Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Skoro zadnji 

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Brate bolje ispast nego da ti najbolji igrac ode u Teheran . Hahahahaahahahah a dan te ebo , jel ovo istina ili se zezajuVelikanizPlatonove je napisao/la: ↑19 nov 2021, 14:32Ne ne vico casti sve.killafrommanilla je napisao/la: ↑19 nov 2021, 14:21Ahahahahah vuku li zajedno, ili donese ceferin sebi komadVelikanizPlatonove je napisao/la: ↑19 nov 2021, 13:40
Je l znas ti da Ceferin i Vico piju kafe zajedno
pa nije uefa Borac, ni RS, a ni nas Savez da sve odluke donosi jedan covjek, cuj piju kafe zajedno![]()
E tu sam te cekao.pa kako sad to odjednom?hahhahahahha e jesi se sad popisao svima usta ovom izjavom.
@opalaopala
Jarane klub ti je skoro zadnji na tabeli u zoni ispadanja evropu mozete sanjati raspada vam se sve smiju vam se svi karao vas je ko je god stigao ove sezone i tebi je bitno sto je vranjes otisao iz borca hahahhaha.ludjo ludiiiiii maliiii.aj daj profil da te dodjem isamarati![]()
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Zato je fejsal u korejiopalaopala je napisao/la: ↑19 nov 2021, 14:35Brate bolje ispast nego da ti najbolji igrac ode u Teheran . Hahahahaahahahah a dan te ebo , jel ovo istina ili se zezajuAjde javi se privatno i povedi mamu da je cundarom isamaram po faci . Čuj Teheran , a ti strahaaaa

-
- Kontakt:
samo pitanje cisto informativno: koliko ti je godina, okvirno
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
@Graha mu moze stari bitikillafrommanilla je napisao/la: ↑19 nov 2021, 14:41samo pitanje cisto informativno: koliko ti je godina, okvirno

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:

De bolan nemoj se brukat Koreja je Engleska premier liga za Teheran . Fejsal extra placen a vranjes otišao dzabe u TEHERAN ! Hahahahah imate selam od vranjesa iz Teherana . Jao bruke kad ti najbolji igrac ode dzabe u TEHERAN . Bolan vrbas vas ne može oprat , de idi i ti u Teheran .VelikanizPlatonove je napisao/la: ↑19 nov 2021, 14:40Zato je fejsal u korejiopalaopala je napisao/la: ↑19 nov 2021, 14:35Brate bolje ispast nego da ti najbolji igrac ode u Teheran . Hahahahaahahahah a dan te ebo , jel ovo istina ili se zezajuAjde javi se privatno i povedi mamu da je cundarom isamaram po faci . Čuj Teheran , a ti strahaaaa
![]()
![]()
hahahahhahahahahahahahahhahahahahahhahahhahahahahahahhahahahahahahahhahahahaha .lik doso ko spic eno ga radi u sushi baru
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
- Kontakt:
Posto vranjes hodza i preselio u Teheran 
Bojac na aparatima , vico prešao na islam napokon .
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
- Kontakt:
Ma koreja kvalitet goli.ne znam kako se fejsal(aka najbolji spic veleza)uopste bori sa onim drvosjecama od stoperaopalaopala je napisao/la: ↑19 nov 2021, 14:43
De bolan nemoj se brukat Koreja je Engleska premier liga za Teheran . Fejsal extra placen a vranjes otišao dzabe u TEHERAN ! Hahahahah imate selam od vranjesa iz Teherana . Jao bruke kad ti najbolji igrac ode dzabe u TEHERAN . Bolan vrbas vas ne može oprat , de idi i ti u Teheran .VelikanizPlatonove je napisao/la: ↑19 nov 2021, 14:40Zato je fejsal u korejiopalaopala je napisao/la: ↑19 nov 2021, 14:35Brate bolje ispast nego da ti najbolji igrac ode u Teheran . Hahahahaahahahah a dan te ebo , jel ovo istina ili se zezajuAjde javi se privatno i povedi mamu da je cundarom isamaram po faci . Čuj Teheran , a ti strahaaaa
![]()
![]()
hahahahhahahahahahahahahhahahahahahhahahhahahahahahahhahahahahahahahhahahahaha .lik doso ko spic eno ga radi u sushi baru

-
- Kontakt:
Vico podijelio po pet lopti banjaluckim klubovima 
ko da su mu nadrealisti inspiracija

ko da su mu nadrealisti inspiracija

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
Jao bruke života mi , postao vranjes hodza i ode u Teheran , a za njim i vico prešao na islam , uskoro i ostali navijači borca prelaze na početnu vjeru . E čuj najbolji igrac ti ode u Teheran . Alooo brate , Teheran . Šuti bolan i poklopi se šta got kazes recu ti samo dzabe u Teheran , da te nisam vise čuoVelikanizPlatonove je napisao/la: ↑19 nov 2021, 14:50Ma koreja kvalitet goli.ne znam kako se fejsal(aka najbolji spic veleza)uopste bori sa onim drvosjecama od stoperaopalaopala je napisao/la: ↑19 nov 2021, 14:43
De bolan nemoj se brukat Koreja je Engleska premier liga za Teheran . Fejsal extra placen a vranjes otišao dzabe u TEHERAN ! Hahahahah imate selam od vranjesa iz Teherana . Jao bruke kad ti najbolji igrac ode dzabe u TEHERAN . Bolan vrbas vas ne može oprat , de idi i ti u Teheran .VelikanizPlatonove je napisao/la: ↑19 nov 2021, 14:40
Zato je fejsal u koreji![]()
![]()
de mi reci je l bas u teheran vranja otisao?ono bas bas teheran nije periferija nego bas teheran?
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne tražimo ga mi, fulio si nešto
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Imaju novu furku; zeljA i pozdravi. Pjesme ce se moci naruciti onlajn, dan prije utakmice. Samo cekaju jos da od ivkovica dobiju listu zabranjenih pjesamaShategabri je napisao/la: ↑19 nov 2021, 11:55Komšija, čujem spremate koncert Merlinovih pjesama za narednu na Grbavici?svrakino1921 je napisao/la: ↑19 nov 2021, 11:45Nema tog grada ni ulice
Nema tog neba ni zvjezdice
Nema te pjesme ni kafane
Ni zore da u miru svane
Nema te rijeke ni planine
Nema tog brda ni doline
Bez tebe kao bez sudbine
Bez tebe kao bez domovine
Poznaju me svi klošari
Poznaju me svi konobari
Znaju u čije ime
Ja noćas vino pijem
Lijevo desno, gore dole
Opet stare rane bole
Lijevo desno, gore dole
Uvijek stare rane bole
Zar je to sve što imam ja od tebe
Zar je to sve što je ostalo
Zar je to sve za ove duge godine
I ako je, premalo je

-
- Kontakt:

Vranja u Teheranu>Velez u 1.ligu Federacije.bolje ce njemu bitiopalaopala je napisao/la: ↑19 nov 2021, 14:53Jao bruke života mi , postao vranjes hodza i ode u Teheran , a za njim i vico prešao na islam , uskoro i ostali navijači borca prelaze na početnu vjeru . E čuj najbolji igrac ti ode u Teheran . Alooo brate , Teheran . Šuti bolan i poklopi se šta got kazes recu ti samo dzabe u Teheran , da te nisam vise čuoVelikanizPlatonove je napisao/la: ↑19 nov 2021, 14:50Ma koreja kvalitet goli.ne znam kako se fejsal(aka najbolji spic veleza)uopste bori sa onim drvosjecama od stoperaopalaopala je napisao/la: ↑19 nov 2021, 14:43![]()
De bolan nemoj se brukat Koreja je Engleska premier liga za Teheran . Fejsal extra placen a vranjes otišao dzabe u TEHERAN ! Hahahahah imate selam od vranjesa iz Teherana . Jao bruke kad ti najbolji igrac ode dzabe u TEHERAN . Bolan vrbas vas ne može oprat , de idi i ti u Teheran .de mi reci je l bas u teheran vranja otisao?ono bas bas teheran nije periferija nego bas teheran?

-
- Kontakt:
VelikanizPlatonove je napisao/la: ↑19 nov 2021, 15:02
Vranja u Teheranu>Velez u 1.ligu Federacije.bolje ce njemu bitiopalaopala je napisao/la: ↑19 nov 2021, 14:53Jao bruke života mi , postao vranjes hodza i ode u Teheran , a za njim i vico prešao na islam , uskoro i ostali navijači borca prelaze na početnu vjeru . E čuj najbolji igrac ti ode u Teheran . Alooo brate , Teheran . Šuti bolan i poklopi se šta got kazes recu ti samo dzabe u Teheran , da te nisam vise čuoVelikanizPlatonove je napisao/la: ↑19 nov 2021, 14:50
Ma koreja kvalitet goli.ne znam kako se fejsal(aka najbolji spic veleza)uopste bori sa onim drvosjecama od stoperade mi reci je l bas u teheran vranja otisao?ono bas bas teheran nije periferija nego bas teheran?
aj sad tisina kujice malena stvarno me nerviras a treba cugati veceras.
Samo ću ti reci : Dzabe u Teheran ! Hahahahahaahahahahahahahaahahshahahahahahahaahahahahahahahahaah koja sprdnja najveći cetalj posta hodza u Teheranu
Ima li ista jače : DzABE u TEHERAN !
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
- Kontakt:
Slušajte ovo raja : DZABE U TEHERAN . Hahahaahahahahahahahahahahahahaahahah .PS. ko se ne nasmije dobija stoju
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Hajde sta serete, lik ima 36 godina, logicno da ce otic i uzet pare, ako je tako sto su nasi ljudi isli radit u Afganistan i Irak, svi mi idemo zbog para, i glupa vam prica oko toga, Iran ima stadione gdje mi mozemo sanjati...
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
- Kontakt:
Slušaš li ti sebe šta govoriš , dzabe u Teheran . Koje poniženje a najbolji igrac “bio “
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.