Iz moje perspektive, najveci problem Fukara ovih zadnjih 4-5 godina je vodja. Jer svi znate kada je na celu Fukara bio E.B.( mislim da ga vecina poznaje) da smo imali odlicno brojku. Bolan federalna liga, nama prosjek 500 ljudi u kopu. Cak smo u nekim "vecim" utakmicama i dar mar napravili na tribini. Taj lik je imao autoritet, imao je nesto sto svaki vodja treba da ima. Plusu, oko sebe je imao 10-20 momaka, koji su mu u svemu tome mu pomagali i borili se da se sve to odrzi. Poslije njega borimo se za titulu, pa nas to odrzava na tribini. Poslije toga ide rasulo90minut je napisao/la: ↑19 nov 2021, 00:04Ista stvar kunem ti se sad znam iz glave otprilike 10 momaka koji su trenutno vani sad skontaj koliko ljudi opcenito s naše tribine zna nekoga ko je otisao i kakve su to brojke..antisisoja1919 je napisao/la: ↑18 nov 2021, 23:53Sve to stoji. U dobrom dijelu se slazemo. A sto se zastava tice, sve vaznije "krpe" nisu vise na sjeveru. Jer sad ti kazem, puno takvih ljudi se povuklo. Ja garantujem, da b se sa 10-20 momaka koji su prije bili tu i pitali se nesto, Fukare opet podigle i da svi momci koji su jos tu u Tuzli vratili na sjever. Jer vecina njih je sad na zapadu, il su se zbog svih ovih desavanja u klubu zadnjih 5-6 godina, povukli skroz, zbog lazi, zavlacanje i ostalih kriminalnih radnji u klubu.90minut je napisao/la: ↑18 nov 2021, 23:47
Imamo istu brojku kao i Manijaci na domacim utakmicama ako stavimo proslavu stotog sa strane jer je ogroman ljubilej bio to pod broj 1 slike sve govore za gostovanja nemam šta komentarisati jer Horde i ne idu.
A kad je Sale bio živ tad smo po milju ljudi skoro svaku utakmicu imali više od drugih ni manje ni više.
Eh sad kao što rekoh odlicnih izdanja tuzlaci imali i bili konstantni mnogo godina više od RA tu nema ni rasprave samo eto sad se zamjenilo sve RA uspon doživio a Fukare ne da su dozivjele pad nego su blizu da budu ugašeni..Jer ako se sretnu s bilo kim iz vrha na gostovanju u pravim okolnostima sve ce zastave izgubiti.
Uglavnom nema vađenja za njih bilo kakvog imati ovu mizeriju na domacim utakmicama je neviđena bruka u gradu kakav je Tuzla ocigledno nikog od mlađih nisu ni edukovali.
Vidjecemo šta buducnost nosi i mogu li se dici.
Samo, nazalost, imam priliku da ljude s kojim sam bio na tribini, vidim kako odlaze vani. Skoro svaki dan neko novi zavrsi u Njemackoj
Bez obzira na to ja znam da imate iste probleme znam, al' ne imati barem 150 momaka na tribini na domacim utakmicama je baš katastrofa i za to nema opravdanja.
Jer cak i RA nije imao takve probleme toliko dugo vremena koliko vi sad imate..
Najgore je sto ce se trend odlaska nastaviti i trend da budes navijac određeno vrijeme još više tako da nemam samopuzdanja bilo kakvog.
Jer ako te ova sezona nije digla kad klub igra odlicno nakon toliko vremena šta ce drugo?
Samo cu ti navesti jedan primjer, nasa proslava 100 godina kluba. Tada, vjerovatno naredbom ljudi koji su prije blili bliski klubu, zastitarska agencija i marica iz cista mira napada nase navijace na ulazu na tribinu, gdje su desetine bile privedene tada. I jos x takvih stavri ima koje su radjene i koje su dovele Fukare do trenutnog stanja