FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ovako trenutno možemo pomoći klubu.

Ja ne mogu da vjerujem kako prolazi ovo svima ispred ociju.

IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
Ja sam prije par sedmica pisao da se nesto muti oko stadiona, nisam znao da ce se nesto graditi. Ono ce biti pravo ruglo, a nama ce doci u pitanje licenca za igranje europskih utakmica
- dubioza144
- Kontakt:
Cuj to vrijedja ih pjesma Dine Merlina 

Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
E pa godpodo draga ide tekma u nedjelju.
Kako ćemo obradovati šefa struke?
Kad svi složno zagrmimo :
Zar je to sve što imam ja od tebe
Zar je to sve što je ostalo !
Kako ćemo obradovati šefa struke?
Kad svi složno zagrmimo :
Zar je to sve što imam ja od tebe
Zar je to sve što je ostalo !
Ne smeta trener Merlin kao Merlin vec mu smeta sto rade u nemogucim uslovima, sto nemaju minimalne uslove za rad.
Trebaju navijaci prozvati Nazifa malo.
Trebaju navijaci prozvati Nazifa malo.
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
I ja bih molio trenera Ivkovića da počne bolje raditi svoj posao i da ne traži alibi i za najmanju bezazlenu stvar. I da više respektuje i poštuje klub u koji je došao. Pogotovo jer nema neki trenerski background. A i unaprijed je uzeo pare do zadnjeg feninga, pa ni s te strane nema pravo da se žali.
Moli se trener da ubilježi pobjedu u gostima, ako je ikako moguće, ne znam jesmo li kroz historiju završili polusezonu bez pobjede u gostima...
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Ovakvim izjavama samo dodatno nabija pritisak navijaca i javnosti sebi i igracima. Ispeci pa reci nekad, Ivkovicu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- dubioza144
- Kontakt:
Protiv Radnika umjesto Grbavice
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Držim se Kana moj dobri, bolje nego inače, al mislim da bi moglo i bolje

-
- Kontakt:
E čuj ti neznalice, smeta mu pjesma. Smeta nama što nemaš pobjede u gostima i što nisi pobijedio davljenike pa ti niko zbog toga ne sere. Ti treba da se uhvatiš posla a ne da iz kola u kolo baljezgaš o stvarima koje te se ne tiču.
Željezničar za život cijeli!
- NotOccasionalFan
- Kontakt:
Kako si glup Tomo i kako nerezonske izjave dajes. I ono malo podrske kod malog dijela ljudi sto si imao, prosuo si je sad. Cuj, on ce nekom govoriti sta da se pjeva. Suti i radi, ubleho bjelosvjetska.
Al gledaj ti kako kreten sam od sebe napravi atmosferu linca, a taman pocelo liciti na nesto. Bravo glupane!
Al gledaj ti kako kreten sam od sebe napravi atmosferu linca, a taman pocelo liciti na nesto. Bravo glupane!
Vrijeđa i nas vaša igra u zadnje 4 utakmice, totaljno pogubljeni bez one borbe , onog što vas je krasilo do utakmice sa Posušjem .. Tomo za Radnik nema alibija ,Radnik MORA pasti
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!
Ma brate nebitan je ,na nama je da sto u vecem broju dodjemo da podrzimo nas ZeljeznicarNotOccasionalFan je napisao/la: ↑19 nov 2021, 11:58Kako si glup Tomo i kako nerezonske izjave dajes. I ono malo podrske kod malog dijela ljudi sto si imao, prosuo si je sad. Cuj, on ce nekom govoriti sta da se pjeva. Suti i radi, ubleho bjelosvjetska.

- NotOccasionalFan
- Kontakt:
Nikad glupljeg sefa struke nismo imali, samo sto mu u prilog ide ova alibi situacija. Kostic je za njeg pojam inteligencije, covjek je privatno sve rekao navijacima kako stvari stoje.
Ovaj nema pobjede u gostima i smeta mu pjesma. Sram te bilo, Ivkovicu!
Ovaj nema pobjede u gostima i smeta mu pjesma. Sram te bilo, Ivkovicu!
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Hrasno15, PeppermintSA, TutanNodi i 54 gosta.