BiH - Finska/BiH - Ukrajina (13.11/16.11)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: BiH - Finska/BiH - Ukrajina (13.11/16.11)
Ma hajte molim vasbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑18 nov 2021, 19:26https://www.klix.ba/sport/nogomet/ibric ... /200505068obagol je napisao/la: ↑18 nov 2021, 18:05Daj samo jedan dokaz da je uslovljavao nekog igraca? Pape je selektor koji je mozda cak i najmanje igraca pozivao. Imali smo nekih stalnih 15 igraca, ostala 3-4 mjesta su se popunjavala u zavisnosti od raspolozivih.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑18 nov 2021, 16:18Pape je obicni klosar i varalica, cijenim ga kao igraca, ali ono sto je uradio Zukanovicu, koji je jedan od najvecih profesionalaca i gospodine reprezentacije, kao i patriota, zasluzuje da gori u paklu. Culi ste i milion izjava kako je uslovljavao igrace da potpisu ugovore s njegovim bratom ili nema poziva
Za Zukanovica, laz je najobicnija da mu je Susic bilo sta uradio. Svojim ocima sam gledao Susicevu izjavu na TV-u da bez obzira sto nije dobio vizu za Ameriku, Zukanovic ce ici direktno u Brazil. Zukanovic je bio na spisku igraca za Brazil i samo njegova izjava gdje je kritikovao savez ga je izbacila iz ekipe. To nema veze sa Susicem, Zukanovic se sam eliminisao. Njega je savez izbacio zbog te izjave. To se bez ikakvog argumenta spocitavalo Susicu i isto je krenulo sa foruma. Opet nismo znali prepoznati istinu nego smo popusili spin. Susic nije neko ko ce placati botove po forumima, ko ce narucivati novinske clanke, ko ce kupovati navijace i onda se desilo orgijanje po forumima i drustvenim mrezama. Isto kao za Salihamidzica kako je namjerno dobio zuti da preskoci utakmicu reprezentacije. Nepismena masa se lahko prima...
jel ti treba jos?

Svi naši ozbiljni promašaji u ovim kvalifikacijama.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Jako limitiran i nekvalitetan napad imamo.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Najprecizniji iz dobrih šansi bili Ahmedhodžić i Hadžikadunić.

Gledam ove šanse, pola ih Pjanić naštimao ali eto ne zna on, naštimaće Cimirot. Hajradinović ili Gojak

- baboedindzeko09
- Kontakt:
i dalje mi nije jasno kako je dzeko ovo sve profulao protiv kazahstana, pa ovo ni pijan ne bi
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Al ona dva promašena zicera Dzeke protiv Kazahstana su nevjerovatna, sramotna, neprihvatljiva

Prije toga zabije golcinu protiv Francuske iz solo akcije, forumaši danima onanišu na taj gol i onda se isfula protiv yebenog Kazahstana kao neki amater...pa kako tako, jbm mu miša

Zadnja izmjena: let3, dana/u 19 nov 2021, 01:01, ukupno mijenjano 2 puta.
Finska u gostima i Kazahstan kuci.
4 boda tu.

4 boda tu.

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Protiv Finske Pjanić imao 8 ključnih dodavanja. Cimirot, Krunic i Hadžiahmetović zajedno imali 2-3. Prema većini specijaliziranih portala, Pjanić najbolje ocijenjeni veznjak. Toliko o fudbalskom znanju prosječnog navijača i forumaša.
- Shategabri
- Kontakt:
Za koji q još pišete o nečemu što je iza nas?
Okrenimo se kvalifikacijama za EP
Ili je ono Liga nacija prije toga
Okrenimo se kvalifikacijama za EP

Ili je ono Liga nacija prije toga

Koševo Zapad
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:

Ja sam ZA, da se smakne Pjanic zbog svog mahalskog ponasanja, ali sa njim mora biti ispracen i Dzeko. Ova agenda koja se servira protiv Pjanica da nikakve doprinose nije imao u reprezentaciji je cista ludarija.
⚜️~⚜️~⚜️
Aludiras na mene ili ovog Sainz55 ? Ako treba argumentovati ovo gore nije problem. Ibra je predvodio Hajduk do grupne faze nekog euro takmicenja i zadnji put su tamo bili 94 godine. Ibra gdje god je igrao bio vise nego solidan igrač. A sad da odes u Split i izgovoris ovo sto je napisao ovaj lik , nasmijali bi se i upitali da li si dobar.
Također Ibra je samo u Domzalama zabio vise golova i podijelio vise asistencija nego Tino u cijeloj svojoj karijeri.
- DzananMusa11
- Kontakt:
KO ne skače mrzi bosnu ej ej ej
*** ispade jedan od preostala 3 zuba od skakanja ***
Hvala dijaspori
*** ispade jedan od preostala 3 zuba od skakanja ***
Hvala dijaspori
Ma mislio sam na Sainza55!meepo je napisao/la: ↑19 nov 2021, 11:23Aludiras na mene ili ovog Sainz55 ? Ako treba argumentovati ovo gore nije problem. Ibra je predvodio Hajduk do grupne faze nekog euro takmicenja i zadnji put su tamo bili 94 godine. Ibra gdje god je igrao bio vise nego solidan igrač. A sad da odes u Split i izgovoris ovo sto je napisao ovaj lik , nasmijali bi se i upitali da li si dobar.
Također Ibra je samo u Domzalama zabio vise golova i podijelio vise asistencija nego Tino u cijeloj svojoj karijeri.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
to je retard Goretzka. pripadnik nacionalne manjine iz Viteza.
dzaba se trudite staviti u isti kos dzeku i pjanica glede posljenjeg "opustanja". ne mislim na papka koji ga mrzi vise od radovana. govorim za ostale. ipak je bitna razlika da dzeko zbog povrede nije imao pravo nastupa, pa je mogao raditi i orgije ako zeli. dok je kapiten panjic trebao biti prevaga koja ce nas povesti u pobjede. mislim, vjerovatno bi se dzeko opustao i da je mogao nastupiti, ali posto se radi o hipotetickoj situaciji, samo jedan je napravio uzasan prestup - a to je princ od kalesije.
Seo Kolasinac me je odusevio u posljednje vrijeme, iako ga ne smatram nekom pretjeranom kvalitetom, posebno u odbrani. jedini kojem bi dao kapitensku traku. brz oporavak momcino!
dzaba se trudite staviti u isti kos dzeku i pjanica glede posljenjeg "opustanja". ne mislim na papka koji ga mrzi vise od radovana. govorim za ostale. ipak je bitna razlika da dzeko zbog povrede nije imao pravo nastupa, pa je mogao raditi i orgije ako zeli. dok je kapiten panjic trebao biti prevaga koja ce nas povesti u pobjede. mislim, vjerovatno bi se dzeko opustao i da je mogao nastupiti, ali posto se radi o hipotetickoj situaciji, samo jedan je napravio uzasan prestup - a to je princ od kalesije.
Seo Kolasinac me je odusevio u posljednje vrijeme, iako ga ne smatram nekom pretjeranom kvalitetom, posebno u odbrani. jedini kojem bi dao kapitensku traku. brz oporavak momcino!
Nece video. Uklonjeno valjda da buduci igrace ne uce kako se masi…

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Trebamo pokrenuti peticiju, zajedno sa novinarima (ako ih ima koji nisu potkupljeni) i tražiti da se Džeko javno oglasi, povodom svih dešavanja.
Da napokon nešto kaže ,on je idol nacije.
Da napokon otklonimo sumnju na čijoj je strani i da imamo čist pogled na budućnost i naše stavove i tretman reprezentacije,s tim u vezi.
Da napokon nešto kaže ,on je idol nacije.
Da napokon otklonimo sumnju na čijoj je strani i da imamo čist pogled na budućnost i naše stavove i tretman reprezentacije,s tim u vezi.
Trenutno korisnika/ca: Arnelv52, bhfanatic14, jasmin10 i 22 gosta.