Uhapseni su ljud koji imaju svoje ime i prezime i kojima još nije potvrdjena optužnica tako da je sve to nagadjanje , možda im se nije svidila boja auta . To pokušaj se ne pika kraju moj hahah čuj pokušaj , pokušam i ja da ti ebem familiju al ne ide , al sam ipak pokušao hoces li me tuzit za pokušaj ?VelikanizPlatonove je napisao/la: ↑19 nov 2021, 12:24Haha ne znam sto ti uopste pisem jer se cinis kao bas retardiran lik ali sta znam simpaticno mi je kad tako zapjenis uzjogunis seopalaopala je napisao/la: ↑19 nov 2021, 12:15Nemoj pricat gluposti upali su i navijači Marseillea 7 dana prije pa se utakmica samo ponovila , nikom ništa nije bilo na stadionu , bilo je puno gorih slučajeva tipa kad je pomoćnom treneru Sarajeva razbijena glava pod B.B al dobro to su Beusovi pa im savez halalio . Stalno fašističko orgijanje u banja luci pa ništa , šta je jesil se to prepao za Vicu ? Kakav pokušaj ubistva sudija čovjeku se zapalilo auto jer ne održava instalacije ,nemoj lazanjake bacat , pravi si vicin smrad, sto se dešava van terena ne možeš mjesat sa klubomzamisljam kako dobijas epilepticni napad i onda moram odgovoriti.utvrdjeno je da su neki od uhapsenih clanova RA takodje uhapseni zbog paljenja auta sudije Topalovica.RA navija za velez.kraj price.ali ajde da to zanemarimo.uletanje na teren palicama pokusaj prebijanja sudije pokusaj prebijanja gostujucih igraca. Sasvim dovoljno.poz
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
- DzananMusa11
- Kontakt:
Čestitam na najglupljoj rečenici u historiji foruma, jarane uspio si u ovakvoj konkurenciji, aferim !opalaopala je napisao/la: ↑19 nov 2021, 12:41Uhapseni su ljud koji imaju svoje ime i prezime i kojima još nije potvrdjena optužnica tako da je sve to nagadjanje , možda im se nije svidila boja auta . To pokušaj se ne pika kraju moj hahah čuj pokušaj , pokušam i ja da ti ebem familiju al ne ide , al sam ipak pokušao hoces li me tuzit za pokušaj ?VelikanizPlatonove je napisao/la: ↑19 nov 2021, 12:24Haha ne znam sto ti uopste pisem jer se cinis kao bas retardiran lik ali sta znam simpaticno mi je kad tako zapjenis uzjogunis seopalaopala je napisao/la: ↑19 nov 2021, 12:15Nemoj pricat gluposti upali su i navijači Marseillea 7 dana prije pa se utakmica samo ponovila , nikom ništa nije bilo na stadionu , bilo je puno gorih slučajeva tipa kad je pomoćnom treneru Sarajeva razbijena glava pod B.B al dobro to su Beusovi pa im savez halalio . Stalno fašističko orgijanje u banja luci pa ništa , šta je jesil se to prepao za Vicu ? Kakav pokušaj ubistva sudija čovjeku se zapalilo auto jer ne održava instalacije ,nemoj lazanjake bacat , pravi si vicin smrad, sto se dešava van terena ne možeš mjesat sa klubomzamisljam kako dobijas epilepticni napad i onda moram odgovoriti.utvrdjeno je da su neki od uhapsenih clanova RA takodje uhapseni zbog paljenja auta sudije Topalovica.RA navija za velez.kraj price.ali ajde da to zanemarimo.uletanje na teren palicama pokusaj prebijanja sudije pokusaj prebijanja gostujucih igraca. Sasvim dovoljno.poz
![]()
-
- Kontakt:
Cekali keca. X. Od nula do jedan gol. Milion razloga moze biti. Velez nema nista s tim. I da ima, nemoguce je dokazati. Samo nagadjanja i pretpostavke. Itekako ima osnova za zalbu.
-
- Kontakt:
Ma kakve veze klub ima šta se dogadja poslije utakmice u konjicu . Čim izadju sa stadiona tu odgovornost prestaje i preuzima ih policija , to sto su oni izašli iz kolone i nakon onakve kradje i lopovluka mislili da će proći nekažnjeno , prevarili su se . Bar su naučili da nikad u drugoj brzini ne idu kroz Lendavu .tersnakvadrat je napisao/la: ↑19 nov 2021, 12:46Cekali keca. X. Od nula do jedan gol. Milion razloga moze biti. Velez nema nista s tim. I da ima, nemoguce je dokazati. Samo nagadjanja i pretpostavke. Itekako ima osnova za zalbu.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
- Kontakt:
Hasic je trebao biti izbacen dozivotno jer je huskao navijace da pale suce.tersnakvadrat je napisao/la: ↑19 nov 2021, 12:29Velez je kriv samo za lose organizovanu utakmicu i logicno da zasluzuje kaznu ali ne u ovom obliku. To nije razlog da oduzimas bodove iz ostalih utakmica, da suspendujes predsjednika kluba na godinu dana, novcano kaznis i da zabranis prisustvo publike na pola domacih utakmica u sezoni sto je takodjer ekonomski udar na klub. Niko nije povrijedjen nakon upada a incident iz Jablanice nikakve veze nema s Velezom niti sa Hasicem.
Vice out pothitno![]()
I ne samo to, morao je kazneno odgovarati!
🔹
-
- Kontakt:
Kad ti jubitubi moralise, trazi odgovore na pitanja i glumi advokata, znas da su toliko zaglibili
ne moze ih citav Vrbas oprati nakon silnih kradja

-
- Kontakt:
Ti to sve dokazi sto si rekao i može ti proći . Posto ne možeš dokazat poklopi se usima , odluka lagano pada na CAS.u i cao , pada i vico i smrdljivi beusPatriceKwedi je napisao/la: ↑19 nov 2021, 12:50Hasic je trebao biti izbacen dozivotno jer je huskao navijace da pale suce.tersnakvadrat je napisao/la: ↑19 nov 2021, 12:29Velez je kriv samo za lose organizovanu utakmicu i logicno da zasluzuje kaznu ali ne u ovom obliku. To nije razlog da oduzimas bodove iz ostalih utakmica, da suspendujes predsjednika kluba na godinu dana, novcano kaznis i da zabranis prisustvo publike na pola domacih utakmica u sezoni sto je takodjer ekonomski udar na klub. Niko nije povrijedjen nakon upada a incident iz Jablanice nikakve veze nema s Velezom niti sa Hasicem.
Vice out pothitno![]()
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
- Kontakt:
-aktuelni sampioniMostarwolf1981 je napisao/la: ↑19 nov 2021, 12:51Kad ti jubitubi moralise, trazi odgovore na pitanja i glumi advokata, znas da su toliko zaglibiline moze ih citav Vrbas oprati nakon silnih kradja
-u vrhu tabele
-prosli dalje u kupu
-igracemo evropu
I mi zaglibili a idoli nacije na zacelju.dace bog da uvijek ovako zaglibimö

-
- Kontakt:
**** ti svoju mater koliko si glup to je nestvarnoopalaopala je napisao/la: ↑19 nov 2021, 12:41Uhapseni su ljud koji imaju svoje ime i prezime i kojima još nije potvrdjena optužnica tako da je sve to nagadjanje , možda im se nije svidila boja auta . To pokušaj se ne pika kraju moj hahah čuj pokušaj , pokušam i ja da ti ebem familiju al ne ide , al sam ipak pokušao hoces li me tuzit za pokušaj ?![]()

Zadnja izmjena: VelikanizPlatonove, dana/u 19 nov 2021, 13:00, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Treba to dokazati. Bez pravosnazne presude, ni FS nema pravo da djeluje sto se tice ovog slucaja koji se odigrao daleko od stadiona.PatriceKwedi je napisao/la: ↑19 nov 2021, 12:50Hasic je trebao biti izbacen dozivotno jer je huskao navijace da pale suce.tersnakvadrat je napisao/la: ↑19 nov 2021, 12:29Velez je kriv samo za lose organizovanu utakmicu i logicno da zasluzuje kaznu ali ne u ovom obliku. To nije razlog da oduzimas bodove iz ostalih utakmica, da suspendujes predsjednika kluba na godinu dana, novcano kaznis i da zabranis prisustvo publike na pola domacih utakmica u sezoni sto je takodjer ekonomski udar na klub. Niko nije povrijedjen nakon upada a incident iz Jablanice nikakve veze nema s Velezom niti sa Hasicem.
Vice out pothitno![]()
-
- Kontakt:
Idoli nacije igrat će Europu , lagano se uzima kup sa pola snage , a i na kraju lige ćemo biti u samom vrhu . Ne znam zašto sumnjaš u nas , nego brini se ti za maleni bojac ode vranjes sa bh pasosomVelikanizPlatonove je napisao/la: ↑19 nov 2021, 12:58-aktuelni sampioniMostarwolf1981 je napisao/la: ↑19 nov 2021, 12:51Kad ti jubitubi moralise, trazi odgovore na pitanja i glumi advokata, znas da su toliko zaglibiline moze ih citav Vrbas oprati nakon silnih kradja
-u vrhu tabele
-prosli dalje u kupu
-igracemo evropu
I mi zaglibili a idoli nacije na zacelju.dace bog da uvijek ovako zaglibimö![]()
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
- Kontakt:
Pokušao sam tvoju ebat , hoces li me prijavit ?VelikanizPlatonove je napisao/la: ↑19 nov 2021, 13:00**** ti svoju mater koliko si glup to je nestvarnoopalaopala je napisao/la: ↑19 nov 2021, 12:41Uhapseni su ljud koji imaju svoje ime i prezime i kojima još nije potvrdjena optužnica tako da je sve to nagadjanje , možda im se nije svidila boja auta . To pokušaj se ne pika kraju moj hahah čuj pokušaj , pokušam i ja da ti ebem familiju al ne ide , al sam ipak pokušao hoces li me tuzit za pokušaj ?![]()
samo se nadam da imas od 18 do 20 godina
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
- Kontakt:
Kad porastem bicu astronaut leticu u svemir i otkriti nove galaksije.ozenicu hajdi klum.otprilike je to tu negdje s tvojom izjavom obzirom na sadasnje stanje.bas me podsjecas na navijaca notingem foresta tako i oni godinamaopalaopala je napisao/la: ↑19 nov 2021, 13:01Idoli nacije igrat će Europu , lagano se uzima kup sa pola snage , a i na kraju lige ćemo biti u samom vrhu . Ne znam zašto sumnjaš u nas , nego brini se ti za maleni bojac ode vranjes sa bh pasosomVelikanizPlatonove je napisao/la: ↑19 nov 2021, 12:58-aktuelni sampioniMostarwolf1981 je napisao/la: ↑19 nov 2021, 12:51Kad ti jubitubi moralise, trazi odgovore na pitanja i glumi advokata, znas da su toliko zaglibiline moze ih citav Vrbas oprati nakon silnih kradja
-u vrhu tabele
-prosli dalje u kupu
-igracemo evropu
I mi zaglibili a idoli nacije na zacelju.dace bog da uvijek ovako zaglibimö![]()

- DzananMusa11
- Kontakt:
Ja se stvarno izvinjavam u ime svih normalnih navijača Veleža za ove glupane koji ovdje pišu i predstavljaju se kao takvi ...
NIsmo bas svi ovoliko glupi duse mi
NIsmo bas svi ovoliko glupi duse mi

Zadnja izmjena: DzananMusa11, dana/u 19 nov 2021, 13:07, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Njegove izjave su javno dostupne.opalaopala je napisao/la: ↑19 nov 2021, 12:54Ti to sve dokazi sto si rekao i može ti proći . Posto ne možeš dokazat poklopi se usima , odluka lagano pada na CAS.u i cao , pada i vico i smrdljivi beusPatriceKwedi je napisao/la: ↑19 nov 2021, 12:50Hasic je trebao biti izbacen dozivotno jer je huskao navijace da pale suce.tersnakvadrat je napisao/la: ↑19 nov 2021, 12:29Velez je kriv samo za lose organizovanu utakmicu i logicno da zasluzuje kaznu ali ne u ovom obliku. To nije razlog da oduzimas bodove iz ostalih utakmica, da suspendujes predsjednika kluba na godinu dana, novcano kaznis i da zabranis prisustvo publike na pola domacih utakmica u sezoni sto je takodjer ekonomski udar na klub. Niko nije povrijedjen nakon upada a incident iz Jablanice nikakve veze nema s Velezom niti sa Hasicem.
Vice out pothitno![]()
🔹
-
- Kontakt:
De podjeli ih sa namaPatriceKwedi je napisao/la: ↑19 nov 2021, 13:05Njegove izjave su javno dostupne.opalaopala je napisao/la: ↑19 nov 2021, 12:54Ti to sve dokazi sto si rekao i može ti proći . Posto ne možeš dokazat poklopi se usima , odluka lagano pada na CAS.u i cao , pada i vico i smrdljivi beusPatriceKwedi je napisao/la: ↑19 nov 2021, 12:50
Hasic je trebao biti izbacen dozivotno jer je huskao navijace da pale suce.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
- Kontakt:
Samo ću ti nešto reci al u miru , i nemoj se naći uvrijeđen , EBEM Bojac i Banja luku !VelikanizPlatonove je napisao/la: ↑19 nov 2021, 13:05Kad porastem bicu astronaut leticu u svemir i otkriti nove galaksije.ozenicu hajdi klum.otprilike je to tu negdje s tvojom izjavom obzirom na sadasnje stanje.bas me podsjecas na navijaca notingem foresta tako i oni godinamaopalaopala je napisao/la: ↑19 nov 2021, 13:01Idoli nacije igrat će Europu , lagano se uzima kup sa pola snage , a i na kraju lige ćemo biti u samom vrhu . Ne znam zašto sumnjaš u nas , nego brini se ti za maleni bojac ode vranjes sa bh pasosomVelikanizPlatonove je napisao/la: ↑19 nov 2021, 12:58
-aktuelni sampioni
-u vrhu tabele
-prosli dalje u kupu
-igracemo evropu
![]()
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
- Kontakt:
PlaČi. Č kao čitankaopalaopala je napisao/la: ↑19 nov 2021, 13:02Pokušao sam tvoju ebat , hoces li me prijavit ?VelikanizPlatonove je napisao/la: ↑19 nov 2021, 13:00**** ti svoju mater koliko si glup to je nestvarnoopalaopala je napisao/la: ↑19 nov 2021, 12:41Uhapseni su ljud koji imaju svoje ime i prezime i kojima još nije potvrdjena optužnica tako da je sve to nagadjanje , možda im se nije svidila boja auta . To pokušaj se ne pika kraju moj hahah čuj pokušaj , pokušam i ja da ti ebem familiju al ne ide , al sam ipak pokušao hoces li me tuzit za pokušaj ?![]()
samo se nadam da imas od 18 do 20 godina
hajde cetalju idi plaći za vranjesom ode čovjek sa bh pasosom , raspad malog bojca , vicko pomagaj .
-
- Kontakt:
O cemu pricas ? Daj da vidimo.
U tom periodu zategnuti odnosi kluba i navijaca bili, odjednom Uprava nalogodavac. Neutemeljene su vam tvrdnje, ocito kompleksi puno vise uticu na njih nego razum.
U tom periodu zategnuti odnosi kluba i navijaca bili, odjednom Uprava nalogodavac. Neutemeljene su vam tvrdnje, ocito kompleksi puno vise uticu na njih nego razum.
Trenutno korisnika/ca: Beli98, nedimmmm1337 i 32 gosta.