Kako mislia đabe u Teheran, mislis nece primat platu? Nisam u toku samo sam vidio da spominjete Vranjesaopalaopala je napisao/la: ↑19 nov 2021, 15:09Slušaš li ti sebe šta govoriš , dzabe u Teheran . Koje poniženje a najbolji igrac “bio “
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
- Kontakt:
Iz bojca otišao dzabefukara87 je napisao/la: ↑19 nov 2021, 15:10Kako mislia đabe u Teheran, mislis nece primat platu? Nisam u toku samo sam vidio da spominjete Vranjesaopalaopala je napisao/la: ↑19 nov 2021, 15:09Slušaš li ti sebe šta govoriš , dzabe u Teheran . Koje poniženje a najbolji igrac “bio “
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
- Kontakt:
Kako je ovo bila lijepa tema kad je Velez bio drugoligas tito te…steta.nadati se da ce se opet vratiti ta vremena
-
- Kontakt:
Dzabe ili ti ga besplatno u TEHERAN , spavaj mirno seher banja luko ode vranjes u TeheranVelikanizPlatonove je napisao/la: ↑19 nov 2021, 15:13Kako je ovo bila lijepa tema kad je Velez bio drugoligas tito te…steta.nadati se da ce se opet vratiti ta vremena
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
- Beduin
- Kontakt:
Mostarci, pod hitno se ogradite od ovog @opalaopala, ne smije ovaj biti vas ba. ❤
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Spavaj fino selo do mostara velez i pijacari u drugu ligu.i mozemo tako do sutra ti teheran pisi ja cu velez u drugu ligu a drugi nek citaju.to te sljakaopalaopala je napisao/la: ↑19 nov 2021, 15:15Dzabe ili ti ga besplatno u TEHERAN , spavaj mirno seher banja luko ode vranjes u TeheranVelikanizPlatonove je napisao/la: ↑19 nov 2021, 15:13Kako je ovo bila lijepa tema kad je Velez bio drugoligas tito te…steta.nadati se da ce se opet vratiti ta vremena

On se na sve zivo nalozi

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Ko to tamo peva?
Cuj u Teheran otisao, on iz pocetnicke ekipe kao sto je Bojac ?
Jesu ga izjebali ovi iz bojca, cim im je ovako zelio vratiti.

Jesu ga izjebali ovi iz bojca, cim im je ovako zelio vratiti.
Fudbalski savez Bosne i Hercegovine odobrio je novac za kupovinu automobila Sabriji Topaloviću, sudiji iz Zenice, kojem je auto zapaljen nakon utakmice Velež - Borac.
Kako je potvrđeno za Faktor odluku o nadoknadi štete donio je Izvršni odbor FSBiH.
- Ne radi se o 15 hiljada, nego o 13.900 KM koje će dobiti sudija Topalović za kupovinu automobila koji mu je zapaljen nakon utakmice u Mostaru - potvrdio je za Faktor naš izvor iz Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovin
Kako je potvrđeno za Faktor odluku o nadoknadi štete donio je Izvršni odbor FSBiH.
- Ne radi se o 15 hiljada, nego o 13.900 KM koje će dobiti sudija Topalović za kupovinu automobila koji mu je zapaljen nakon utakmice u Mostaru - potvrdio je za Faktor naš izvor iz Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovin
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Jugodisk
-
- Kontakt:
Ne kontam zasto mu savez placa auto ako ga nije odrzavao i pregorile instalacije?sam pao sam se ubioAduka87 je napisao/la: ↑19 nov 2021, 15:48Fudbalski savez Bosne i Hercegovine odobrio je novac za kupovinu automobila Sabriji Topaloviću, sudiji iz Zenice, kojem je auto zapaljen nakon utakmice Velež - Borac.
Svaki put kad @Saurman ovako prezentuje zeljkanove "investitore", zeljkan zagazi jednom nogom u grob.
Ukoliko Željezničar ne isplati navedeni iznos imenovanom i ne dostavi dokaz o uplati u Odjel za ligaška takmičenja NSBiH do 10. decembra 2021. godine, FK Željezničar Sarajevo će biti suspendovan od odigravanja prvenstvenih i Kupa utakmica u sezoni 2021/22, piše u Službenom glasniku NSBiH
J.ebi Meša glupe štrumfove!

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
- Kontakt:
Nezapamceno i nevjerovatno, posebno kad se zna da se doticni samovoljno iskljucio iz kolone koju je obezbjedjivala policijaAduka87 je napisao/la: ↑19 nov 2021, 15:48Fudbalski savez Bosne i Hercegovine odobrio je novac za kupovinu automobila Sabriji Topaloviću, sudiji iz Zenice, kojem je auto zapaljen nakon utakmice Velež - Borac.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
jadan Meša još ga nisu isplatili
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Ja mislim da je savez trebao snositi 50℅, a drugu polovinu bojac. Ipak je odradio posao za bojac, oni bi bar polovinu trebali snositi.VelikanizPlatonove je napisao/la: ↑19 nov 2021, 16:22Ne kontam zasto mu savez placa auto ako ga nije odrzavao i pregorile instalacije?sam pao sam se ubioAduka87 je napisao/la: ↑19 nov 2021, 15:48Fudbalski savez Bosne i Hercegovine odobrio je novac za kupovinu automobila Sabriji Topaloviću, sudiji iz Zenice, kojem je auto zapaljen nakon utakmice Velež - Borac.
Tuzla City / Sloga Simin Han
- BegovicRamiz
- Kontakt:
Parkiram se, udjem u Harley bar
I upratim, tu sam covjek vrlo stran
Like a Stojan Vranješ in Teheran
I upratim, tu sam covjek vrlo stran
Like a Stojan Vranješ in Teheran