 nov 2021, 21:03Ne moze niko koristiti argument protiv Peteva utakmica protiv Kazahstana u Zenici, kad smo igrali dosta dobro, dominirali, redali sanse, ali realizacija je bila ocajna. Ne moze Petev u tom slucaju postici pogodak. Onda ti se desi peh, da nas najbolji igrac, Kolasinac, mora da napusti teren, a umjesto njega ulazi Civic, koji je bio ocajan. Ocajan do te mjere da je za plakati. Nazalost poslije utakmice protiv Finske, ja ne vidim nacina kako ce Petev nesto bolje napraviti sa vremenom, da mu das vise vremena, i onda ce kao biti bolje. Bio sam protiv Peteva iskljucivo sto smatram ako se vec bira stranac za ovu funkciju, a radi se o reprezentaciji, onda on mora biti bolji od onoga sto imamo od vlastitog kadra, a on to nazalost nije. Naravno da je problem dublji, da nemamo bas strucne ljude u Savezu koji imaju kapacitet da pokrenu pozitivnu pricu. Ali ipak ako cemo dati neku ocjenu onda covjek ne moze biti zadovoljan sa prikazanim.

Tuta Petrov
Tuta Petrov
On je reko istinu, a mnogi ovdje zivi o iluziju i nece priznati istinu. Vico je jedan od najveci narkomani u RS, poznat kao jedan od najveci kriminalce. Ima po Banja Luku dosta kartele koji rasturaju drogu i pranje pare. On je neznalica i posto je predsednik u Borac zbog svog dajdza Dodika, pa poslje predsednik u Savez RS. Nakon svega je prešo u naš Savez i kupio glasa od mnogi ljude iz Saveza. Ovo je gorji scenario prija prve suspenzije. Petev je posto selektor sto je jeftin i pogotovo redi refernci. Svako ko bude selektor ima ce dobru šancu u naredni angazman. BH Fanaticos je prija svega mene najviše razocarao. Ova nova generacija od BH Fanaticosa su najgorje koji smo ikada imali. Prvo zvizdaju himnu kao ostale seljaci koji su bili na utakmicu. Pored Finske, Portugal i ostale reprezentacije napravimo loš utisak, mi stvaramo dzaba ne prijatelji. Drugo, Napadaju navijace od Ukraijne bez da razmišlaju sa mozgom da su Srbe isto neprijatelji od Ukraijnce cak su nas u ratu zaštitiki. Treco, pjevaju jedno to isto: ko ne skoci mrzi Bosnu ili Bosna ti si šampion, a naša reprezentacija nikada bila gorja od sada. Umjesto da bude neki protest protiv Vice koji je napisao da ne priznaje našu drzavu. Oni idu na utakmicu kao da je ništa bilo, a dodje neki Sehic koji kaze da nema više izlazak. Zna frajer da nece više braniti.1921boy je napisao/la: ↑18 nov 2021, 20:58Kod nas imaš ljude u Savezu koji navijaju za susjedne države, da sad BiH igra protiv Hrvatske ili Srbije, trećina ljudi iz Saveza navijala bi protiv reprezentacije koju predstavlja. Teško je tu imati kult reprezentacije, izabrati ljude koji vole, koji su patrioti. U reprezentativnom fudbalu to je prioritet, da je jak motiv, želja, onda se čak i manjak kvaliteta nadomjesti. Nažalost, kod nas je čitava država tako organizovana i teško je očekivati nešto pozitivno.
Zadnja izmjena: Harise, dana/u 18 nov 2021, 21:59, ukupno mijenjano 1 put.
Jednostavno je - Amar ili Husref.emir79 je napisao/la: ↑18 nov 2021, 19:36Mene živo interesuje kako vam ne dosadi spominjati opcije, za koje sami znate da nema sanse da ih dovedemo.
Koji ba Selimbegovic, Terzic, Bjelica, Vahid?
Manite ba suplje, oni ce ostaviti lovu da bi nama dosli. Eno ih trče.
Opcije su Husref, Barbarez, Amar, Safet, Faruk, Meša ili neki polovnjak iz Hrvatske tipa Jarni i sl.
Safet, Mesa i Rukfas su imali svoje šanse kao selektori, hvala im na svemu al što dalje od klupe

Vaha nikad nece doci u ovaj cirkus od Saveza

-
- Kontakt:
Da, on bi tad stavljao Fejzica na gol umjesto Begovica, Josipa Kvesica u odbrani i Ivana Sesara na defanzivnom veznom
Asmir Begović - Najbolji golman u Bh. historiji
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.