FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BegovicRamiz
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kojih 11 ocekivati sutra?
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Dizdarević
Šabanović Kurdić Lazić Dupovac Pidro
Đokanović Palić
Fanimo (nadam se) Kobiljar
Ahmetović
Opet je Vinko bio čhetnik i onda otjeran, iako nije bio kriv.napoleon72 je napisao/la: ↑19 nov 2021, 14:04Kod Vinka vala jesu dok su imali plate. Ovi igraci SAD imaju plate, imaju ih otkako je Mirvic usao u klub, cini mi se da su 20.9. isplacena sva dugovanja i plate? Znaci svaku utakmicu nakon Leotara igraci imaju plate.
Palić ima kartone.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑19 nov 2021, 17:20Dizdarević
Đokanović Palić
Ahmetović
-
- Kontakt:
J ebo vas AhmetovićSviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑19 nov 2021, 17:20Dizdarević
Đokanović Palić
Ahmetović
- napoleon72
- Kontakt:
Jah, zato smo i spali s konja na magarca. Odnosno, s konja na tovarafks74 je napisao/la: ↑19 nov 2021, 17:22Opet je Vinko bio čhetnik i onda otjeran, iako nije bio kriv.napoleon72 je napisao/la: ↑19 nov 2021, 14:04Kod Vinka vala jesu dok su imali plate. Ovi igraci SAD imaju plate, imaju ih otkako je Mirvic usao u klub, cini mi se da su 20.9. isplacena sva dugovanja i plate? Znaci svaku utakmicu nakon Leotara igraci imaju plate.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Ima li i jedan trener da mu niste neki pogrdni nadimak dali ?napoleon72 je napisao/la: ↑19 nov 2021, 17:26Jah, zato smo i spali s konja na magarca. Odnosno, s konja na tovarafks74 je napisao/la: ↑19 nov 2021, 17:22Opet je Vinko bio čhetnik i onda otjeran, iako nije bio kriv.napoleon72 je napisao/la: ↑19 nov 2021, 14:04Kod Vinka vala jesu dok su imali plate. Ovi igraci SAD imaju plate, imaju ih otkako je Mirvic usao u klub, cini mi se da su 20.9. isplacena sva dugovanja i plate? Znaci svaku utakmicu nakon Leotara igraci imaju plate.
Nema niti ce biti... Kesoljub, chetnik, blitvar, tovar...najbolje im vrijedjanje idefks74 je napisao/la: ↑19 nov 2021, 17:29Ima li i jedan trener da mu niste neki pogrdni nadimak dali ?napoleon72 je napisao/la: ↑19 nov 2021, 17:26Jah, zato smo i spali s konja na magarca. Odnosno, s konja na tovara
-
- Kontakt:
Dizdarevic
Sabanovic-Lazic-Dupovac-Pidro
Djokanovic-Sevelj(Ramic)
Bodul
Fanimo-Bagaric-Kobiljar
Nadam se ovome ali nista od toga.Bit ce vjerovatno 5 nazad,Kurdic upada takodjer.Oko Fanima jako nejasna situacija.Volio bi Bagarica u prvi 11 ali vjerujem da Merso ima prednost(iako je 8 godina stariji....)
Naravno,jos bar 2 igraca koja nece igrati na svojim pozicijama a ocekujte i jedno 'iznenadjenje' sto se sastava tice kao Varesanovic,Oremus,Velkoski...S obzirom da bude svaku utakmicu bar jedno ime koje kad procitamo dodje nam da poderemo kartu na licu mjesta...
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Kad je pojedincima Čala smetao sto drži štopericu u ruci sve ti je jasno. Kae opštinar samo gleda u štopericu.keli je napisao/la: ↑19 nov 2021, 17:38Nema niti ce biti... Kesoljub, chetnik, blitvar, tovar...najbolje im vrijedjanje idefks74 je napisao/la: ↑19 nov 2021, 17:29Ima li i jedan trener da mu niste neki pogrdni nadimak dali ?napoleon72 je napisao/la: ↑19 nov 2021, 17:26
Jah, zato smo i spali s konja na magarca. Odnosno, s konja na tovara
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ma razumijem ja tebe drug i slazem se, samo si se bio malo pogresno izrazionapoleon72 je napisao/la: ↑19 nov 2021, 16:23
Normalno je kad pricamo o strogim profesionalcima, gdje igraci prolaze vrhunske skole fudbala, pa mozes od Wernera pravit oba krila, AMFa i spica, od Depaya isto, od Azpilicuete beka i stopera itd. Skolovani momci, spremni, tehnicki potkovani i odgovorit ce svakom zadatku. Sta mozes naucit Hebiba sad, prosao skolu fudbala Igman Konjica? Ili Pidru, igrao za nas i Visocku Bosnu, i da ga ucis sad kretnjama lijevog stopera u sistemu sa 3 nazad? Ovdje pobjedjujes i osvajas ligu tako sto ti bek igra beka, spic spica, AMF AMFa, DMF DMFa, prosto ko pasulj. Btw, jel igdje u svijetu normalno da covjek od 193 cm igra krilo ili stoper od 195 na beku, ili desnjak na lijevom beku? Cancelo bio, i Azpilicueta poslije Ashley Colea kod Murinja 2014. godine. Nigdje vise. Igraci poput Bodula mogu prolazit samo u ovoj ligi, i ako im nadjes sistem da odgovara, prekucas ligu, kao Stilic, Said, Stojcev...

EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- napoleon72
- Kontakt:
Mislim da se svi slazemo u tom da nam ekipa nije bas Man City, al da moze puno bolje od ovog sto gledamo.JavierBosnia je napisao/la: ↑19 nov 2021, 18:01Ma razumijem ja tebe drug i slazem se, samo si se bio malo pogresno izrazionapoleon72 je napisao/la: ↑19 nov 2021, 16:23
Normalno je kad pricamo o strogim profesionalcima, gdje igraci prolaze vrhunske skole fudbala, pa mozes od Wernera pravit oba krila, AMFa i spica, od Depaya isto, od Azpilicuete beka i stopera itd. Skolovani momci, spremni, tehnicki potkovani i odgovorit ce svakom zadatku. Sta mozes naucit Hebiba sad, prosao skolu fudbala Igman Konjica? Ili Pidru, igrao za nas i Visocku Bosnu, i da ga ucis sad kretnjama lijevog stopera u sistemu sa 3 nazad? Ovdje pobjedjujes i osvajas ligu tako sto ti bek igra beka, spic spica, AMF AMFa, DMF DMFa, prosto ko pasulj. Btw, jel igdje u svijetu normalno da covjek od 193 cm igra krilo ili stoper od 195 na beku, ili desnjak na lijevom beku? Cancelo bio, i Azpilicueta poslije Ashley Colea kod Murinja 2014. godine. Nigdje vise. Igraci poput Bodula mogu prolazit samo u ovoj ligi, i ako im nadjes sistem da odgovara, prekucas ligu, kao Stilic, Said, Stojcev...![]()

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
iskreno mi je draži Cmilja mozda cak i Bagaric, ali blitvar samo Ahmeta koristi.HeraklitMracni je napisao/la: ↑19 nov 2021, 17:24J ebo vas AhmetovićSviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑19 nov 2021, 17:20Dizdarević
Đokanović Palić
Ahmetović
Jeb ali mi tebe. Stidi se majmune, psovat igraca koji nam je toliko dao.HeraklitMracni je napisao/la: ↑19 nov 2021, 17:24J ebo vas AhmetovićSviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑19 nov 2021, 17:20Dizdarević
Đokanović Palić
Ahmetović
Nastranu sto je Merso prestar i u losoj formi, i ne treba bit u prvoj postavi, ali ovakve rijeci citat.... to samo primitivni majmun moze napisati.
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
tastatura huligan sa istokaJVVVST je napisao/la: ↑19 nov 2021, 18:48Jeb ali mi tebe. Stidi se majmune, psovat igraca koji nam je toliko dao.HeraklitMracni je napisao/la: ↑19 nov 2021, 17:24J ebo vas AhmetovićSviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑19 nov 2021, 17:20
Dizdarević
Đokanović Palić
Ahmetović
Nastranu sto je Merso prestar i u losoj formi, i ne treba bit u prvoj postavi, ali ovakve rijeci citat.... to samo primitivni majmun moze napisati.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ima li ijedan razlog zašto biti optimista pred sutrašnju utakmicu?
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
Gleda li ko veleza, kakvo je stanje? Valjalo bi da uzmu da se listica ne priblizi
1946-1987
Ja ne bih kao Sablić, ali obzirom na dosadašnje postave, đožda bi najbolje bilo:
Dizdarević
Lazić Dupovac Trako/Kurdić
Šabanović Đokanović Ramić Pidro
Fanimo Bagarić Kobiljar.
Dizdarević
Lazić Dupovac Trako/Kurdić
Šabanović Đokanović Ramić Pidro
Fanimo Bagarić Kobiljar.
Ima li u slobodi crnaca?