NBA 2021/2022
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2021/2022
Jokica bi mogao kostati seed jer tesko ce bez drugog i treceg igraca izvuci top 3 na zapadu,Curry za sad ubjedljivo prvi.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ona iz dotrcavanja u prvoj cetvrtini...poezija.Neutral je napisao/la: ↑19 nov 2021, 11:47Protiv Netsa nisu uobicajne trice. Ko nije gledao, neka pronadje na youtube trice sa tog meca (mislim da je i tu 9 ubacio). Kao na igrici sa 10+ metara.
Covjek nemilice unistava protivnike.
Klay se vraca za 4-5 sedmice, vec trenira pet na pet, govore da je u fenomenalnoj tjelesnoj formi.
Rip protivnici.
Nisam ljubitelj Currya ali ovo sto frajer radi je nevjerovatno. Sad za sad bez dileme MVP.
Pitanje koliko ce load managmenta biti u Netsima. Nash je govorio da će igrati KD svaku za koju bude spreman ali sumnjam da ce igrati vise od 70 utakmica KD.
Kakav KD. Drugi igrac ekipe da bude mvp.
Vec je poceo opadati i na zadnje dvije tekme je Harden bio glavni.
Jokic je najbolji igrac lige i ako Denver bude top3 na zapadu nema dileme.

Vec je poceo opadati i na zadnje dvije tekme je Harden bio glavni.
Jokic je najbolji igrac lige i ako Denver bude top3 na zapadu nema dileme.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Kari igra istorijsku sezonu i tu nema pomoci.
Giannis je odigrao maestralno protiv Lejkersa i mogao bi se ukljuciti u trku ako se odluci da izdominira u RS.
Problem je i cinjenica tempiranja forme i load managmenta.
Giannis je odigrao maestralno protiv Lejkersa i mogao bi se ukljuciti u trku ako se odluci da izdominira u RS.
Problem je i cinjenica tempiranja forme i load managmenta.
S tim da nece sljedecu igrati, takve su najave. Detroitu bi hladno ubacio deset trica.
Denver ako bude Top3 trrba svi da mu se sagnu, od Malonea i ostatka FO, pa preko igraca do navijaca i svih kvazi analiticara s ESPNa.. Denver trenutno ima samo 2 igraca sa sigurnim poenima i to su Barton i Jokic, mada i Barton nema dovoljno sigurnih, ostalo kad gledas, u svaku utakmicu ulazis sa istim sansama, iste su ti sanse da dobijes GSW/Netse kao i da zijanis od houstona recumo...
Denveru je trenutno najbitnije da se vrate Murray i Porter, Morris i Green na klupu, Facu u svlacionicu, a ostalo, jbo RS MVP nikakve mu koristi opet ga niko spomenuti nece
-
- Kontakt:
Nije ni taj drugi imao prsten dok nije otisao u najjaci tim lige. Kakva je onda razlika između njih?
Nasli se obojicaAirSniper23 je napisao/la: ↑19 nov 2021, 23:56Nije ni taj drugi imao prsten dok nije otisao u najjaci tim lige. Kakva je onda razlika između njih?
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Arena ne prenosi Boston - Lakersi u 1:30
Ali je zato tu Phoenix - Dallas (bez Luke) u 4:00
Sreca pa za NBA streamovi nisu problem. Strasan promasaj Arene.
Treba se dobro potruditi pa ovo uspjeti.

Ali je zato tu Phoenix - Dallas (bez Luke) u 4:00

Sreca pa za NBA streamovi nisu problem. Strasan promasaj Arene.

Treba se dobro potruditi pa ovo uspjeti.
Ljudi ne prenosi najveci derbi u NBA ligi 

Ne pitaju se oni šta će raditi, kao i svi u Evropi dobiju utakmicu i tjt. Inače rade najviše prijenosa u sezoni od svih kanala iz Evrope koji se ne naplaćuju dodatno.
Usporedbe radi, kanali u vlastištvu D.Š. su mjesečno radili koliko Arena sedmično

Edit: niko u Evropi ne prenosi ovu utakmicu, samo League Pass.
Jbga steta,vidio sam to jos prije par dana da ne prenose
Kod Bostona nece i dalje biti Browna i Roberta Williamsa dok kod LAL se vraca King i igrace vcrs,a kad ce drugo ako ne za ovu tekmu se vratiti
Tempiro da se vrati za BOS
veceras samo pobjedu priznajem,jbacu im nanu ako izgube i ovu.

Vjerovatno postoji razlog, ali je ovo smijesno. Ne prenositi najvecu NBA utakmicu je zestoki promasaj.Under je napisao/la: ↑20 nov 2021, 00:59Ne pitaju se oni šta će raditi, kao i svi u Evropi dobiju utakmicu i tjt. Inače rade najviše prijenosa u sezoni od svih kanala iz Evrope koji se ne naplaćuju dodatno.
Usporedbe radi, kanali u vlastištvu D.Š. su mjesečno radili koliko Arena sedmično
Edit: niko u Evropi ne prenosi ovu utakmicu, samo League Pass.

Isto kao da ne prenosis Barca-Real.
ESPN radi njih i ovu sto AS prenosi.

Mislim, kakav je to ugovor gdje ne mozes raditi utakmicu koja bi bila najgledanija u sezoni (jos pogotovo ovu u kojoj je BOS domacin) ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.