Tek je 35. minutleonardo je napisao/la:hahaha s**bo sam kladionice !!! hahaha spala kvota na vasco , ja igrao na boavistu i vodeeeeeeeeeeee !!!

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Tek je 35. minutleonardo je napisao/la:hahaha s**bo sam kladionice !!! hahaha spala kvota na vasco , ja igrao na boavistu i vodeeeeeeeeeeee !!!

2:0NYKnicks Fan je napisao/la:Tek je 35. minutleonardo je napisao/la:hahaha s**bo sam kladionice !!! hahaha spala kvota na vasco , ja igrao na boavistu i vodeeeeeeeeeeee !!!
Sad bi 2-1 xDleonardo je napisao/la:2:0NYKnicks Fan je napisao/la:Tek je 35. minutleonardo je napisao/la:hahaha s**bo sam kladionice !!! hahaha spala kvota na vasco , ja igrao na boavistu i vodeeeeeeeeeeee !!!
posto navijas za new york , dal ce ovaj felton zabit preko 18 .. igro sam manje .. kontam amare ako bude dobar on ce manje datiNYKnicks Fan je napisao/la:Tek je 35. minutleonardo je napisao/la:hahaha s**bo sam kladionice !!! hahaha spala kvota na vasco , ja igrao na boavistu i vodeeeeeeeeeeee !!!
 aa ?
 aa ?Amare i Chandler idu preko,Felton ce tu da asistira,znaci ide manjeleonardo je napisao/la:posto navijas za new york , dal ce ovaj felton zabit preko 18 .. igro sam manje .. kontam amare ako bude dobar on ce manje datiNYKnicks Fan je napisao/la:Tek je 35. minutleonardo je napisao/la:hahaha s**bo sam kladionice !!! hahaha spala kvota na vasco , ja igrao na boavistu i vodeeeeeeeeeeee !!!
aa ?

) jos mi reci da ce norveska dobit srbiju , vode
) jos mi reci da ce norveska dobit srbiju , vode  i da te castim .. al me new york poobar'o u zadnjih 15tak dana .. neki dan 2 listica ista imam po 90 km i cekam new york -sacramento 1.25 ja vec u glavi to potrosio , al kad sam ustao ujutro ?!
 i da te castim .. al me new york poobar'o u zadnjih 15tak dana .. neki dan 2 listica ista imam po 90 km i cekam new york -sacramento 1.25 ja vec u glavi to potrosio , al kad sam ustao ujutro ?!
I ja sam igrao na Norvesku,evo 8-9,al vjerujem da ce dobitileonardo je napisao/la:e hvala obradovao si me) jos mi reci da ce norveska dobit srbiju , vode
i da te castim .. al me new york poobar'o u zadnjih 15tak dana .. neki dan 2 listica ista imam po 90 km i cekam new york -sacramento 1.25 ja vec u glavi to potrosio , al kad sam ustao ujutro ?!

http://213.180.74.49/OnlineFullData.aspxOTNYS_YNWA je napisao/la:Dajte onaj link za rukomet, ne znam kako mi se izbrisala stranica.

Ma jok taj, onaj !NYKnicks Fan je napisao/la:http://213.180.74.49/OnlineFullData.aspxOTNYS_YNWA je napisao/la:Dajte onaj link za rukomet, ne znam kako mi se izbrisala stranica.

Eh, ta ta. Evo je opet bookmark pa nek se usude da je brisu.volimliverpool je napisao/la:http://www.nyhetskanalen.se/handboll/resultat

Ne mogu da nadjem ovu prijateljsku izmedju Srbije i Rusije. Zna li neko koliko je zavrsila ?OTNYS_YNWA je napisao/la:Juventus - Roma prolaz 1 @ 1.65
Ajax - NAC Breda ZX2 @ 1.45
Fenerbahce - G'birli 1 @ 1.65
Palmeiras - Paulista 1 @ 1.45
Portland - Boston ( -185,5+ ) 1 @ 1.85
LeBron ( -28,5+ ) 2 @ 1.85
Ovo, mozda samo izbacim Tursku.
Zanimljiva mi je prijateljska utakmica izmedju Srbije i Rusije do 17 godina i
kosarka - Fenerbahce : Valencia. Mozda bi se mogle vece kvote pogoditi.

mandraX je napisao/la:Juventus 1x...Barcelona 2...Valerenga - Kopenhagen zx2...Valerenga - Rosenborg z2 (hokej)...Ajax zx2...Kvota 7.5

Koliko castih ako kazem da je bio x.OTNYS_YNWA je napisao/la:Ne mogu da nadjem ovu prijateljsku izmedju Srbije i Rusije. Zna li neko koliko je zavrsila ?OTNYS_YNWA je napisao/la:Juventus - Roma prolaz 1 @ 1.65
Ajax - NAC Breda ZX2 @ 1.45
Fenerbahce - G'birli 1 @ 1.65
Palmeiras - Paulista 1 @ 1.45
Portland - Boston ( -185,5+ ) 1 @ 1.85
LeBron ( -28,5+ ) 2 @ 1.85
Ovo, mozda samo izbacim Tursku.
Zanimljiva mi je prijateljska utakmica izmedju Srbije i Rusije do 17 godina i
kosarka - Fenerbahce : Valencia. Mozda bi se mogle vece kvote pogoditi.
Obradujte me jednim iksicem.

ne bi trebao juve izgubit...nadam se da necelegenda reala je napisao/la:mandraX je napisao/la:Juventus 1x...Barcelona 2...Valerenga - Kopenhagen zx2...Valerenga - Rosenborg z2 (hokej)...Ajax zx2...Kvota 7.5
ide ovo u tebe ,što te danas ne isprati ,jbm
 moje dojave su ti sigurne...don't worry
 moje dojave su ti sigurne...don't worry 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.