FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- napoleon72
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kod Vinka vala jesu dok su imali plate. Ovi igraci SAD imaju plate, imaju ih otkako je Mirvic usao u klub, cini mi se da su 20.9. isplacena sva dugovanja i plate? Znaci svaku utakmicu nakon Leotara igraci imaju plate.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Kod vinka jesu dok su rahman, tatar ,merso i fanimo zarili i palili u napadu...na proljece imao gore rezultate od sablica...prokockao +13napoleon72 je napisao/la: ↑19 nov 2021, 14:04Kod Vinka vala jesu dok su imali plate. Ovi igraci SAD imaju plate, imaju ih otkako je Mirvic usao u klub, cini mi se da su 20.9. isplacena sva dugovanja i plate? Znaci svaku utakmicu nakon Leotara igraci imaju plate.
- napoleon72
- Kontakt:
Zaboravljas sudijsku lakrdiju ili? Igra jest bila ocajna, istina, al i takvom ocajnom igrom smo imali zalihu bodova koja se nikad ne bi istopila da je sudjenje bilo samo 50% postenije. Plus je to period koji spominjem, kad niko plate nije vidio mjesecima, i naravno da su svi igrali bezvoljno i preko neke stvari. Kad su primanja bila redovna, gazili smo sve pred sobom.keli je napisao/la: ↑19 nov 2021, 14:07Kod vinka jesu dok su rahman, tatar ,merso i fanimo zarili i palili u napadu...na proljece imao gore rezultate od sablica...prokockao +13napoleon72 je napisao/la: ↑19 nov 2021, 14:04Kod Vinka vala jesu dok su imali plate. Ovi igraci SAD imaju plate, imaju ih otkako je Mirvic usao u klub, cini mi se da su 20.9. isplacena sva dugovanja i plate? Znaci svaku utakmicu nakon Leotara igraci imaju plate.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Nema Kapica do iduce polusezone.
Heba se isto skrpio,bez utakmica ce biti 5 mjeseci (ove 3 tekme plus pauza),ide 5 plata bez da mrdnes k.urcem.Žali bože para.
Heba se isto skrpio,bez utakmica ce biti 5 mjeseci (ove 3 tekme plus pauza),ide 5 plata bez da mrdnes k.urcem.Žali bože para.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- JavierBosnia
- Kontakt:
Znaci li ovo da je Fanimo sutra u protokolu?
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja se čudim kako smo trećiOsttribine je napisao/la: ↑19 nov 2021, 13:52I sta, sad ce ovaj Sablic imati vjecito opravdanje u tome sto su Sabrina i kompanija sunovratili klub. Ja iskljucivo o igrama na terenu evo komentarisem i ponavljam se po nekoliko puta da nikakvog napretka u igri mjesecima nema, i Sablic sad ne smije imati opravdanje u tome kakav je klub izgledao prije 5 mjeseci, imao je dosta ovih pauza da sta uigra, neka nas sutra aBd demantuje, na Koševu vise ne smijemo imati kiksa ukoliko mislimo u Evropu.keli je napisao/la: ↑19 nov 2021, 12:51Razumijem ja sve, ali svi znamo ko je ovo sve uradio...glupo je da se kola lome iskljucivo na jednom covjeku koji je dosao 5 mjeseci nakon raspada sistemaOsttribine je napisao/la: ↑19 nov 2021, 12:39
Ma nije stvar Evrope čovječe, kao sto kažeš ispadalo se i prije od nekih "amatera", meni je konkretno problem nasa liga jer ne vidim ni milimetar pomaka, svaka cast na preuzimanju kada nas niko nije htjeo i kada su za lose igre i slabe rezultate mogli i mogao imati opravdanje. Ali sada smo gotovo na zimskoj pauzi i svaku utakmicu strepimo, pogotovo na Koševu, a i ovo sto se uzelo na strani hvala Bogu ali je ucinjeno uz jako puno srece. I stalno slušamo neka opravdanja, a toliko je bilo ovih pauza zbog reprezentacije da se nesto moglo i moralo uigrati, eto mu sutra prilike pa da vidimo.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Vjerovatno.Rekao bi da nije.Koliko vidim trenirao je normalno citavu pauzu sa ekipom tako da nemojte se iznenaditi ako bude tu sutra
Nemoj se cuditi ako poslije ovog kola padnemo na 5-6.Nedo BogMortemHz je napisao/la: ↑19 nov 2021, 14:51Ja se čudim kako smo trećiOsttribine je napisao/la: ↑19 nov 2021, 13:52I sta, sad ce ovaj Sablic imati vjecito opravdanje u tome sto su Sabrina i kompanija sunovratili klub. Ja iskljucivo o igrama na terenu evo komentarisem i ponavljam se po nekoliko puta da nikakvog napretka u igri mjesecima nema, i Sablic sad ne smije imati opravdanje u tome kakav je klub izgledao prije 5 mjeseci, imao je dosta ovih pauza da sta uigra, neka nas sutra aBd demantuje, na Koševu vise ne smijemo imati kiksa ukoliko mislimo u Evropu.![]()

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mi smo SarajevoNajvecaRadosti je napisao/la: ↑19 nov 2021, 15:05Vjerovatno.Rekao bi da nije.Koliko vidim trenirao je normalno citavu pauzu sa ekipom tako da nemojte se iznenaditi ako bude tu sutraNemoj se cuditi ako poslije ovog kola padnemo na 5-6.Nedo BogMortemHz je napisao/la: ↑19 nov 2021, 14:51Ja se čudim kako smo trećiOsttribine je napisao/la: ↑19 nov 2021, 13:52
I sta, sad ce ovaj Sablic imati vjecito opravdanje u tome sto su Sabrina i kompanija sunovratili klub. Ja iskljucivo o igrama na terenu evo komentarisem i ponavljam se po nekoliko puta da nikakvog napretka u igri mjesecima nema, i Sablic sad ne smije imati opravdanje u tome kakav je klub izgledao prije 5 mjeseci, imao je dosta ovih pauza da sta uigra, neka nas sutra aBd demantuje, na Koševu vise ne smijemo imati kiksa ukoliko mislimo u Evropu.![]()
![]()
- Osttribine
- Kontakt:
Isti sam ti, ali kao sto napisah vec, i ovo trece je mjesto klimavo pa smo tako iz kola u kolo te treci te četvrti ili peti. Ali hajde samo da hoce pauza pa da vidimo po stoti put u kojem pravcu ćemo ici.MortemHz je napisao/la: ↑19 nov 2021, 14:51Ja se čudim kako smo trećiOsttribine je napisao/la: ↑19 nov 2021, 13:52I sta, sad ce ovaj Sablic imati vjecito opravdanje u tome sto su Sabrina i kompanija sunovratili klub. Ja iskljucivo o igrama na terenu evo komentarisem i ponavljam se po nekoliko puta da nikakvog napretka u igri mjesecima nema, i Sablic sad ne smije imati opravdanje u tome kakav je klub izgledao prije 5 mjeseci, imao je dosta ovih pauza da sta uigra, neka nas sutra aBd demantuje, na Koševu vise ne smijemo imati kiksa ukoliko mislimo u Evropu.![]()
@keli niko ne kaze da ce kod nekog drugog trenera ovi isti igrači letjeti, ali se nadam da ce bar ako nista ono igrati na svojim prirodnim pozicijama, ovaj samo sto Dizdarevica jos nije poslao u vezni red ili napad, lik apsolutno svaku tekmu rotira pozicije igracima ili same igrace i logično da nista i ne moze uigrati. Sto se Vinka tice odgovorio ti je napoleon, onakvu dominaciju u jesenjem dijelu dok je sve bilo ok tesko cemo imati. Ne kazem da je to samo zasluga Vinkova bila, ali izgledali smo mocno na jesen, ovo sa ovim Sablicem ne ide jbg, daj Boze da nas sve koji vise nismo za njega demantuje sutra i u naredne dvije utakmice, ali licno ja sam pesimist po pitanju toga.
- napoleon72
- Kontakt:
Pozicije koje su igraci Sarajeva igrali pod Sablicem:
Dizdarevic: GK
Sabanovic: RWB, LWB
Pidro: LWB, LCB
Oremus: RWB, RCB
Dupovac, Lazic, Kurdic: CB
Hebibovic: RWB, RW, LW
Palic: DMF, CB
Trako: CB, RB
Djokanovic: DMF
Kapic: CM, i prema prikazanom na terenu protiv Posusja, RW
Bodul: AM, ST
Cmiljanic: LW, RW, ST
Fanimo: RW
Bagaric: LW, ST
Ahmetovic: ST
Kobiljar: CM, AM, RW
Znamo koliko u fudbalu znaci kad zamijenis pozicije stoperima na terenu (koliko je Lazic grohnuo kad je postao lijevi stoper nakon Nihada), a kamoli ovolike rokade. Da ne pricamo o tom da skoro svaku utakmicu pocinje drugih 11, standardno je 5-6 igraca sa golmanom, ostalo nikad ne zna kad ce zaigrat a kad ne.
Znamo koliko u fudbalu znaci kad zamijenis pozicije stoperima na terenu (koliko je Lazic grohnuo kad je postao lijevi stoper nakon Nihada), a kamoli ovolike rokade. Da ne pricamo o tom da skoro svaku utakmicu pocinje drugih 11, standardno je 5-6 igraca sa golmanom, ostalo nikad ne zna kad ce zaigrat a kad ne.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Ovaj se fakat igra sa nasim zivcima . Hladno izjavi da smo u zadnjim utakmicama stvorili dovoljan broj prilika ??? Ne kontam sarkazam stvarno

SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI
- f0rest1946
- Kontakt:
Strasno je ovo, nisam odavno vidio da neko toliko rotira.napoleon72 je napisao/la: ↑19 nov 2021, 15:46Pozicije koje su igraci Sarajeva igrali pod Sablicem:
Kakvog mi Amatera imamo to nisu istine, zajebava se i uci na najvecem klubu u Bih.
- JavierBosnia
- Kontakt:
O cemu pricas drug? Gledas li fudbal, nogomet kako god ti je lakse? Pa da igras samo PES/FIFU znaoo bi da je u 2021 godini najnormalnije da igrač igra više različitih pozicija miješajući i strogu defanzivu i strogu ofanzivu, a ne na prikazanom da neki igra zadnjeg veznog/stopera, desnog beka/desno krilo, ili da zamjeni strane na poziciji na kojoj igra desni/lijevi bek ili desno/lijevo krilo, isto vrijedi i bekovi na stopera.napoleon72 je napisao/la: ↑19 nov 2021, 15:46Pozicije koje su igraci Sarajeva igrali pod Sablicem:
Da li se meni svidja to sto radi? Ne, ne svidja mi se, puno je tu zamjena pozicija i nejasno ko sta igra, ali daleko od toga da to nije normalno danas i da ako trener pripremi igraca za takvo nesto nema nikakvih problema.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Jeste normalno, ali nije normalno u ovolikoj mjeri i sa igračima koji nisu navikli igrati više pozicija. Možeš ti Alabu šaltati sa stopera na lijevog beka kad je klasa, Halida Šabanovića ostavi desno, ne glumi budalu sa nekom rotacijom na lijevu stranu, kad je i desnu jedva savladao.JavierBosnia je napisao/la: ↑19 nov 2021, 16:10O cemu pricas drug? Gledas li fudbal, nogomet kako god ti je lakse? Pa da igras samo PES/FIFU znaoo bi da je u 2021 godini najnormalnije da igrač igra više različitih pozicija miješajući i strogu defanzivu i strogu ofanzivu, a ne na prikazanom da neki igra zadnjeg veznog/stopera, desnog beka/desno krilo, ili da zamjeni strane na poziciji na kojoj igra desni/lijevi bek ili desno/lijevo krilo, isto vrijedi i bekovi na stopera.napoleon72 je napisao/la: ↑19 nov 2021, 15:46Pozicije koje su igraci Sarajeva igrali pod Sablicem:
Da li se meni svidja to sto radi? Ne, ne svidja mi se, puno je tu zamjena pozicija i nejasno ko sta igra, ali daleko od toga da to nije normalno danas i da ako trener pripremi igraca za takvo nesto nema nikakvih problema.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Koševo zove!
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- napoleon72
- Kontakt:
Normalno je kad pricamo o strogim profesionalcima, gdje igraci prolaze vrhunske skole fudbala, pa mozes od Wernera pravit oba krila, AMFa i spica, od Depaya isto, od Azpilicuete beka i stopera itd. Skolovani momci, spremni, tehnicki potkovani i odgovorit ce svakom zadatku. Sta mozes naucit Hebiba sad, prosao skolu fudbala Igman Konjica? Ili Pidru, igrao za nas i Visocku Bosnu, i da ga ucis sad kretnjama lijevog stopera u sistemu sa 3 nazad? Ovdje pobjedjujes i osvajas ligu tako sto ti bek igra beka, spic spica, AMF AMFa, DMF DMFa, prosto ko pasulj. Btw, jel igdje u svijetu normalno da covjek od 193 cm igra krilo ili stoper od 195 na beku, ili desnjak na lijevom beku? Cancelo bio, i Azpilicueta poslije Ashley Colea kod Murinja 2014. godine. Nigdje vise. Igraci poput Bodula mogu prolazit samo u ovoj ligi, i ako im nadjes sistem da odgovara, prekucas ligu, kao Stilic, Said, Stojcev...JavierBosnia je napisao/la: ↑19 nov 2021, 16:10O cemu pricas drug? Gledas li fudbal, nogomet kako god ti je lakse? Pa da igras samo PES/FIFU znaoo bi da je u 2021 godini najnormalnije da igrač igra više različitih pozicija miješajući i strogu defanzivu i strogu ofanzivu, a ne na prikazanom da neki igra zadnjeg veznog/stopera, desnog beka/desno krilo, ili da zamjeni strane na poziciji na kojoj igra desni/lijevi bek ili desno/lijevo krilo, isto vrijedi i bekovi na stopera.napoleon72 je napisao/la: ↑19 nov 2021, 15:46Pozicije koje su igraci Sarajeva igrali pod Sablicem:
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Mlad je sablic. Trebamo ga istrpiti
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bordo porodica postala je bogatija za dva člana. Naš Numan Kurdić dobio je dječaka, dok je Anel Hebibović dobio djevojčicu.

- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Cestitke Anelu u Numanu, bogatiji smo za pitara i pitarku ❤❤
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Trenutno korisnika/ca: Amcho1, bhfanatic14, bordobijeli, CentarsutNaClanak921, Hamagara, iliyaa8, OldTownDistrict, OsmanhodzicBuco, relativizam, Sanfrancisco, StarmoCity i 107 gostiju.